- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
verycool
tag
Üdv. Valaki tudna notebook ram paraméterekkel segíteni. Régi gép ddr3 1600Mhz és 1.35V cl11 és 2x4Gb -ot kezeli a lap, ahogy találtam róla az infókat, mert se a könyvét se a honlapját nem találtam meg, egy elég elcseszett konstrukció (Packard Bell EasyNote TE69KB) de rááldozok ennyit a tesztre. A kérdés ami memória benne volt nem kerülne vissza mert 2 gigás volt mindösszesen, de ami nyugtalanít és nem találtam rá vonatkozó infót, hogy ebben lévő memórián szerepel az 1rx16 felirat és láttam 1rx8 2rx8 és hasonló adatokat, amit úgy meg is értettem mit is jelölnek, de arra vonatkozóan nem találtam leírást, hogy mindegy melyik ezek közül, ha nincsenek keverve a Ramok, tehát megfelel-e ha 2 egyforma kerül bele bármelyikből is. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Kinston 8GB DDR5 5600MHz SO-DIMM memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002