Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Én ezt amolyan jószolgálati dolognak tartom; nem egyszer volt olyan, hogy egy txt-t töltöttél le innen (vagy windowsdeal, bitsdujour stb.) amelyben egy link volt az eredeti promó oldalára. Ami azért nem valami cool dolog, na én ezért kezdtem ezt el :-)
Egyébként a leírtakkal egyetértek, ha tényleg az oldal saját promója és ez esetben valóban az övék, akkor nem kell. Csak sokan nem szeretnek regizni, így egyszerűbb nekik.
Kicsit olyan ez, mint az adblockeres vita: a site üzemeltetői megkérnek, hogy ne használjam, de akkor hol használjam? Azokon az oldalakon, amelyeket nem olvasok? :-))
Tényleg no offense és szerintem is úgy van jól, ahogyan leírtad
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest