- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Nyertes : isss
-
ƵøŁĭ
veterán
Jelenlegi állás :
Hamarosan sorsolás ha elérjük a minimum létszámot . -
ƵøŁĭ
veterán
Ha elérjük a 20 főt EAM is ki lesz sorsolva a következő körben
. Terméket felajánlotta: raccoon24 .
-
isss
tag
-
isss
tag
Unlimited Licenses For Wise Care 365 PRO(Softpedia)
Promo type: 100% free license for 1 year as long as you install no later than 31 January 2015
Valid until: 31 January 2016 -
blattida
nagyúr
válasz
micafighter #6679 üzenetére
Nincs mit.
Sokat nem változott, viszont már elmondható, hogy jóval kisebb bughalmaz és sokkal kezesebb, mint volt. -
blattida
nagyúr
válasz
micafighter #6675 üzenetére
Amióta megjelent a kilences változat, azóta sokkal kisebb a fogyasztása, kevesebb cpu-t használ és gyorsabb is az eam (és az eis is).
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
micafighter #6675 üzenetére
Nem próbáltam
.
-
biega
aktív tag
Köszi a válaszokat!
-
micafighter
nagyúr
Ha ráér még, én várnék a helyedben és figyelném az akciókat, karácsonykor akciós volt a blizzardnál. Viszont lehet, hogy megint csak hálaadás/black friday/karácsony környékén lesznek akciósak. Ez lenne a legtisztább és legolcsóbb. Ha nem tudsz várni, szétnézhetsz az említett Allkeyshop.com-on, az ajánl több boltot is, szürke boltok is vannak közte, de a legfontosabb szerintem, hogy mielőtt vennél valamelyik ott ajánlott boltból, nézz utána a neten mennyire megbízható, vagy itt ph-n kérdezz rá a pc játékok - bestbuy topicban.
(#6672) LiLxWaYnEx Köszönjük a lehetőséget
Hogy alakul mostanában az erőforráshasználata?
-
Musicking
aktív tag
-
biega
aktív tag
Diablo 3 és Starcarft 2 vásárláson töröm a fejem, honnan érdemes venni, hogy jó áron legyen?
Az sem baj, ha nem kötött a régió. -
ƵøŁĭ
veterán
Emsisoft Internet Security Nyereményjáték
Az előző játékhoz hasonlóan most is 5 kérdésre kell helyesen válaszolni ,hogy megnyerhesd a terméket
.
1. Milyen keresőmotorokat használ ?
2. AVC utolsó Real-World Protection tesztjén ,milyen eredményt ér el (%) ?
3. Mi a jelenlegi termékverzió ?
4. Mennyibe kerül jelenleg az IS a hivatalos oldalon ?
5. Utolsó Blogjukat mikor írták ?Megfejtések PMb-be . Hajrá .
Sorsolás időpontja a résztvevők számától függ . ( 20 fő-t jó lenne elérni )
-
Musicking
aktív tag
válasz
micafighter #6670 üzenetére
Kiemelem neked ha már másodszorra sem sikerült megtalálni.
'csak arra kell figyelni az adott termék ne legyen régiózáras' -
micafighter
nagyúr
válasz
Musicking #6669 üzenetére
Nem neked irtam le hisz nem privátot irtam, hanem ide irtam mindenkinek. Te a játékáruházakban lévö régiozárrol irtál, mig én magában a játékban lévö régiozárrol. Van olyan áruház, ahol azért régiózáras xy játék a boltban, mert maga a játék is régiozáras. Szoval elöfordulhat az is hogy a VPN trüközzéssel régiozáras játékot sikerül venned amivel nem tudsz játszani.
-
Musicking
aktív tag
válasz
micafighter #6667 üzenetére
A válaszod második felét leírtam régiózár alatt, nekem nem kell bemutatni ezt a dolgot.
A régiózáras játékokat is meg lehet kerülni, nyilván ennek akkor van értelme ha sokkal olcsóbb mint ez eu régióban. A steamet is át lehet verni VPN-el (orosz IP-vel rubelben hozta az árakat), beaktiválod és offlineba használod (online esetén ügyelni kell ne legyenek rövid idő alatt nagy helyváltoztatások), az más kérdés hogy esetleg a régióra szabottan nem tölti le az angol nyelvi fájlokat, a rátermettebbjeinek viszont ez sem jelent gondot, nem akarok ötleteked adni. Ilyen esetekre azért érdemes egy 2ik steam accountot is beszerválni és azt használni a zárasokhoz. Nyilván ez alól kiesnek a multis játékok nagyrésze mert a VPN miatt lassú lehet az átvitel.
Manapság meg érdemesebb először kipróbálni a játékot tökmind1 mennyire bejáratott cím aztán ha tetszik akkor megveszed, mert ha minden kiadótól azt kapnád amit beígértek akkor nem lenne kihalófélben a DEMO állapot.
borix :
A paypalt nem társított bankártyával használom hanem a saját számlájáról ott nem számít milyen régió van. -
törölt tag
Ha PayPal-lal fizetve kiválasztod a 0% EU-n kívüli vásárlást lehet belőle gondja az embernek?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Musicking #6666 üzenetére
Szerintemaz áfa választosdi mostanában lett bevezetve az oldalakon ez miatt: [link]
Egyébként a régio megkötéseknél arra is figyelni kell hogy a játék/program amit veszel, az a te régiódban müködik-e. Ez a starcraftnál nem olyan érdekes mert blizzard játékokon tudtommal nincs régiózár, de pl steamen rengeteg játéknál van, és ha veszel mondjuk egy kinai régiós GTA V-öt amire nemrég zárat tettek, azzal nem fogsz tudni játszani csak kinábol, ezt nem fogod tudni megkerülni sehogysem.
-
Musicking
aktív tag
válasz
Yiggdrasil #6662 üzenetére
Többször is vásároltam már onnan sőt már adtam is el pár tételt. Van egy minimális FEE aztán ennyi, nem tudom honnan jött neked ez a 27%os áfa, bár én Paypalt használtam a tranzakciókra. Más játékáruházaknál néha szokott lenni régióra vonatkozó vásárlási megkötés de azt könnyen ki lehet játszani egy VPN klienssel, csak arra kell figyelni az adott termék ne legyen régiózáras. Egyébként nem minden esetben a g2a a legolcsóbb oldal, Starcraft 2 Wings of Liberty & Heart of the Swarm Expansion BattleNet cirka 20 euro, de a téli vásár alatt lehet a feléért is megkaptad volna.
-
Edween
őstag
Mezzmo (DLNA Media Server) Free Full Version Serial Number / License Key
Ez egy igazán jó ajánlat!!! -
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Ezen az oldalon láttam, hogy kb 5600 forintért meglehetne venni a Starcraft II-t kieggel együtt. Viszont ha továbbmegyek a checkout-ra, kéri a régiómat, és mivel ebben a csodás országban 27%-os áfa van, ez az 5600 egyből ugrik 8100-ra. A kérdés, hogy vásárolt-e már itt valaki onnan, illetve hogy muszáj a régiónak Hungary-t megadni, mit befolyásol ez? -
Troy.
addikt
Csak azért kérdeztem, mert most hallottam róla először.
Úgy tűnik ezt frissítik is. (Míg a 7zip-ből csak béta van.)
Mindenki azt használja? -
Kakumix
senior tag
Nem "olyan remek" program, csak
- szebb a felülete, mint a 7zipé - így ezt valóban fel lehet telepíteni az ügyfélnek -
- tud átmeneti könyvtár nélkül kitömöríteni
- ha a tömörítvényben egy könyvtár van akkor azt plusz könyvtár nélkül tömöríti ki, ha több fájl vagy könyvtár van a legfelső szinten akkor létrehoz nekik egy könyvtárat, az automatikus kitömörítés funkciót használva
- valószínűleg a 7zip könyvtárai (DLL-ek) benne vannak, mert a 7zip formátumot is kezeli a zip mellett tömörítéskor és természetesen sokkal több formátumot tud kitömöríteni (furcsa ez a szó így korán reggel).
-
Troy.
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #6653 üzenetére
Hello!
Mitől olyan remek az a bandizip?
üdv. -
duvi
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #6653 üzenetére
Én is szkeptikus voltam, de így már el is dőlt a kérdés. Passzolom az appot.
Köszi mindkettőtöknek (Argos83 és Fire/SOUL/CD) a választ -
ƵøŁĭ
veterán
-
Argos
őstag
Én spec. ezt szoktam felrakni az 'üfiknek', ha a win beépített nem lenne elég.
Mai napság már ritka az, amikor a fizetős tömörítő programoknak az extra funkcióira szükség lenne, avagy kihasználná az átlag ember fia.
(Nem szükséges egy 700MB-os össznépi családi videjót 50-es pakkokra feldarabolni, hogy el tudd küldeni sandspace-en, vagy rapidshare-en a távoli rokonyoknak. Ímél => óriásfile => letölt => öröm, bódottá') -
duvi
nagyúr
Free UltimateZip 7 (100% discount) Free!
"This is a 1-computer lifetime license, for home use; if you want business use, get UltimateZip 7 with free updates"
Szerintetek érdemes lehúzni? Valakinek van vele tapasztalata? -
scream
veterán
Úgy látszik a legutbbi Webroot-os promót letiltották, pedig szívesen használnám, mert tetszik.
-
Argos
őstag
válasz
LamerGyuri #6648 üzenetére
Már külön kulcsot ad, ott a szöveg, rákatt és kiírja a kódot. Aztán megnyitod a steam kliens-t, és hozzáadod a kulcsot.
-
Ezek általában szürke és/vagy illegális kulcsok. Nem érdemes kockáztatni, mert lehet, hogy az MS letiltja azokat egy idő után. Származhatnak pl. MSDN előfizetésből, melyek használatára csak az előfizető jogosult. Vagyis, szinte biztos, hogy működnek, de kérdéses, hogy meddig, és az, hogy fizettél érte, még nem fogja legálissá tenni.
A legolcsóbb windowsok olyan 30k körül vannak.
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Driver Booster Pro 2.1
This program includes a 6-month subscription license.
-
C. s.
addikt
Filter Forge 3.0 Standard Edition (PhotoShop Plugin)
Önmagában is indítható, állítólag az IrfanView-val is működik. Szuper program! Kismillió filter tölthető le hozzá ingyen, a regisztrációs kódot net nélkül is elfogadta.Ezekbe a programokba tud beépülni:
Windows:
Adobe Photoshop 6.0, 7.0, CS, CS2, CS3, CS4, CS5, CS5.5, CS6, CC and CC 2014
Adobe Photoshop Elements 2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 6.0, 7.0, 8.0, 9.0, 10, 11 and 12
Corel Painter 8 and IX
Corel PHOTO-PAINT 10, 11, 12, X3, X4, X5, X6 and X
Corel Paint Shop Pro X, XI, X5, X6 and X7
Jasc Paint Shop Pro 8, 9
Ulead PhotoImpact 11, 12
Serif PhotoPlus X4, X5, X6, X7Mac OS X:
Adobe Photoshop CS2, CS3, CS4, CS5, CS5.5, CS6, CC and CC 2014
MÁS:
Nem is tudom, ez igaz lehet-e! AVG Internet Security 2015 4 éves licensz.
-
C. s.
addikt
válasz
eszement24 #6640 üzenetére
A Steganos szoftvere, ezt a nevet már sokszor hallottam, de többet sajnos nem tudok.
-
eszement24
aktív tag
erről tud valaki valamit, hogy mennyire megbízható?
-
Cheesy
őstag
Windowst kéne venni.
Tudtok esetleg olcsó forrást? (Win 8 vagy Win 7)
G2A-n láttam időnként Win 8.1-et 7000 HUF-ért, de annak lehet hinni? A feltüntetett honosítások között nem volt magyar, de a leírás szerint Win Update-en keresztül lehet rá magyar nyelvet rakni... -
Tetete1
senior tag
ESET Home product 4 months license
PROMO LINK: http://www.eset.co.uk/Trial/Home
PROMO CODE: GAMER3
* Requires a UK / United Kingdom Proxy
Working with Zenmate for Google Chrome & Firefox
ADBLOCK OFF!!! -
Joker88
őstag
Ingyenes AVG Internet Security2015 - 1 évre
( ha jól értelmezem, a kibővített trial program..)
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
rayoliviero #6623 üzenetére
Fölösleges . Ami bevált maradjon . Inkább gyenge gépekre ajánlott telepíteni de ha úgy érzed szükséged van rá akkor tedd amit jónak látsz .
-
rayoliviero
veterán
válasz
Greenebola #6621 üzenetére
AVG IS 2015-öt vajon érdemes lecserélnem a Webrootra erős asztali gépen? Notebookra feltoltam már.
-
Visormail
addikt
válasz
Greenebola #6621 üzenetére
Akkor ez szuper.
-
riki
senior tag
válasz
stingy2 #6618 üzenetére
Szerintem nem,mert akkor a számla mellé egyéni kódot adtak volna.Van benne komoly promo,mert az sem mindegy mekkora felhasználói bázisa van egy terméknek. Mert hiába jó egy termék ,ha a felhasználó nem ismeri és már vágja is le a gépről és telepíti a f&xes nodot vagy Kist ,mert a szomszéd azt használja. A bank meg nem kötelezheti a felhasználót ,hogy csak azt a terméket használhatja főleg ha nem egy" mindenki által elismert termék".
-
stingy2
senior tag
válasz
Greenebola #6616 üzenetére
ezt az 1 éves promós verziót telepítettem pár napja . nem kell attól tartani, h ezt a verziót bannolja a webroot, ha rájön h semmi közöm a hsbc-hez? a kódból gondolom, h ez a hsbc bank ügyfelei részére lett kitalálva, és nem általános promóció.(modjuk akkor visszateszem a Broncos promó kulcsát, abból regeltem vagy 4-et
)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Greenebola #6616 üzenetére
Nocsak, efölött jól átfutottam
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Greenebola #6614 üzenetére
És az eggyel kintebbi "főablakban"? Mert nálam pl. nem kell belépni a saját fiók beállításaiba.
Viszont itt akkor mindenképpen regelni kell hozzá fiókot, hogy lásd meddig él még a kód.Én első telepítéskor szépen használtam weben regizett fiók és nem mellesleg minden gond nélkül
Később regiztem fiókot, mikor AV-ről Security Plus-ra váltottam és kerestem a lehetőségét droidra telepíteni védelemnek.
Mondjuk vannak eltérések a kialakításban, mert nálam az általad beszúrt részen végig olvasható a kód, nincs kicsillagozva. Ezt amúgy is érdekesnek tartom, hogy miért nincs csillagozva
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Greenebola #6611 üzenetére
Nem csak webes felületen írja. Ha megnyitod a program ablakát, akkor ott is láthatod a hátralévő napok számát
Legalábbis nálam nem kell emiatt webes felületre menni.
-
UserX
addikt
válasz
Greenebola #6611 üzenetére
Kösz!
-
riki
senior tag
Ashampoo-anti-virus-6-months. [link]
-
Qasam
aktív tag
-
Jenne
őstag
Wise Care 365 promót nem tud valaki?
-
micafighter
nagyúr
válasz
betyarr #6599 üzenetére
A google chrome böngésző leforditja neked angolra egész pontosan
Nem követem most a Malwarebytes akciókat, de régebben azért volt néha akció, nekem sikerült például elcsípni egy akciót épp mielőtt előfízetés alapú lett, így jó áron tudtam venni 3 gépes élettartam liszenszet
A linkelt oldalon viszont kevesebb mint egy ezres, az elég jó ár érte
Még akcióban sem hiszem hogy olcsóbb lesz ennél. Egyébként a Malwarebytes Anti-Malware azon kevés programok egyike, amelyekből az ingyenes verzió is tökéletes, de egy ezrest megér a pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest