- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Kipróbáltam ezt az Autostandby progit.
Win 8.1 x64 alatt
- nem érzékeli a processzorhasználatot
- max letöltés mellett 3%-ot jelez hálózati aktivitásnak
- a felhasználói interakció (egér, bill használat) nem reseteli a többi beállított szabályt, így pl. a problémás procihasználat érzékelés miatt mindenképpen elküldi aludni/lekapcsolja a gépetSzóval nagyon nem ajánlom senkinek
read-only mode on the forum
-
Argos
őstag
This is a 1-computer 6-months license, for home use
Jaja, az addig ok , de nem próbáltam és evégre nem fogok tudni érdemi infóval szolgálni az esetlegesen felmerülő kérdésekre.(#6994) PeachMan:
Próbáld meg a BD IS-t. Top5-ös védelmi program. Sokak szerint ez is lassít, nálam nincs gond vele.
Munkahelyen AVG 2015 van, lassú, de a gép is kőkori...(#6995) GoodSpeed:
Nos, én is max az apróra.. de hátha valaki elég vállalkozó szellemű és mindannyian kellemesen csalódunk.(#6996) CJ4567:
Akkor ez egy kövér -1?[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
törölt tag
Itt ahogy látom elég sok antivírus programot ajánlotok és használtatok már. AVG 2015 helyett van valami másik használható? A 2014 nagyon jó volt, de a 2015 valami eszméletlenül lassítja a gépet.
-
-
Greenebola
senior tag
[ Szerkesztve ]
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
AtHoS
nagyúr
AutoStandByPro (100% discount)
Érdekesen jónak tűnik ez a kis program, amivel ki lehet váltani a "lyukas" windowsos energiamenedzsment funkciót, ugyanis ez képes processzorhasználat, lemezhasználat, "nethasználat" esetén is éberen tartani a gépet, míg az újabb winekről ez sajnos nem mondható el. Ráadásul felébresztő funkcióval is rendelkezik.
Kíváncsi vagyok mekkora az erőforrásigénye a monitorozáshoz.
Ha jól vettem ki, akkor a jelenlegi akciós áron megvásárolva lifetime verziót kapunkread-only mode on the forum
-
Tetete1
senior tag
Paragon Backup and Recovery 14 Compact
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
banhammer
veterán
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
daimonion
senior tag
válasz banhammer #6978 üzenetére
Ha szigorúan az első bejegyzést olvasom el
" Nem láttam hasonló témát, csak egyes témaköröknél láttam aktuális promó belinkeléseket, szerintem jó lenne egy helyen értesülni ezekről. Vélemény? :].iolo System Mechanic 10.5: karbantartó program | 30$ USD-ral kevesebbért, egy licenccel a család összes gépére telepíthető, most csak 20$ USD. Kupon: TEN5."
Csak ha már annyira nehezményezted a dolgokat akkor TE is cselekedj így. ..Amit te linkeltél az egy olyan topicba való, hogy milyen ingyenes programokkal lehet kiváltani fizetős programokat
Például ez egy promo
Emsisoft Anti-Malware 9 – Family Pack (45% Discount Coupon)Ebben EZ a promó
-
Traxx
őstag
válasz bobalazs #6982 üzenetére
Ha pedig angol tanulós program, akkor Androidra és iOS-re érdemes meglesni a Xeropan-t
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
bobalazs
nagyúr
Tudom hogy nem ide tartozik, kommentekbe olvastam és szerintem ez korrektebb haladóknak
-
looser
addikt
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
netpeti98
addikt
Még most is arról megy a vita hogy mit kellene ide írni és mit nem?
-
banhammer
veterán
Pár nappal ezelőtt felmerült, hogy kéne valami alternatíva a PowerISO programnak.
Íme pár ingyenes alternatíva:
- ImgBurn.
- Any Burn, jelenleg nálam ez a kedvenc.
- ISO Workshop.
- CDBurnerXP, bár ez inkább iró program.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Mi a gond???
A topikban be lett téve egy promós link, amiről letöltöttem az ajánlott programot, viszont lett egy kis problémám vele, ezért tanácsot kértem és kaptam.
Ezzel most mi a bajod? Vagy talán most vannak a nálad a nehéz/piros betűs napok?
Ha gondod van ezzel(is) akkor írja Moderátornak.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
banhammer
veterán
Elvileg kell kapnod egy zip fájlt is, aminek a neve yowindow.zip.
Ebben a fájlban van egy readme.txt fájl, ami ezt tartalmazza:"YoWindow 4 Unlimited Edition (100% Discount)
Get license here: http://yowindow.com/xxxx
WindowsDeal.com"
Direkt kitöröltem a sorokat, hogy ne repüljön a sült galamb a szádba.
Ha nem sikerül most sem akkor beírom a címet rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz banhammer #6946 üzenetére
Köszi. Letöltöttem, telepítettem de nekem csak az ingyenes verzió lett belőle, mert csak 3 napra ad előrejelzést. Hogyan lesz ebből teljes verzió? Ami egy hétre előre jelez?
[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
törölt tag
válasz banhammer #6961 üzenetére
+1
Egyébként van külön OneDrive topic, ott kellene ezt kitárgyalni, hogy kinek megy és kinek nem.
Sőt ilyen is van: 100 GB tárhelyet ad a Microsoft, ha dobod a Dropboxot
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz micafighter #6965 üzenetére
Nem a nem érdeklésen van a hangsúly hanem azon, hogy utána elmegy az egész topik a "nekem nem működik, de nekem működik, nem adta meg, de megadta" irányba.
Ez a része a dolgoknak meg ebben a topikban nagyon, de nagyon nem érdekel és szerintem van még jó pár ember akit nem érdekel.
Erre tudtommal van külön topik ahol lehet beszélgetni arról, hogy "nekem nem működik, de nekem működik, nem adta meg, de megadta"
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
-
Argos
őstag
Ha, gondoljátok írok egy összefoglalót, szabályzatot a topiknak, ami bekerülhet első hozzászólásba, ha a modik is úgy akarják.
Addig is, ha megfelel, fáradjatok át ide.
...elmúlik...
-
banhammer
veterán
válasz Sk8erPeter #6960 üzenetére
Nem parancsoltam.
Kb. 2 napja errol megy a vita, hogy kinek megy, kinek nem megy.
Nem azert jarok ebbe a topikba, hogy ezt olvasgassam, hanem az ingyen leeso programok miatt.
Aztan lehet csak en vagyok egyedul ezzel a problemaval.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Gaberking
senior tag
válasz Sk8erPeter #6949 üzenetére
+1
-
banhammer
veterán
válasz LamerGyuri #6953 üzenetére
Felrakod a negyest es beregisztralod a kapott szeriaszammal.
Nekem a negyes ingyenes verzio van fenn es elfogadta a kapott szeriaszamot.
-
micafighter
nagyúr
-
banhammer
veterán
válasz Sk8erPeter #6949 üzenetére
Kulon topik, LOGOUT.
-
micafighter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz banhammer #6945 üzenetére
1. Mégis hol a bánatban beszéljünk meg egy promócióról szóló dolgot, ha nem az azzal kapcsolatos topicban?
2. Mi lenne, ha valaki nem kötekedne állandóan, mert őt éppen nem érdekli a téma? És azt ki nem sz@rja le, hogy őt épp nem érdekli?
3. Nem lehetett volna ezt a rettentő hasznos hozzászólásodat belesűríteni a másik hsz.-edbe, ha már 5 percen belül voltál?Sk8erPeter
-
banhammer
veterán
YoWindow 4 Unlimited Edition (100% Discount)
Időjárás előrejelző program, erdemes beszerezni, évek óta használom az ingyenes verziót belőle.
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Nem lehetne ezt máshol megbeszélni?
-
mrobes
tag
válasz Sk8erPeter #6943 üzenetére
Én tegnap regisztráltam az akció keretében az OneDrive-ra, és a Bing revards nálam sem volt elérhető
Ettől függetlenül megkaptam a 15GB alap tárhely mellé a plusz 100GB-ot, és semmit nem trükköztem.
A fene se érti mit alakítanak MS-nál. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz daimonion #6932 üzenetére
Jó, én ezt eddig is értettem, hogy ELVILEG működnie kell, és remekül hangzik, de mint láthatod, többünknél mégsem működik, nem lehet tudni, hogy igazából milyen alapon, és miért nem. Nem azért, mert mi vagyunk a kretének, hogy nem tudunk rákattintani egy nyomorult linkre bejelentkezett állapotban.
Szerk.: átállítva a Bing preferencesben a nyelvet angolra, az országot pedig USA-ra már tudtam csatlakozni a Reward programhoz. Biztonság kedvéért a ZenMate-et is felraktam, az önmagában sztem szart sem ért, az előbbi lépések kellettek.
Így már megkaptam én is a plusz felhőtárhelyet.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
CJ4567
nagyúr
válasz WildBoarTeam #6935 üzenetére
Most már nekem is azt írja, tegnap simán működött
No Sana No Life
-
motacilo
aktív tag
Én most csináltam meg, sikerült!
-
addikt
válasz WildBoarTeam #6933 üzenetére
Igen, írtam hogy nálam se működik.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
CJ4567
nagyúr
válasz WildBoarTeam #6933 üzenetére
Azt jelenti hogy eddig csak US-ben elérhetővolt, most mmár globálisan.
No Sana No Life
-
daimonion
senior tag
-
addikt
válasz WildBoarTeam #6922 üzenetére
Fordítsd már le Ez azt jelenti, hogy eleinte csak az usa belieknek működött.
A cikk címe "deal now available globally" pedig, már globálisan elérhető.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Sk8erPeter #6928 üzenetére
Hát hallod ezt én sem értem.
Pedig én is kipróbáltam pár dolgot.blabla
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz #41133696 #6910 üzenetére
Ezt már Argos83 itt linkelte korábban, és akkor sem ment nálam sem, mondván, "Bing Rewards isn't available yet in your country or region.". Másnál sem működött.
Nem értem, mi alapján működik egyeseknél, másoknál meg nem, miközben ugyanabban a régióban tartózkodunk...
Az átvezető szöveg ez amúgy: "Please return to your Bing Rewards dashboard here to redeem this offer.
Not yet a Bing Rewards member? Sign up here. US only.". Na ezután a here-re kattintva kapom az előbbi hibaüzenetet. Ja, és a jogosultságkérős ablak nálam is volt, ahogy MoVieFaN írta, a helyzet ugyanaz engedély megadása után is.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
törölt tag
válasz szabonagyur #6926 üzenetére
-
félisten
US címmel sem megy a bővítés... pedig jó lenne most
jár le(le is járt ) a tavalyi 100gb Leeht ezért nem engedi, hogy már volt egy bónusz rajta?[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz #41133696 #6910 üzenetére
Nekem nem megy.
Fehér képernyő, nem jön be semmi, frissítem: Sorry! Something went wrong. Please try again. Majd: Bing Rewards isn't available yet in your country or region.
MO-ról, két live profillal is tesztelve. Mindkettő él, egyik Win 8.1-es, a másik MCP-s, ahol látszik minden minősítés, tehát a profilok jók. Valakinek esetleg ötlet? A megadott linken keresztül próbáltam.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
törölt tag
Windows 8.1 OneDrive 140 GB
[lhttp://prohardver.hu/tema/windows_9_kodnev_threshold/hsz_3177-3177.htmlL]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest