Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szerviz topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Az a gondom, hogy ha rámegyek a recover account-ra (kéne új jelszó), kidob az egész oldal, az incapsula (gondolom ddos védelem, mint a cloudflare) hibaüzenetével találkozok úgy fél órára-egy órára.
Közben felvettem a kapcsolatot a supporttal, elküldtem nekik az IP címem, remélem meg tudják varázsolni.
-
Argos
őstag
Össze van kapcsolva a steam fiókod az indiegalaval?
" IMPORTANT NOTE: NEW STEAM KEYS ACTIVATION SYSTEM
To redeem games on Steam, you must first link your Indiegala profile with your Steam account. To do this, find the "To redeem your games connect to Steam" Text in your indiegala profile, it is next to "Your Game Keys" text." " -
-
randras
veterán
-
alfa20
senior tag
válasz
Tetete1
üzenetére
mivel teljesen jó a gép arra amire használják és a kora sem látszik rajta, viszont a Vista volt az eredeti op. és nincs is 7-es vagy újabb driver támogatás, az SSD viszont még dobna rajta, ami miatt még évekig biztos használatban marad. csat azért felesleges új notebook, mert azon újabb az op. + van TRIM támogatással.
-
alfa20
senior tag
Sziasztok!
Ha Valaki találkozik Free O&O Defrag promócióval, ne tartsa magában, Vista mellé kellene TRIM-hez.
Köszi előre is!
-
Tetete1
senior tag
AVG Internet Security 2016 1 éves promo
-
Hortörsi
csendes tag
Hátha akad itt olyan aki CAD-et keres!
[link] - 30 napos ingyenes trial.Ha ingyenes verziót kerestek, a SMART 2009-et ajánlom, még nagyon buta verzió, de érdeklődtem, és már dolgoznak a fejlesztésén.

-
randras
veterán
-
Musicking
aktív tag
-
htc07
addikt
jó ez az indiegala, rámegyek hogy recover account, beírom az email címem meg a captchát bepipálom, és kidob az egész szerver hogy access denied

-
válasz
twollah1976
üzenetére
Ha steam-ről vetted, akkor visszaadhatod és megveszed most.
-
randras
veterán
-
Argos
őstag
válasz
Buuster
üzenetére
Nekem is simán jött [lájk] nélkül és az aktiválás is megvolt, gond nélkül.
(Leszámítva a steam kliens szokásos sz*rakodását.. Tízből, ha egyszer sikerül elsőre elindulnia.. -.-' )Ja, és a Warhammer 40,000: Dawn of War - Game os the Year Edition is ott csücsül a fiókban -még.

-
Met
nagyúr
válasz
twollah1976
üzenetére
Kiírta hogy előbb like és utána kapsz kulcsot?
Csak azért kérdezem mert én nem likeoltam semmire és kaptam kulcsot. -
sgergi
veterán
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Már megszűnt a lehetőség, javították. Amíg működött, addig a sima 3x5-ös kódot adta.
-
Argos
őstag
Warhammer 40,000-ből 7 tétel van.
Ennél: Warhammer 40,000: Dawn of War - Game os the Year Edition - klikkeltem telepítés nélül a a CD-kulcsra ( igen, 4x4 a kód), kimásoltam, hozzáadtam és ennél a bejegyzés : Játék megvásárolva: Tegnap
A maradék hatnál ki van írva, hogy 1 nap maradt.
Meglátjuk hétfőn mi lesz.
De, különösebben nem izgat amúgy, ha megmarad jó, ha nem, hát nem..
-
Argos
őstag
válasz
MrSomebody
üzenetére
Ahogy "(#8555) Szmeby" írta, jobb oldalsáv, CD-kulcs, klikk, vágólapra a kulcs, és a szokásos procedúra, bal lent Termék aktiválása steam-en. Nálam simán hozzárendelte a fiókhoz.
-
Szmeby
tag
válasz
MrSomebody
üzenetére
Nekem sincs a jobb klikkes context menüben.
Viszont van CD key a játék adatlapján jobb oldalon a linkek között. Csakhogy az sajnos 4 blokkból áll, ami invalid... ezekszerint az nem a steam key. -
Vertigo18
addikt
Mindenesetre, ha végigcsinálom a procedúrát, amit itt leírtak, akkor a kitűzők között megjelenik, feltüntetve azzal, hogy hány kártya eshet még. Ez ígéretes.
-
Argos
őstag
To get your FREE Dawn of War GOTY, follow these instructions:
1. There is currently a free weekend on Steam, so the game is in your library
2. Find Dawn of War GOTY in your library and right-click on the title
3. Copy the Steam key
4. Paste it again using "Activate a product on Steam" option
The game will be activated in your account. Hopefully, it will not disappear once the free weekend is over -
Argos
őstag
-
Urguru
aktív tag
Ingyenes Oddworld: Abe's Oddysee® 1 napig.
-
isss
tag
-
scott_free
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
+1 a Potplayernek!

-
ƵøŁĭ
veterán
-
twollah1976
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nekem bejott, evek ota hasznalom.
-
Argos
őstag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Ja, csak mivel account kell, így nem tudom, hogy nem-e lesz olyan későbbiekben, hogy nem tudsz újabb promót feltolni, mert már egyszer kaptál. Több software-nél is van, hogy csak olyan gépre/acc-ra mehet fel, ahol még nem volt előtte.
(#8526) GoodSpeed: Gondolom, nem szedtem le.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Argos
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
(#8519) csaba951: A Burgers-re kérdezett.

Indiegala fiókodra fogja küldeni a kódot, nem e-mail-ben kapod, oda csak egy aktiváló linket kapsz (nézd meg spam mappában, hátha oda rakta, nekem is oda ment..).
Nálam működik, amúgy. Most is küldött, csak a kódot nem tudom odaadni, már rajta van a fiókomon, és nem adott másik kódot... -
King Unique
titán
Kipróbáltam...felülete nem rossz, MS ribbon koppintás, bár nem tökéletes, de elmegy. Magyar nyelv hiába negatívum. Viszont az MSO formátumok kezelése még sz*rabb, mint egy OO/ LO-nál, így szerintem nem érdemes vele szórakozni, ha valakinek ez fontos. Hasonlóan a WPS-hez, ez is alapból a saját formátumát használja és pl. ODF-et egyáltalán nem is tud. Igaz utóbbi nem nagy érvágás...
-
csaba951
veterán
válasz
twollah1976
üzenetére
Igen, ez egy "trükkös" ajánlat. Csak egy linket ad, a szoftver gyártó oldalán található promóhoz.
http://www.todo-backup.com/giveaway/offline-giveaway.html
Kitöltöd, vársz egy kicsit, és megkapod a kulcsod a megadott e-mailre. Tényleg!

Letöltési link is benne lesz. -
-
Szmeby
tag
Ha valaki hozzám hasonlóan lemaradt volna a RA2 és RA2: Yuri's Revenge ákcijóról: link
-
ƵøŁĭ
veterán
Ne offoljatok többet .

-
Musicking
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
VLC prostprocessing felhúzvan vs. Potplayer alapbeállítás HW gyorsítás bekapcsolva. [link] , a hangzásban is szebbet produkál a potplayer nyilván arealtek chipjeiddel nem fog nagy csodát művelni. Aki nem érzékeli a különbségeket annál valami nincs rendben és ennyi a fícsöröket már nem is említem. Továbbá a tesztanyaggal megakadt 1-2 másodpercre a vlc amint beletekertem a potnál viszont abban a pillanatban folytatta.
-
salaud
aktív tag
válasz
TarakMachto
üzenetére
Valóban, hibáztam, itt lesz helyesen:
[link]
DirectLink a csomagolt x64-reAdminként kicsomagolod a C://ProgramFiles/MPV mappába.
Letöltöd a scriptet.
Kicsomagolod adminként ugyanoda. Futtatod az mpv-install.bat-ot administratorként.
Megkeresed az Alapértelmezett Programok menüpontot a vezérlőpulton, és beállítod az mpv-t alapértelmezett lejátszónak.
Remélem így már menni fog.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
TarakMachto
üzenetére
A linkek nem halottak, hanem hibásak. A kettőspötty kimaradt kettőből, a 2. nekem működött.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Fandango
üzenetére
Haha, zseniális érvelés, "ócska szarnak" minősítesz egy programot mindenféle értelmes indok nélkül, aztán amikor megkérnek, hogy azért legalább egyvalamivel támaszd már alá, akkor a válasz, hogy "nem fogok kiselőadást tartani róla"...
Így aztán rettentő hiteles. Igen, OFF volt a fikázásod is, akkor már illik alátámasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

]

Így aztán rettentő hiteles. Igen, OFF volt a fikázásod is, akkor már illik alátámasztani.