Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
FoBCRaistlin #22742 üzenetére
Szerintem jó ha be van kapcsolva... Rugalmasabb a proci on HT-val mint OFF-al, én ugy vettem észre! A HD videózás inkább terheli a vga-t (nVIDIA esetében a cuda ready lejáccoprogik aktivan használlják a gpu-t ezálltal kímélve a procit, ATI-nál pedig csak ugy használlja, és kevésbé a procit) Dekódolásnál, DLNA-nál szerintem jo ha van a medis szerohoz is jo, magyarul jo! Gamekhez, az ami aktivan használ 4 magot még elég kevés, de van..., namost + rugalmasságot kapsz HT-val, mivel akkor 8 szálon oszlik el a teljesítmény, nézd meg nyugodtan monitorozd csak ki, és frankon látod majd mind a 8 szál használódott igaz csak 10-20%-on, de mégsem 4 szál 50-60%-on, szerintem nem mind1! A + melegedés, és fogyasztás szerintem elhenyagolható, mert akinek ilyen rendszere van annak nem a fogyasztás volt a szempont hanem a teljesítmény.
Remélem segítettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest