- Milyen házat vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
3 felhasználós, 1 éves Kaspersky Total Security ~4'300.-Ft. Én sokat filóztam a megrendelés oldalon, és előjött egy kis ablak, hogy 10 percig odaadják 10%-al olcsóbban, 3'900.-ért
Nem mellesleg adnak mellé egy 20%-os WD kupont is.(Voucher for Selected Western Digital Products)
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
Letöltés
JSUGR-YSCU6-11D2Z-G6MZ4-VE8RH -
looser
addikt
Én ezt amolyan jószolgálati dolognak tartom; nem egyszer volt olyan, hogy egy txt-t töltöttél le innen (vagy windowsdeal, bitsdujour stb.) amelyben egy link volt az eredeti promó oldalára. Ami azért nem valami cool dolog, na én ezért kezdtem ezt el :-)
Egyébként a leírtakkal egyetértek, ha tényleg az oldal saját promója és ez esetben valóban az övék, akkor nem kell. Csak sokan nem szeretnek regizni, így egyszerűbb nekik.
Kicsit olyan ez, mint az adblockeres vita: a site üzemeltetői megkérnek, hogy ne használjam, de akkor hol használjam? Azokon az oldalakon, amelyeket nem olvasok? :-))
Tényleg no offense és szerintem is úgy van jól, ahogyan leírtad -
C. s.
addikt
Erre nem tudok mit mondani, mert én még egy korábbi promót csíptem el.
Az viszont biztos, hogy ezek az oldalak a látogatókból tartják fönn magukat, és az így befolyt összegből finanszírozzák a promókat. Ha mindenki csak kiírogatná a kulcsokat bárhova, előbb-utóbb nem volna mire kattintani... Én ezért szeretem a promós oldalt belinkelni, hadd éljen ő is, és én is jól járok, mert kapok potyán egy jó programot. Ha meg mégsem tetszik, nem került semmibe, megy a levesbe.gyalu 1:
Szívesen -
C. s.
addikt
Abstract Curves 1.1 (még 3 napig)
Ha nem érzel magadban különösebb rajztehetséget, de szereted az absztrakt háttérképeket vagy csak unatkozol és kattintgatni akarsz, akkor ezzel a programmal generálhatsz látványos képeket. -
-
-
-
-This is a multi-device lifetime licensefor home and business use
-You get free lifetime upgrades
-No free tech support
-Can be installed or re-installed whenever you want
-Download, install, and enjoy -- there is no need to register it, although you may need to register a Microsoft/OneNote account (which is free). -
C. s.
addikt
Zoner Photo Studio 16 Pro (build 9)
A promó vége: 2015. aug. 22. 10 AM (Azt hiszem, ez délelőttöt jelent. Az időzónát nem írták.)
-
C. s.
addikt
válasz
gyalu 1 #8265 üzenetére
WonderFox Video Converter Factory Pro 8.7 (aug. 31-ig tart a promó)
Ha csak egyszerű szerkesztésre gondolsz, akkor ez is jó lehet. Lehet vele vágni, összefűzni, kivágni a videó képéből egy darabot úgy, hogy körbevágod a szélét (crop; bocsi, a magyar szakszót nem ismerem) és pár effektet is tud. Én csak konvertálásra használom.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
S-IW
tag
válasz
gyalu 1 #8265 üzenetére
Itt egy, igaz nem promóció.
[lhttp://www.thewindowsclub.com/vidiot-video-editor-windowsL] -
kaszaf
aktív tag
válasz
andrisbandi #8268 üzenetére
Jó kérdés. Nem vettem még ilyen "családi csomagot".
-
JoePAPES
csendes tag
Sziasztok !!! Nincs véletlenül valakinek egy Avira Antivirus- PRO promo kódja ? Köszi !!!
-
gyalu 1
aktív tag
Sziasztok! Valamilyen videó szerkesztő promót nem tud valaki?
-
ƵøŁĭ
veterán
-
-
ƵøŁĭ
veterán
-
-
Vertigo18
addikt
Ashampoo Music Studio 5... Audio fájlok machinálására, írására...
Qiling Disk Master Pro 3.1... Backupot tutira tud, állítólag a vinyó állapotát is figyeli.
-
motacilo
aktív tag
Nem tud valaki F-Secure IS vagy AV promót? Feladtam a KIS 2016 vs Win10 küzdelmet! Most épp a tálcaikon tűnt el, de a feldatkezelő mutatja, hogy fut. Win7 alatt marad két gépen a 2015-ös amíg tart a liszensz. Most próbát teszek a finnekkel (régi szimpátia alapján), de egyenlőre pénzt nem akarok áldozni rá (a KIS-ből tanulva). Előre is köszönöm a válaszokat!
-
ƵøŁĭ
veterán
Norton Security with Backup & Norton Security 90 Days Free
Norton Security
Norton Security with Backup -
King Unique
titán
Igen, én is észrevettem, de ahogy látom 2013 óta nem frissítették...
Ja, vsz hasonló, mint az Unlocker, de az is igazán Win7 alatt működik jól. Pl. ennél a külső adattár és leválasztást akadályozó folyamatok kapcsán is 8.1/10 alatt nem mindig használható sikerrel. Az USR viszont igen. -
looser
addikt
válasz
King Unique #8245 üzenetére
Itt látom a Lockhunter nevű stuffot; úgy néz ki, hasonlóra képes, mint az Unlocker. Ez utóbbit hosszú ideje használom, beépül a jobb klattyba és ott meg is mutatja, mi miatt nem tudsz törölni egy filet. Állati praktikus :-)
-
King Unique
titán
Tudom, kellemetlen és idegesítő dolog...
Amúgy ilyenkor még az x perc várakozáson kívül, a kijelentkezés sem nagyon segít, csak a leállítás és/ vagy újraindítás. De csak ezért, nem mindenkinek van kedve ezzel pepecselni, főleg, ha nagyon benne van valamiben.
De, hát ugye ez a rész maradt a 10-esben is ugyanolyan hitvány és sz@r, mint a korábbi Windows verziókban, viszont szerencse, hogy léteznek tehetséges orosz úriemberek, akik erre is gondoltak. -
tomp
félisten
válasz
King Unique #8242 üzenetére
De amikor mindent bezárok és közli, hogy zárjon be mindent mert használatban van na akkor a hajamat tépem. Zárjam be a windowst azaz az ablakokat? Oké!
püben kaptam. -
ƵøŁĭ
veterán
-
tomp
félisten
válasz
King Unique #8238 üzenetére
Na igen az USB Safely Remove sokkal jobb. Kiderült, hogy amikor nem engedi a rendszer leválasztani akkor 2 rendszerfolyamat fogja a külső vinyót...
A mai napon kaptam hozzá kódot! -
Joker88
őstag
WonderFox Video Converter Factory Pro 8.7
-
King Unique
titán
Igen, tegnap én is pont még egyszer kipróbáltam és dettó uezt tapasztaltam...
Én az UDE-t csak a jobb vizuális megjelenítése és a gyorsbillentyűs leválasztása miatt használom egyik gépen, de nyilván korántsem = tudásban az USR-el.
Örülnék én is, ha lenne itt új promó, mert akkor betáraznék belőle. -
tomp
félisten
válasz
King Unique #8236 üzenetére
Kipróbáltam. Hát amikor a windows 10 nem engedi a leválasztást akkor az USB Disk Ejector sem tudja leválasztani. Hibát ír ki.
Az USB Safely Remove viszont igen. Kiírja, hogy 2 rendszer folyamat használja de az azonnali leállításra rögtön leáll. -
King Unique
titán
Pedig én is ajánlottam neked az USB Disk Ejectort.
Bár azt hozzá kell tenni, hogy nem egy USR, vagy Zentimo és a leválasztást akadályozó folyamatok kilistázása, feloldása terén sem tudja azt, mint az előbbiek.
Én nemrég próbálgattam Win10 alatt, működik, de Win7 alatt vmivel jobban, illetve a gyártói oldal is csak utóbbiig írja a támogatást. -
-
daczkó
aktív tag
Itt egy PID key: 2B0NJ-7A6FL-NWQPL
Aki kapja marja, igényeltem, de rájöttem, hogy már van.
-
-
tomp
félisten
Sziasztok!
Felraktam a USB Safely Remove 5.3.5-öt mert a Win10 nem mindig engedi leválasztani a merevlemezeket.
Sajnos itt jelenleg nem lehet kérni kódot hozzá.
Akinek van kódja hozzá meg tud engem segíteni?
Nagyon hálás lennék!
Előre is Köszönöm! -
-
-
-
JoePAPES
csendes tag
Sziasztok !!! Nincs véletlenül valakinek egy BullGuard Antivirus- promo kodja ? Antvírusra nem internet securiy-tire. Köszönöm !!!
-
ƵøŁĭ
veterán
-
randras
veterán
-
cigam
titán
Úgy látszik outlook.hu-t nem szereti, és nincs is több dobásom másik címet megadni. (Próbáltam proxy-n keresztül "huncutkodni", de nem jött fel a pop up ablak, ami nyugtázza, hogy elküldte a levelet.
-
cigam
titán
Érdekes ajánlat, de levelet még nem kaptam. Figyeli az IP-t, így nem lehet többet kérni.
-
Bébá
tag
válasz
rayoliviero #8206 üzenetére
Nem emlékszem, hogy valaha is fent lett volna. kb.: 2 hete tettem fel a Win 10-et, ez idő alatt nem volt
-
Tav-Csoves
őstag
Megin egy csomó progi le lett árazva 0$ra az amazon app-ban!
ANDROID -
Bébá
tag
Sajna nálam sem működik, 2 különböző email címre kértem de egyik sem működik. Telepitéskor érvénytelennek veszi a kapott kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen házat vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest