Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Meg én az alaplapomhoz olyan ramot választottam, ami nem csak hogy szerepel a QVL listában, hanem be van csillagozva hogy szimultán hány slotban próbálták ki (esetemben mind a 8-ban).
Ezért gondoltam arra hogy csak bizonyos ramoknál hisztiznek az alaplapok, mert az én QVL listámban se szerepel mindegyik ramnál az összes slotos lehetőség. Lehet csak azért van mert nem volt idejük rá, de az is lehet hogy adott széria rammal tényleg nem tudták még ők se kihajtani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
fudi2002