- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz twollah1976 #9190 üzenetére
Fiammal 4x toltuk eddig ki a Mental Torment első részét, pedig azt egyszer érdemes csak, másodszorra már nem az igazi...
Nekem ez egy kis felüdülés ahhoz képest
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
twollah1976
őstag
BIO MENACE ingyé a GOG.com-on.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
isss
tag
-
isss
tag
[ Szerkesztve ]
-
-
Tetete1
senior tag
Zenmate Prémium 3 hónapra
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
ƵøŁĭ
veterán
Nem hiszem ,hogy telepítőhöz lenne kötve . Adaware_Installer.exe
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Dumi86
senior tag
Az úgy elég baráti Kérdés hogy később frissül e új verziókra is. Hivatalos oldalról leszedem a friss verziót ahhoz jó e a kód?
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
Szia. Meddig jó ez a kulcs ? Ahogy látom 26ig kell beaktiválni.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
day2
újonc
Az 50 legnépesebb ország - ez kb. >25m lakos, ebben olyan országok is vannak:
Jemen, Észak-Korea, Nepál, Mozambik, Szaúd-Arábia, Afganisztán, Irak, Szudán, Uganda, Dél-Afrika, Burma, Kongó, Irán, Egyiptom, Etiópia, Vietnám, Fülöp-szigetek, Mexikó, Banglades, Nigéria, Pakisztán, Indonézia, Oroszország, Brazília, Venezuela, India, Kína. Ez úgy 4mrd ember.
Ezekből van olyan ország, ahol kb. ismeretlen történet a Facebook - pl. Észak-Korea; de az előbbi listán szereplő minden második országban háború / polgárháború / diktatúra van. Amelyikben nincs, ott meg a nagy tömeg olyan elbaszott helyzetben van, amit mi itt fel nem fogunk; és olyan az infrastruktúra - ami gyk. értékelhetetlen a mi értékeink szerint. Vagy ott az orosz világ a Vkontaktyéval, kínai az 51-el, renrennel, kaixinnal.
Egyébként az a véleményem, hogy valahol a Facebook is örül ennek; mert mondjuk +1-2mrd felhasználó a szegény világból az nem kicsit terhelhetné le a rendszert. -
olivera88
veterán
Revo Uninstaller Pro Special Christmas Offer - 50% OFF
Egy gépre 19 eu. Én megvettem.
[link]LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
vlevi
nagyúr
válasz LamerGyuri #9163 üzenetére
De az tudod, hogyegy felmérés szerint mi vagyunk a pszichopata tömeggyilkosok?
[link]
Mondjuk, vagyunk elegen. A földön 6mrd ember él, és csak 1mrd face acc. van. Ezek szerint, ha jól számolok 5mrd potenciális sorozatgyilkos között mászkálunk... -
LamerGyuri
senior tag
válasz twollah1976 #9162 üzenetére
Nem tudják. Van cuki alumínium fólia sipkám, ami visszaver és megtéveszt
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
twollah1976
őstag
válasz LamerGyuri #9159 üzenetére
Es meg kitol felsz?
A szurkektol vagy a tuggyukkiktol?
Akarsz rola meselni?BTW
A butamobilt is le tudjak nyomozni, hogy merre jarsz.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
LamerGyuri
senior tag
-
htc07
addikt
válasz LamerGyuri #9150 üzenetére
követnek azok anélkül is, hogy lenne profilod.
emiatt végképp nem értem, miért félnek egyes emberek ennyire ettől.
-
Elektrikus
csendes tag
válasz twollah1976 #9155 üzenetére
-
kaszaf
aktív tag
De azt te is elfogadod, hogy:
Vannak olyan cégek is a Földön, akik Facebook fiók (akár fake is) meglétéhez kötnek bizonyos akciókat.
-
vlevi
nagyúr
"Tessék, lehet érte megkövezni."
Senki nem kövez meg senkit, amíg meg nem fújom ezt a sípot
[link][ Szerkesztve ]
-
LamerGyuri
senior tag
Akinek nem inge, annak gatyája, de: egyeseknek tényleg képtelenség megérteni, hogy élnek olyan emberek is a Földön, akik NEM akarnak Facebook fiókot maguknak? Még fake-t se?
Igen, nekem sincs. És nem is akarok. Tessék, lehet érte megkövezni.[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
twollah1976
őstag
válasz szatyor1972 #9147 üzenetére
Nem az ördögtől való dolog.
Ha jól beállítottad a facsét, az életben nem jönnek rá, hogy ki vagy.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Met
nagyúr
-
szatyor1972
tag
válasz twollah1976 #9146 üzenetére
Köszi, hogy segíteni akarsz, de még kamu profilt sem csinálok arra a ..........
Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes!
-
twollah1976
őstag
válasz szatyor1972 #9143 üzenetére
Csinálsz egy kamu profilt oszt hali.
Pont az ilyen akciók miatt nekem is csak kamu profilom van, másra nem is használom.Ott a Citromail.hu csinálsz egy kamu címet a többi meg már megy magától.
-
Argos
őstag
válasz szatyor1972 #9143 üzenetére
Azon túl, hogy beírtam az emilem és klikkeltem, semmi egyebet nem kellett tennem...
...elmúlik...
-
Argos
őstag
Until December 24, 2015, we offer these packages for free:
-SoftMaker FreeOffice for Windows
-SoftMaker FreeOffice for Linux
-SoftMaker Office Mobile for Android smartphones
-SoftMaker Office HD Basic for Android tabletsYou may use these office suites permanently free of charge, and at the same time you do good because SoftMaker donates for every download.
Még ha nem is kell feltétlenül, szerintem egy letöltés megérdemel.
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
C. s.
addikt
A Trustport Tools Package miféle? Érdemes telepíteni vagy inkább annak örüljek, hogy eddig nem volt vele dolgom?
2015. karácsonyi csomag 13 szoftverrel (jan. 8-áig)
1. DVD Video Converter
2. CDRWIN 9
3. PowerArchiver 2015
4. Animated Wallpaper Maker
5. HD Video Converter Pro
6. Epubor Ultimate Converter
7. Sticky Password 1-Year
8. Tilt Shift Generator
9. DVD Ripper Pro
10. Do Your Data Recovery Professional
11. FlipHTML5 Gold Plan 1-Year
12. PD Particles 9
13. IObit Advanced SystemCare 9 Pro 1-year and 3 PCs[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
koszonom mindenkinek az officeos segitseget!
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
kenand
veterán
válasz twollah1976 #9121 üzenetére
Ez nem újdonság...
-
bobalazs
nagyúr
-
Tetete1
senior tag
SecureAnywhere™ AntiVirus 90 nap
Új, felhőalapú védelem, amely nem lassítja vagy akadályozza a munkát. Még csak frissíteni sem szükséges
Azonosítja és blokkolja az új fenyegetettségeket anélkül, hogy frissítéseket kellene letölteni[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
micafighter
nagyúr
válasz fornettisuti #9128 üzenetére
Ms office Online ? Az ingyenes. Vagy google docs? Na meg itt a libre amit a fiuk írtak
-
daimonion
senior tag
Softmaker free office
WPS OFFICE freeEfyébként ha már Apache office..Itt az FSF.hu közleménye az Open Office-val kapcsolatban
Egyébként fakultatív, hogy használod avagy sem az Apache Open Office-tÖn valószínűleg a LibreOffice-t keresi...
www.openoffice.hu
2001 és 2011 között létezett az OpenOffice.org elnevezésű projekt és szoftver. Miután 2010-ben az Oracle felvásárolta a fő fejlesztő Sun Microsystems vállalatot, pár hónap múlva kiszállt a projektből. 2010-ben a volt OpenOffice.org-fejlesztők többsége elkezdte a LibreOffice fejlesztését, amely azóta 10 főkiadást ért meg, és havonta jelennek meg a hibajavító verziók. Az Oracle az OpenOffice védjegyet átadta az Apache alapítványnak, ahol megpróbálkoztak a LibreOffice-szal versenyző terméket, az Apache OpenOffice-t felfuttatni, elsősorban közösséginek álcázott IBM-es fejlesztők segítségével. Ez nem sikerült. 2014. augusztusában jelent meg az utolsó Apache OpenOffice verzió, és ekkor az IBM is levette a kezét a projektről, melynek eredménye egy lassú agónia lett. (I)Érdemi fejlesztés nem zajlik, még arra sem képesek, hogy publikussá vált biztonsági hibákat időben befoltozzanak.(/I) Sajnos az OpenOffice név ismertségének köszönhetően így is sokan töltik le az Apache OpenOffice-t. Az FSF.hu Alapítvány a LibreOffice használatát javasolja.2015. október. 6.
Tovább a LibreOffice oldalára...
-
Dhampir
félisten
-
Argos
őstag
-
fornettisuti
veterán
office alternativat ingyert nem tudtok?
libreoffice nem jatszik.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
looser
addikt
Trustport oldalán ha kiválasztod az IS-t, akkor vásárláskor bármennyit betehetsz a kosárba, a 75%-os kód ez:
xmasis75
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Bertiee
senior tag
Bitdefender TS 2015-öm ban, de már csak 25 nap a féléves promóból. Nincs valakinek promós kódja feleslegben?
-
C. s.
addikt
Trustport játék (A lap frissítése után akárhányszor újrakattintható.)
Nyeremény: Trusport Tools Package (ingyen)
További nyeremények: különböző mértékű kedvezmények vásárláskor.Tegnap találtam, csak elfelejtettem belinkelni. Akkor mindegyik színen egyszer kattintottam, de csak kedvezményeket ígért. Ma a harmadik zoknira kattintottam kétszer, a második alkalomra megkaptam ingyen a programot. Ismeri valaki? Miféle? Érdemes telepíteni?
Az Ashampoo karácsonyi kapirgálós játéka.
Mondjuk, nekem nem kaparja le, nem csinál semmit, hiába húzgálom az érmét...A lehetséges nyeremények:
Music Studio 5
Slideshow Studio 2015
WinOptimizer 11
Burning Studio 2016
Ashampoo Uninstaller 5
Ashampoo Snap 7
stb.
Itt van pár link. Érdemes legörgetni az oldal aljára is. (Ejnye-bejnye, kis rosszcsontok! )[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz twollah1976 #9121 üzenetére
Már nagyon régóta megy a GOG GALAXY. Arra vigyázzatok, hogy nem ment felhőbe mint a Steam és Origin kliens! Csak a gépen lévő mentések vannak!
-
twollah1976
őstag
A GOG.com kiadott egy kliensprogramot aminek a neve GOG GALAXY amivel legalább közvetlenül a Windows asztalról látjuk a GOG.com-on vásárolt játékainkat, tudunk velük játszani, stb.
Kb. olyan, mint az Origin, Steam kliens.[ Szerkesztve ]
-
Tetete1
senior tag
válasz LamerGyuri #9117 üzenetére
Orosz promo oldalról szedtem le, ott írták az egy évet, de azóta törölték egészen... sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
dnsi
aktív tag
válasz LamerGyuri #9117 üzenetére
Fél éves : Während der Einrichtung geben Sie die Registrierungsnummer zur Freischaltung ein. Der Code ist gültig bis zum 1. Juni 2017
-
Tetete1
senior tag
Avast Internet Security 2016 1 éves
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Egy újabb adventi naptár:
Ikonok, 1-1 naponta, visszamenőleg is letölthető. Nem cifrázták agyon. A zip-fájl tartalmazza a napi ikont 2 színben 2 db png formájában és egy svg-t (vektorgrafikai formátum). Lejjebb kell görgetni az oldalon. -
Tetete1
senior tag
Advanced SystemCare Pro 9
-
Tetete1
senior tag
Zemana AntiMalware Premium 90 nap
-
Tetete1
senior tag
Norton Security 90 nap
-
Tetete1
senior tag
Ashampoo Anti-Virus 2015 180 napra
-
Tetete1
senior tag
BullGuard Internet Security 90 nap
-
looser
addikt
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
akaido
addikt
válasz Cowardly Dog #9100 üzenetére
Működik. THX!
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Joker88
őstag
nem teljesen promó, de 3 licenc ( hogy melyek azt te döntöd el) 17.000 Ft , plusz az apró.
szerintem ez eléggé jó ajánlat az Eset-től..
[link]In loving memory of Garrett Lockhart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mobil flották
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest