Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
-
twollah1976
őstag
Giveaway of the day — Advanced System Care Pro 9.1.0
Aki lemaradt róla annak innen.
-
looser
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
"Vagy magában a telepítőben lenne a kulcs?"
Így van! 6 hónapig.DIRECTIONS
The download links for AVG Internet Security 2016 are given to you above. Download and install AVG Internet Security 2016; after installation, enjoy -- there is no license key because it comes pre-registered and there is no need to register it.
Please note if you have used AVG in the past, you may not get the full license or you may get an expired license because this is intended for new AVG users only!
szerk.: Bocsánat, a válaszom az AVG-re vonatkozik, de nem törlöm ki, az infó még hasznos lehet.
-
brickm
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
Na megnéztem már én is edge-ből megint.
Valóban van alternatív e-mail letöltési link is, csak a chrome- kiegészítőim valamelyike tiltja. gondolom js-el lett behúzva. -
brickm
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
Azért poén, hogy csak fb-megosztással lehet letölteni....ha nincs fb-om meg rohadjak meg?

-
twollah1976
őstag
Giveaway of the day — Bigasoft Total Video Converter 5.0
Érdemes sietni, mert 2016 01. 26-ig él az akció!
Voltam olyan édi-bédi és felraktam a tárhelyemre.
Akit érdekel és lemaradt volna róla az innen le tudja tölteni. -
twollah1976
őstag
-
Tetete1
senior tag
Ashampoo Anti-Virus 2015 180 nap
-
Ryu
tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Köszönöm: Batman™: Arkham Origins DLC
-
Urguru
aktív tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Köszike a The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack .

-
twollah1976
őstag
Közben megtaláltam a Steam-en aktiválható kulcsokat amikkel nem tudok mit kezdeni.
Gotham City Impostors: Professional Kit: RGBDW-LWBV6-VXD4D.
Batman™: Arkham Origins DLC: JXKG0-G0IEF-YMIG5.
The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack: 0QRV4-M6JZK-X0CVH.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Ez ellentmond annak, hogy mégis kapásból több hsz-be küldte.
-
Greenebola
senior tag
válasz
twollah1976
üzenetére
-
twollah1976
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Valami Batman Arkham? és a Lord of the ring?.
Bundle csomagot vettem és hozzám vágták.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Mikhez vannak kiegészítőid?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
twollah1976
üzenetére
Mihez kellett volna 15 percet várni? Nincs ilyen limit.
-
zoltan6
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
egy hozzászólásba lehet több linket is rakni,a kereső úgy is ki fogja dobni a találatot.

-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
twollah1976
üzenetére
Legközelebb ìrj mindent egy hozzàszólásba.
-
twollah1976
őstag
Mielőtt még valaki nekiállna nyekeregni direkt posztolam külön őket, nem hozzászólás-szám vadászatból!
-
twollah1976
őstag
-
twollah1976
őstag
-
twollah1976
őstag
-
twollah1976
őstag
-
cigam
titán
válasz
üzenetére
Az AVG remover talán jobban kipucol.
-
törölt tag
AVG 2016 IS volt a gépemen, de nem 374 napos trial, hanem "másik" verzió. Frissítés után Free lett belőle érthető okokból. Szerettem volna a 374 napos verzióra váltani, de azt írja lejárt a licensz. Próbáltam levenni és és a trial-hoz linkeltverziót feltenni, de ugyanez a gondja. Gondolom a registry-ben hagyott valamit, amiből látja az előző verziót. 1-2 hetes telepítés a win a gépen. Mi a véleményetek, meg lehet úszni reinstall nélkül a dolgot?
-
Tetete1
senior tag
Windows Boot Genius - Windows
A program segítségével, egy boot-olható lemezt vagy pendrive-ot készíthetsz. Erről indítva a gépet, lehetővé válik a problémák javítása.
- Kijavít minden rendszerindítási problémát, beleértve azt, amikor a számítógép folyamatosan újraindul, vagy egyáltalán nem indul, kék képernyő-s hibaüzenetbe futsz, megfagy és összeomlik a rendszer.
- Kijavítja a hiányzó rendszerindító szektort, és a vele kapcsolatos hibákat, mint pl. a „Hiányzó NTLDR”, és a „Hiányzó Bootmgr Újraindítás: Ctrl+Alt+ Del”.
- Kijavítja a sérült MBR-t, a hibás rendszerleíró adatbázist, a vírusos registry bejegyzéseket és a partíciós táblát.
- Támogatja a Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP operációs rendszert, és minden számítógép márkát: Dell, Acer, Asus, Sony, HP, Toshiba, Lenovo, stb.
1 napig ingyenes. -
cigam
titán
HitFilm 3 Express
Videó szerkesztő: több videó és hang sáv, vidd és dobd átmenetek, animált címek, hangkeverés, és így tovább.
Korlátozott ideig ingyenes. -
C. s.
addikt
Sziasztok!
Az errefelé föllelhető Steames játékkulcsok meddig érvényesek? A szarvasosnál kiírták, hogy 2 hét, de ezenkívül még nem rémlik, hogy láttam volna. Ti hogy tapasztaltátok?
-
Greenebola
senior tag
-
twollah1976
őstag
-
Tetete1
senior tag
AVG Internet Security 2016 1 évre:
serial: IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3
AVG AntiVirus 2016
serial: IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3
-
Met
nagyúr
Hát nem tudom, én annyira nem hiszek ezekben. Felraksz valamit ami valamennyire fogja a gépet (most mindegy hogy mennyire) ha realtime monitoroz. Ésszerű gép használattal max egy CC CLeaner használat elég, az is csak az ideiglenes fileok törlésére. Aki meg nem így használja a gépet annak úgy sem elég egy ilyen csoda program mert újra kell telepíteni a wint. De ez az én véleményem. Lehet bennem van a hiba de a Kitüntetések résznél az egyik logot sem ismerem

-
RudY
addikt
Az egyik, ha nem a legjobb, nagyon ajánlott! [http://www.kerish.org/hu]
-
isss
tag
-
isss
tag
-
Gigi01
őstag
Oké,tényleg köszi mindenkinek!Most meg majd nem tudok választani.

-
King Unique
titán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Szép és jó dolog a felső, csak eleve nem pakolsz oda nagy adatmennyiséget. A nagy tárhely fizetős, rugalmas használathoz nem árt gyorsabb net sem. Azért ezek nem mindenkinél adottak. USB-s kütyü meg nem kizárólag pendrive, hanem ott vannak a manapság kelendő és divatos külső HDD-k. Azoknál meg pláne fontosabb a szakszerű leválasztás. Illetve, ha több 100 GB adatot kell tárolni, inkább rakom belső/ külső merevlemezre, mint a felhőbe. Olyan gyors netem sincs jelenleg, hogy annyit feltöltsek.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Mi mindenhol a felhőt szoktuk ajánlani inkább, főleg, hogy sokan hordozgatják otthoni meg melóhely között a cuccaikat, ráadásul vannak revision-ök is a fájlokhoz. Szerencsére kezdenek sokan átszokni, nekünk meg kevesebb a szívás vele így. De ez már nagyon off, csak tényleg kezdenek kikopni az usb-s adathordozók, így az ilyen progiknak se látom sok szerepét. Főleg, hogy én a windows-osat se szoktam használni, mégse volt még adatvesztésem. Mondjuk nem is fontos cuccokat tárolok usb key-en, ha épp mégis kell a fiók mélyéről. SD card readert használok gyakran fotózás miatt, de ott se volt gondom sosem. Főleg, hogy ott minden session előtt formázom a kártyát a géppel.
-
Csorbi
addikt
Például a FastStone Viewer
-
Golyo69
senior tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére

-
LamerGyuri
senior tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
A kód elkelt.
-
King Unique
titán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ja, orosz rulett...van, hogy nem tényleg okoz gondot, vagy hogy jön a jó kis javítás/ formázás ablak a Windowsban. Utóbbinál általában friss, ropogós RAW partíció lesz és vadászhatsz fizetős adatmentő progik okosított verziójára. Vagy reménykedsz benne, hogy találsz itt egyikből ingyenes promót. Ennyire azért nem szeretek rulettezni...

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Van pár általunk supportolt gép, ahol a mai napig floppyra megy a backup. Persze nem több 10 milliós, csak kurvarégi. Ennek ellenére otthoni vagy általános irodai környezetben a floppy, pendrive, és bármilyen fizikai adathordozó hülyeség. Tudnád mennyi szívás van velük, hogy csak arra ment az ügyfél, aztán beszarik és elveszett minden...
-
twollah1976
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Par hete majdnem megvettem akciosan.
Aztan ugy voltam vele, hogy aaaa amugy se jatszanek vele. -
LamerGyuri
senior tag
Én anno még pénzért megvettem. Lekértem, ha kell valakinek az ingyen kulcs, szívesen átadom.
r3dsnake: a falnak tudnék menni az ilyen okos megjegyzésektől. Majd amikor ott állsz a több 10 milliós, termelési rendelkezésre állás szempontjából kritikus gép előtt, ami ha eldobja az agyát, CSAK floppyról lehet életre kelteni, mert addig kb. semmiről-sehonnan nem fogad inputot; na akkor gyere a mögötted álló gyárigazgatónak, hogy a felhőd milyen fasza dolog, a floppy - pendrive meg egy szar.
Bocs, de ez kijött. Peace
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Kihúzod, oszt' kész. A windowsos megoldást is feleslegesnek érzem. Mondjuk a pendrive-okat is a felhő idejében.
-
iguana
őstag
vagy esetleg a JPEGView
évek óta csak ezt használom. az első dolog új gép, vagy újrainstallálás után, hogy felteszem és egyszer beállítom.
egyszerű, gyors, semmi felesleges csicsa, szép és szolid a felülete.
alap gyors szerkesztések, ami számomra bőven elég.
érdemes megnézni, meglepően sokra képes, hihetetlenül egyszerű és áttekinthető módon.
a fejlesztése folyamatos, a helpje kiváló.
telepítést nem igényel 32/64 bites verzió benne van együtt. kemény 5 MB! -
C. s.
addikt
A Vintager regisztrációja senkit se tartson vissza, mert nem kell hozzá föltölteni egyetlen képet sem (azaz regisztrálni a Flickre vagy a nemtommármire), csupán a beállításokba menni és ott az Eredeti mérethez pipát rakni, a továbbiakban úgy megy, ahogy leírták. (be kell írni a kódot és kész.) Magyarul is tud, nem csak előre beállított dolgokat tud, lehet vele kollázst is készíteni, bár kissé fapados a kiválasztás, de mivel örök frissítés jár mellé, még élvezhetjük a kiforrottabb verzióját is egy szép napon. Kétség kívül van jobb is, de én még adok nekik egy kis időt. Net nélkül is használható az aktiválást követően. A kép aljára firkált logó kikapcsolható. (Senki sem fizetett a reklámért semmi módon!
) -
King Unique
titán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Mert röviden, tömören, a Windows gyári megoldása kényelmetlen és xar...leválasztásnál, ha valami zárolja a USB-s meghajtót, akkor nem írja ki melyik folyamat és lehetőséget sem ad annak bezárására. Ellenben az USR igen. Valamint utóbbi tud számos extrát, pl. leválasztás után egyből visszacsatlakoztatni, parancssorból és gyorsbillentyűvel is leválasztani. Utóbbit nagyon hasznos és baromi kényelmes.

Esetleg, ha valaki betárazott rendesen USB Safely Remove 5.3.8 kulcsokból és volna egy fölös neki, azt nagyon megköszönném.

-
Gigi01
őstag
Kösz mindenkinek,akkor maradok ingyenesnél.
-
looser
addikt
(#9414) meridaharcos: szia, aminél én próbáltam (kb. 5 sw a 100-ból), ott - pl. Titanic - így nézett ki (piros kiemelés tőlem):
Viszont van olyan, amelynél a zöld Download gomb a full cumót húzza le, pl. rögtön az első Powerdirector-nál.
(#9416) Vertigo18: Én végül csak a Magix Funpics-et tartottam meg, ahhoz emailben jön regi. Az Ashampoo-nál ha jól emlékszem, kell, hogy legyen náluk accountod, ott örökké meglesznek a kulcsaid. Eléggé heterogén a választék, a többinél sajnos nem tudom. Még a végén lévő játékokat nem próbáltam ki, de 1-2 tetszik :-)
-
Argos
őstag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Az adott szoftver leírása alatt a vastagon szedett "» Download: xyz" szövegre katt, következő oldalon a szép zöld " Download", aztán még egyszer a következő oldalon katt " Download" és mented.
-
C. s.
addikt
Zoner Photo Studio 17 Pro (még 3 nap és szűk 9 óra van hátra) Ennek is van képnézegetője, de nálam döglassú. Utómunkára szeretem.
Vintager 2 Premium (ez az oldal újabban nekem nem írja ki a hátralévő időt)
-
C. s.
addikt
Szívesen! Megmondom őszintén, hogy én a promódömping ellenére még mindig az IrfanView-t használom. Gyors és könnyű. És állandóan ingyenes.

r3dsnake:
Az a fránya pendrive néha piszkosul "be tud ragadni". Tudomásod szerint semmi nem használja, a gép mégis mást mond és nem adja. Érdekes, hogy eddig a Total Commanderben leválasztva sosem jelentkezett ez a probléma. Az is lehet, hogy csak mázlim volt. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Ilyenre miért van szükség amúgy?
-
Argos
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
-
PainKiller13
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
Ez elég jónak tűnik, ha esetleg lesz még valakinek apám tuti örülne neki

-
B@ldrick
aktív tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Köszi.
-
twollah1976
őstag
X-Blades kulcs, nekem már megvan.
VWPVR-YBHRV-QTHTX
Aki kapja marja.
-
fornettisuti
veterán
Aki kapja, marja!
schutzfolien24.de
10% Rabatt* als Dankeschön für Ihr Vertrauen
Ihr persönlicher Gutschein-Code:
SF2410651042*Gutscheinbedingungen:
(*) Einmalig einlösbar in unserem Online Shop schutzfolien24.de auf Schutzfolien der Kategorien Smartphones und Handys, Digitalkameras, Navigationssysteme PDAs und Tablet-PCs, gültig bis 31.01.2016, nicht mit anderen Rabatten kombinierbar, keine Barauszahlung möglich. Eine nachträgliche Verrechnung sowie der Verkauf des Gutscheins sind unzulässig. -
looser
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
Miután van "direct link" is (mint pl. cnet-en), így ez nem tűnik valószínűnek. Talán reklám, vagy ha újratelepítesz, csak ezt rakod fel, bejelentkezel és ott van minden, amit használtál (letöltöttél) onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)