Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motacilo
aktív tag
Üdv! Valakinek nincs számára fölösleges Norton liszensze: Szíveesen venném és megköszönném.
-
motacilo
aktív tag
Üdv!
Tud valaki élő Norton Security promót? -
motacilo
aktív tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Nyugalom a hosszú élet titka. Ez a promo úgy kéthavonta ismétlődik.
-
motacilo
aktív tag
Valaki működő Webroot Secureanywhere promót tud valahol? Köszönöm.
-
motacilo
aktív tag
Nem tud valaki ESET promócióról mostanában? Elég ritkán dobják hozzá az emberhez!

-
motacilo
aktív tag
Él még az egy éves AVG IS 2015 promo? A kapott kulcsot nem fogadja el, már lejárt. Valami más AVG témában?
-
motacilo
aktív tag
Valakinek nincs véletlenül fölösleges Avast IS (esetleg Premier) kódja? Sajnos lemaradtam a promóról.

Előre is köszönöm. -
motacilo
aktív tag
Cloudmark DesktopOne Pro 1 éves 2 gépes promo: [link]
-
motacilo
aktív tag
Nem tud valaki F-Secure IS vagy AV promót? Feladtam a KIS 2016 vs Win10 küzdelmet! Most épp a tálcaikon tűnt el, de a feldatkezelő mutatja, hogy fut. Win7 alatt marad két gépen a 2015-ös amíg tart a liszensz. Most próbát teszek a finnekkel (régi szimpátia alapján), de egyenlőre pénzt nem akarok áldozni rá (a KIS-ből tanulva). Előre is köszönöm a válaszokat!
-
motacilo
aktív tag
Copy.com: 15 GB ingyen és nagyon jó minőségű szolgáltatást nyújt. Egyébként, ha valaki ügyes volt a Skydrive-al. akár 250 GBtárhelyet is tudott szerezni min. 1 évre ingyen és az biztos nem fog megszűnni egyhamar, hacsak a Microsoft csődbe nem megy.
Cnet, Mega stb. sok tárhely, de lassú, körülményes, fabatkát sem érnek... -
motacilo
aktív tag
Kaspersky Total Security 3 hónapra: [link]
Egyébként nagyon ötletes az animációjuk! -
motacilo
aktív tag
Én most csináltam meg, sikerült!

-
motacilo
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Igazán nem akarok beleszólni az eszmecserébe, de lehetne, hogy a topic témájánál maradunk: "program promók".
Nem biztos, hogy mindenki aki ezt a fórumot olvassa, a jelszavak biztonságos tárolási módjaira kíváncsi. Nem elvitatva a téma hasznosságát! Köszönöm! -
motacilo
aktív tag
Jelenleg futó GDATA promót ismer valaki?
-
motacilo
aktív tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
A leggyorsabb vitte! Sajnálom.
-
motacilo
aktív tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Kód elkelt! Már ne keressetek ezzel kapcsolatban.
A proxy a Kasperky promóra vonatkozott! -
motacilo
aktív tag
Üdv!
Valakinek nincs szüksége egy közel egy évig jó Avast Premier kódra? Itt nyertem, de nem használom, feltelepítettem, de le is szedtem, valahogy nem tetszett.
MÁS!
Mostanában van élő Kaspersky promo? -
motacilo
aktív tag
Bitdefender Internet Security 2014 Free Six Months License Key - See more at: http://www.buzz99.com/bitdefender-internet-security-2013-free-1-year-license-key/#sthash.3Wkmqf85.dpuf
-
motacilo
aktív tag
Üdv!
Nincs mostanában valami hosszabb lélegzetű KIS vagy KAV promó? Nagyon ritkán akcióznak! -
motacilo
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Szerintem is. Én két gépre telepítettem hátha lesz 2 különböző kódom, de nem.
-
motacilo
aktív tag
Van mostanában Webroot Av/IS promó? Jó lenne egy legalább 3 hónapos vagy féléves.
-
motacilo
aktív tag
Valakinek nincs min. féléves F-Secure IS kulcsa feleslegben? Ha kell tudok adni helyette kulcsokat:
AVG IS 1 év
TendMicro Titanium AV 1 év
Bitdefender IS kb, 230 nap
Trustport IS fél év -
motacilo
aktív tag
-
motacilo
aktív tag
Outpost Security Suite Pro Free 180 Days: [link]
-
motacilo
aktív tag
Kaspersky Pure 6 hónapos promo (proxy kell hozzá)
esetleg:
AVG Internet Security 2013 License Key Free 6 months (lengyel proxyval)
-
motacilo
aktív tag
Nincs valakinek elfekvőben legalább fél éves Bitdefender, esetleg F-secure kódja (2 db kellene). Tudok adni érte 314 napig élő KIS kódot két gépre.
-
motacilo
aktív tag
Jól csinálják!

13 centes ár, féléves ill. egyéves promo, free változat. Terjesztik mint az igét! Avast szisztéma: szerezz hatalmas felhasználói tábort, több okból is jó:
- reklám, felhasználók egymás közt is terjesztik, ajánják
- tesztelőbázis (akaratlanul is)
- ha valaki megszokta és tetszik neki, nehezen vált, inkább fizet, ha lejárt a kevezményes időszak (potenciális vásárlók)
Ha így folytatják és szorgalmasan javítják a program esetleges hibáit naggyá nőhetik ki magukat rövid időn belül!!! -
motacilo
aktív tag
Norton AV 180 nap:
[link] -
motacilo
aktív tag
Látom sok fölösleges Bitdefender kód került a nép kezébe! kíváncsi vagyok 1 hónap múlva hányan használják még!
-
motacilo
aktív tag
Sajnos ma is lemaradtam az akcióról (18 perccel késve érkeztem haza
) Ha esetleg valaki betárazott fölös kódokból, megtenné, hogy egy karaktersorozatot küldene privátban! Nagyon megköszönném, esetleg cserébe KIS kódot tudok adni (331 napig még jó). -
motacilo
aktív tag
Nekem nem sikerült a regisztráció, valamit kiírt románul és nem küldött semmit.
-
motacilo
aktív tag
-
motacilo
aktív tag
-
motacilo
aktív tag
Glary Utilities Pro free key: [link]
Your name: MostiWant (or your name)
Registration code: 1788-61679-5834282
-
motacilo
aktív tag
-
motacilo
aktív tag
F-Secure IS 2013 ingyen ameddig csak szeretnéd (nem rossz, csak sok IP cím kell hozzá): [link]
TELJESEN LEGÁLIS, NEM WAREZ!
-
motacilo
aktív tag
-
motacilo
aktív tag
-
motacilo
aktív tag
-
motacilo
aktív tag
Quick Heal Antivirus Pro 2013 4 Months Product Key
Annak, aki szereti az indiai ételeket

-
motacilo
aktív tag
Ha valakinek kellene, még mindig lehet féléves Norton AV "előfizetéshez" jutni ingyen.
[link]
Sajnos a NIS ugyanilyen lehetősége megszűnt, de ha korábban sikerült letölteni a Netbook verziót, azzal további gépeken is működik ez a lehetőség, én már 3 gépre tettem fel így (persze 3 kül. accounttal).
ja és persze magyar telepítő is használható, ha már elkészült az account. -
motacilo
aktív tag
"Samponos" szoftverek ingyen: [link]
-
motacilo
aktív tag
Nem
montad, hanem mondtad. (Az ember ott segít, ahol tud).
Egyébként tényleg jó program, csak kevésbé favorizálják a Norton, Kasperky, Bitdefender stb. mellett. Állítom, hogy jobb több tekintetben, mint a NOD, Avast!, AVG középkategóriás, de mégis népszerű biztonsági programok. -
motacilo
aktív tag
válasz
Devilhun_HUN
üzenetére
Norton IS 2012 3 hónapos promo: [link]
Angol, de leszedve és magyar változatot újratelepítve elfogadja (nekem is az van egy gépen ideiglenesen).
-
motacilo
aktív tag
válasz
Devilhun_HUN
üzenetére
Legális a promós kódokat cserélgetni? Mert szerintem sokunknak van innen onnan beszerzett, de fel nem használt kódja, lehetne csinálni csereberét!
Nekem van pl. Trustport kódom januárig. -
motacilo
aktív tag
Nem tud valaki valami jó NIS 2012 vagy 2013 promót (nem árengedmény, hanem ingyen 30 napnál hosszabb időre)?
Előre is köszönöm! -
motacilo
aktív tag
IObit Advanced SystemCare 5 Pro Free Serial Key (csak egy email címet kér)
-
motacilo
aktív tag
válasz
Tetete1
üzenetére
Pedig az sem vészes: a laptopon Celeron procival 2 Gb Rammal win7 alatt nekem nem lassít semmit.
Bár igaz, hogy a feleségem Atom procis netbookjára nem merném feltenni (azon Norton AV van).
De amit mondtatok az elgondolgodtató, korábban használtam Trustport TP-t (valami promós játékon nyertem a kódját) csak aztán jött a Bitdefender (hála egyik fórumtársunknak
) és most az az igazi számomra. -
motacilo
aktív tag
Registry First Aid 8.2 Free Serial Number:
Kitöltöd a kért mezőket, beírsz egy valós email címet és arra jön egy levél, amiben a serial lesz.
-
motacilo
aktív tag
McAfee SiteAdvisor Live 2012 Free 6 Months
-
motacilo
aktív tag
Giveaway of the Day - Registry Winner
-
motacilo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest