Hirdetés
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Az ilyen kérdéseknek inkább ez a helye:Milyen program, ami...?
-
-
Steve1207
veterán
válasz
KaiotEch
üzenetére
Mindkettőre? Én csak a Privo-ra, az létrehozta a mailt és onnan egyből bedobott az adobe-ra bejelentkezve a privo acc-al.
(#17392) Taci: nem emlékszem, követtem a lépéseket, ahogy le volt írva úgy egyből ment. Max beírtam a mail címet meg a jelszót, de már ez se fix, teljesen egyszerű folyamat volt.
-
kirkri
addikt
válasz
KaiotEch
üzenetére
Ugyan már egy hetes a kérdés, de hátha nem késő még.
A Chip magazinban hónapról hónapra van kód, ami a következő hónapra érvényes. Van olyan fórum ahol ezt a kulcsot mindig megosztják, de természetesen ide nem írom be.

Ugyanakkor hivatalos forrásból is olcsón hozzá lehet jutni, én ma reggel vettem 3 kulcsos multi device Kaspersky Total Security-t. Leosztva egy darabra, szerintem 1400 forintot megér az, hogy ne kelljen lejárat előtt naponta azt az üzenetet kapni, hogy hamarosan lejár a licenc. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest