- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
-
Traxx
őstag
A Win 8 Start menüjét helyettesítő progira tud valaki promót? Start menu X vagy hasonló lenne a jó
-
htc07
addikt
Sziasztok!
Van most valami aktuális bitdefender promó?
-
zserrbo
aktív tag
Vagy újrarakod a gépet mint én fogom (nem emiatt).
-
tonyrulez
őstag
Nagyon jó fejek, mert még talán egy éve volt ugyanilyen akciójuk, közben újratettem a gépet, és nem tudtam letölteni azt a verziót, amihez adták a kódot. Írtam nekik emailt a kóddal együtt, hogy honnan szerezhetném be az adott verziót, 5 percen belül jött a válaszlevél benne a legfrisebb verzióhoz való kóddal, ami azóta is jó minden frissítéshez
-
scope2007
addikt
nyílt béta
az ismert piriform [ccleaner] új felhős programja, monitorozza a gépet, távolról el lehet érni
küld emailt, ha betelik a hdd, magas a hőmérséklet.. stb stb.. nem sorolom
én használom már egy heteakit érdekel próbálja ki
-
Argos
őstag
Srácok, bocsánat érte, de már kinőttem abból a korszakomból, amikor minden fityf*szt leszedtem, meg felrakosgattam a gépre, mert valamikor/valamire biztos jó lesz.
Naponta kapok hírleveleket és abból, amit érdemesnek találok rá felrakom ide, mert lehet valakinek épp az kell.
De, nem nézek tüzetesen utána minden egyes linknek. Akit érdekel pont ugyanannyi idejébe telik megnézni, hogy mennyi időre szól a licence, mit tud az adott program, stb., mint nekem. Nagy része ezeknek az infóknak amúgy is megtalálható azon az oldalon, amit linkelek terms and conditions alatt, vagy hozzászólások közt.Pl.:
Terms and Conditions
-This is a 1-computer lifetime license, for home use
-No free updates; if you update the program, you may lose it
-No free support
-Can be installed or re-installed whenever you want, as long as you get your license key and download the installer before this offer has ended -
FIREBLADE78
addikt
Nekem fenn van
illegális módonaz új office és leszedem azt a legálist,akkor bekavarhat? -
UserX
addikt
THX!
Olyasmire, mint a Kaspesky-s fickó nem vetemednék!!! Azért is írtam ide, hogy kikérjem a közösség véleményét! Mint látszik én sem tegnap regisztráltam és sokat tanultam itt, adtam-vettem, szóval szeretem ezt az oldalt!
Szerintem ez annak, aki pont EMSI-t akar legálisan vásárolni nem jön rosszul (félár), és egy kicsit én is kevesebbért jutok a 3 éves licencemhez... -
Argos
őstag
Bocs skacok, de nem néztem utána a cuccoknak, engem nem érdekel. Csak bedobtam ide, hátha valakit igen.
-
looser
addikt
Szia, elnézésedet kérem, én hivatkoztam a Kasperskys orosz tagra aki promót árult itt, egy hsz-ben veled, de ez így pont nem jött át: nem a tiédet tartom problémásnak, hanem az övét, mégis arra senki sem ugrott, míg a te esetedre igen. Nekem semmi bajom sincs a promóddal
-
mepet
addikt
Sajnos ez nem működik. emailcím megad, klikk. Ezután egy oldalra irányít, ahol ezt írja: "...Now Start Downloading". Ebben az a szép, hogy nem indul el a letöltés, és nincs hozzá link sem... A hozzá tartozó topicban azt írják, hogy csak az Amerikai Egyesült Államokból elérhető.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
twollah1976 #7548 üzenetére
Múltkor egy ember az itt hirdetgetett, ingyen elérhető kódokat is pénzért árulta:
http://prohardver.hu/tema/nagy_program_promok_tema/hsz_7250-7252.html
Na az nagyon gáz, az a pofátlanság netovábbja.Az, hogy most a srác viszont bónuszba kapott licencet akar eladni occóé', határeset, de azért annyiból nyilván más, hogy ő legalább fizetett a termék megvételéért, amihez kapott még egy legális cuccot, tehát összességében mégsem teljesen ingyen volt a dolog. Mondjuk a 2500 ilyen feltételekkel szerintem sok érte, de ez is relatív.
-
twollah1976
őstag
A kereskedelem pont arrol szol amirol te irtal.
Mit gondolsz a sarki fuszeresnel miert olcsobb a kola, mint a Tescoban?
Megmondom miert, mert kedvezmenyt kap a fuszeres azert, hogy teleragasztja a boltjat az adott kola reklamjaval.
A Tesco is teleragasztja, sot mennyisegi kedvezmenyt is kap, de inkabb lenyeli a kedvezmenyt, annyiert adja amennyiert van pofaja es neha napjan nagy kegyesen leakciozza. -
UserX
addikt
válasz
betyarr #7542 üzenetére
Nem akarom szét OFF-olni a topikot, 'flame'-t meg végképp nem, de leírom az én logikámat. Arra az aljasságra semmiképpen nem vetemednék, hogy begyűjtöm az ingyenes promóciós kódokat, utána értékesítem!!!
Szóval, tegyük fel, hogy én vagyok a 'Télapó' (persze nem én vagyok!). Veszek a boltban 3 kg szaloncukrot, amihez bónuszként adnak még 1-1 kg-ot, amit én egyébként nem kértem, de csak ilyen kiszerelésben árulják. A szaloncukor kifejlesztésében (ízvilág, állag stb.) semmi részem sincs (szellemi munka), mint ahogy a gyártásában sem (fizikai munka). Viszont a kész termék fizikálisan nálam van, becsületesen fizettem érte.
Gondoltam eladom a felesleges licenceimet féláron, akinek szüksége van rá, így ő is, én is jól járunk.... -
soldi3r
veterán
válasz
betyarr #7540 üzenetére
Attol meg az EULA-ban ugyan az van. Nem azt mondtam, hogy nem adhatja el, csak, hogy szerintem nem legalis. Egyebkent a szoftverek nagy reszenek eladasa nem az.
-
betyarr
veterán
válasz
soldi3r #7539 üzenetére
rágugliztam de egyik sem a hivatalos oldal.
szvsz simán felteheti eladni,azt (ha előtte nem linkeli) ugysem tudta volna senki,hogy honnan van neki.off vége,nem vagyok senki ügyvédje
-
looser
addikt
OFF ON
Egyébként ha mi kitehetjük a cégek promóit ide, akkor végül is ő is kiteheti az övét, függtelenül attól, hogy a HA a megfelelő felület erre. Vagy itt volt néhány hete az orosz jóember aki a Kaspersky promót árulta, az is jópofa volt :-)
Egyébként a fentebb közölt EULA felülír minden eddigit:
"the Software may not be...sold...to third parties for use free of charge or for compensation"
Egyébként megéri :-)
-
betyarr
veterán
válasz
soldi3r #7536 üzenetére
én ezt találtam.ebben nincs erre vonatkozóan semmi.
dobnál egy linket,hogy hol van ez pontosan? -
soldi3r
veterán
válasz
betyarr #7532 üzenetére
Nekem ez ezt jelenti:
Furthermore, without our written consent, the Software may not be modified, adapted, sold or surrendered by any means to third parties for use free of charge or for compensation, insofar as this is not permitted according to this agreement or is imperative under statutory regulations.
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez legális-e, ha nem az, akkor kérem a modikat a HSZ-emet törölni!!!?
3 évre újra megvettem az EMSI AM-et.
Adtak hozzá két db 1 éves bónusz licencet, ami 2015. 07. 12-ig kell aktiválni. Ezeket nem reggeltem be az EMSI Accountomba, nincs is rá szükségem. Ha valakit érdekel, 2.500 HUF/db áron értékesíteném, így én is és te is jól járunk.... Keressetek privátban!
Üdv:
UserX[
-
Argos
őstag
Megjegyzem én is csak ccleaner-t használok.
De, esztelenül használva az is pont olyan gebaszt okozhat, mint a winopt vagy bármi más.
Ja, és ne használj semmilyen böngészőt, mert adatokat gyűjtenek rólad.. -.-' -
CJ4567
nagyúr
válasz
twollah1976 #7518 üzenetére
Köszi, ez jól jött
-
twollah1976
őstag
Kipróbáltam, működik a védett? TeCső videókkal is.
-
ƵøŁĭ
veterán
Avast! Mobile Security Premium
Használj egy nem fontos emailt és majd 8 nap múlva megkapod a terméket .
-
ƵøŁĭ
veterán
-
trance89
őstag
válasz
kiskacz #7511 üzenetére
vagy csak erre a linkre kattint és ha be van jelentkezve a google fiókjával akkor látni is fogja:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igo.primong.hun10th -
Musicking
aktív tag
CyberGhost Premium 3 months
The keys can be activated only until 31.07.2015. Only one key per user can be retrived. -
blattida
nagyúr
Srácok!
Túl sok itt az off, meg a személyeskedés.
Elég, ez nem óvoda. -
Visormail
addikt
válasz
KohanTroon #7502 üzenetére
Ne fárasszuk egymást, gagyi történet az egész, kit érdekel kategória. Aki ilyenek miatt nem használ egy ingyenes és kiváló terméket, az az ő baja.
-
StSanya
senior tag
válasz
daimonion #7504 üzenetére
Lassabban írom, hogy te is megértsd.
Ha garis a hardware, eddig is úgy volt, hogy a licenc élt tovább. XP/Windows7-nél konkrétan pl. kérésre küldött új matricát is akár az MS, csak igazolni kellett a garanciális cserét. A probléma ott volt, hogy ha már nem volt garis az alaplap/laptop, akkor elvesztetted az általad vásárolt OEM licencet. Emiatt kellett "dobozos", retail verziót vásárolni az OEM helyett, s akkor korlátlan gépre (alaplapra) lehetett telepíteni, persze egy időben csak egyre.
Ez hál'isten megszűnt a win8-al. Géped kidől, vagy cseréled? Semmi baj, új gépre is mehet fel a nyolcas, és aktiválható.
Az én problémám a 8.1-el volt, hogy HA megint változott valamit a licenc, felhasználói szemmel előnytelenül.
De nyugodtan értetlenkedj tovább, arra már nem fogok reagálni, mert nem érdemes.
-
daimonion
senior tag
válasz
StSanya #7487 üzenetére
VÁSÁROLT WIN8.1 -em van OEM behalt az alaplapom.Kicseréltem ugyanaz a
OEM Win8.1 lett visszarakva telefonon aktiváltam újra és olálá azóta is azt használom..Mi most a probléma?
Dell inspironon van egy másik oem 8.1 behalt a gép felraktam anyám lenovojára szintén telefonon aktiváltam azóta müködik..Mi is a probléma ?? a Köcsög Ms hogy ezt megengedi ? Vagy mi ? számomra nem világos csak az hogy teljesen mindegy mit csinál az MS köcsög cég...Hagyjuk már ibolykát..Használd a dobozos cuccodat azt kész.. -
randras
veterán
válasz
KohanTroon #7502 üzenetére
Kevés volt a kenőpénz.
-
KohanTroon
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest