- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecze
aktív tag
Kaspersky Internet Security promoról, illetve kedvezményes vásárlási lehetőségről, pl. most Black Friday keretében tud valaki?
-
Tetete1
senior tag
Ashampoo Burning Studio 2015 - полная версия бесплатно
A beállításnál kell magyarítani.
-
válasz
micafighter #6294 üzenetére
nem, csak a wow.
-
A Blizzardnál Black Friday sale van! Diablo3/kieg: 20/20$, Starcraft2/kieg: 10/10$, félárú mind2! ("Amcsi címmel" kell accountot regisztrálni, így a legolcsóbb).
-
Argos
őstag
válasz
rayoliviero #6290 üzenetére
Én nem használom ugyan, de a promo oldalon beleolvastam a hsz.-ekbe, náluk is 30 nap.. vagy lelőtték, vagy kamu volt.. Sry!
-
JoePAPES
csendes tag
Sziasztok SRÁCOK!!!!
Nem tudna valaki egy Emsisoft Anti-Malware promo kulcsot ? NAGYON SZÉPEN megköszönném !!!!
-
Tetete1
senior tag
válasz
trance89 #6260 üzenetére
Nekem a Bitdefender semmivel sem tűnt jobbnak, mint Comodo (ez utóbbi legalább nem ugrik minden hülyeségre), sőt még lassabbnak sem tűnik. És am i a lényeg, mind a kettő mellé kell a Mbam. A Comodo legalább magyarul (is) tud és az ingyenes része is tökéletesen elég nekem.
-
sz.j
nagyúr
Mert, mint itt (is) írták, kételyek merültek fel a jogtisztaságával kapcsolatban.
-
sz.j
nagyúr
Az AVG 2015 IS 1 éves (nem a "buherált" 4 éves!) promós változata érdekelne.
Tudna valaki adni egy elérhetőséget?Előre is köszönöm.
-
Greenebola
senior tag
5 db 1 éves ESET NOD32 AV-t sorsolnak ki illetve minden pályázó 6 hónap trial licenszet kap.
Szerkessz egy képet valamilyen játékkal vagy játék szereplővel ,hogy Andy is rajta szerepeljen majd küld el az ESET facebook vagy twitter oldalára November 30-ig. -
Tetete1
senior tag
Én is belelkesültem a Bitdefendertől. Ashampoo-t tettem fel (Emsisoft és Bitdefneder a keresőmotorja). Féléves promók vannak belőle.A Facebookon küldözgettem szanaszét a fertőzött üzeneteket (nekem ilyen problémám sohasem volt a Comodo Is és Mbam páros mellett).Sőt nem is érzem, hogy a Comodo lasssabb lenne, mint a Bitdefender (az is volt fenn, csak a Comodót jobban be tudom állítani (magyarul (is) tud. A Bitdefender TrafficLight-ot azér használom aböngészséhez.
-
arfer
senior tag
BD engem is megsz*patott most, beadtam neki az új kódot, elfogadta, de onnantól kezdve nyista net, csak ha a tűzfalát kikapcsoltam. Törölni kellett a tűzfalszabályokat és újra kellett indítani a gépet ahhoz, hogy bekapcsolt tűzfal mellett ismét tudjak netezni. A szabályokat meg újra beállítani. Csak azért írom le, hátha más is belefutna, mert számomra ez nem volt evidens.
-
zserrbo
aktív tag
-
Jenne
őstag
Üdv.
Ez a Bitdefender IS mennyire foga a gépet?
Jelenleg nálam (átlagos erősségű gépen amin még WIN XP van), az AVG Free van fent. Érdemes lecserélni az AVG-t? Már csak a kipróbálás végett is. -
raccoon24
csendes tag
Hálaadásnapi WonderFox szoftverek
Érvényes november 30-ig. -
-
Aidan85
aktív tag
BitDefender IS 2015 6 hónapos
-
Musicking
aktív tag
DHL.NET giveaway
Login or register, then click "Profil / Keys" in the top-right of the website.
Limit of 1500 keys per hour and 15000 keys per day.
Játékok: Enclave, East India Company Gold Edition, Knightshift, Knights and Merchants HD, Pirates of Black Cove, Commander - Conquest Of The Americas -
looser
addikt
-
trance89
őstag
O&O DiskImage v7.8 Professional: [link]
-
válasz
LamerGyuri #6243 üzenetére
Már nem működik
-
-
Aki lemaradt a hétvégén az ajándék Metro 2033 akcióról, most ismét vannak steam kulcsok.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Aidan85 #6238 üzenetére
A mybitdefender jó ötlet volt, megnéztem, ott vannak a gépek amiken belőttem, ki is írja a napokat melyikből mennyi van, de kulcsot itt nem látok mint Norton esetében. Vajon ha visszarakom és belépek az acc-ba a kulcsot is behúzza?Közben meg van egy másik menüpont alatt
-
Aidan85
aktív tag
válasz
szabonagyur #6237 üzenetére
Van egyébként, ha a fiókodra aktiválod be, a kapott kulcsot, akkor működik utána. De be kell lépni a mybitdefener-be, hozzáaadni a kulcsot, és elkezdi leszámolni a napokat, de bármikor fel tudod használni frissen telepített BD-hez, most járt le a promó TS-hez, de telepíts egy próbaverziót, a köv 30 napban biztos lesz promó... Vagy megnézheted, hogy működik-e még a 6143 hsz-ben ajánlott.
-
Visormail
addikt
válasz
szabonagyur #6235 üzenetére
Próbáld ki, én már többször is aktiváltam promós kóddal a lejárati idő után. Van, hogy már elkezdődött a számolás és a maradék napokat adja, de meg szokta adni az egészet is.
-
szabonagyur
félisten
Bitdefendernek van most valami jó promója? Vagy korábban igényelt kulcsot vissza lehet valahogy nyerni? Volt pár 180 napos ami még tartana.
-
-
Tetete1
senior tag
Panda Internet Security 2015 [6 months trial]
Panda Antivirus Pro 2015 [6 months trial]
Panda Internet Security 2015 [3 months trial]
Panda Cloud Antivirus Pro 2015 [6 months trial] -
Civ
eyond Earth-re és Wolfenstein New orderre tud valaki promót? BE-ből lejártat találtam...
-
trance89
őstag
-
jose999
senior tag
Azt írja: "This free promotion will expire on November 21st, please redeem your key before this time."....
Szerk: Amikor pedig igénylem (most már több beváltásnál), akkor: "Keys are temporarily exhausted for this product"...
Ideiglenesen elfogytak...lehet, hogy lesz még majd -
Tetete1
senior tag
válasz
ViharVadász #6210 üzenetére
Köszi...
-
-
MrM94
addikt
Húha,nem istudtam,hogy létezik ilyen topic
Ez egy visszatalálós hozzaszólás
Elnézést érte. -
CJ4567
nagyúr
-
Musicking
aktív tag
-
ƵøŁĭ
veterán
Panda 2015 Global Protection Anti Virus for 5 Years & 5 devices => £44.88 [link]
-
trance89
őstag
Bitdefender Total Security 2015
újabb 6 hónapos promo, még bő 4 napig érvényes: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged