Új hozzászólás Aktív témák

• ro_bert17

őstag

válasz El Kebir #12158 üzenetére

Basszus valóban. Bocsi. De tiszta pipa vagyok a tehetetlenségemtől.
    Tehát ilyenek a csatlakozók:

És a leírás alapján, ahol a - "A DVI problémakört bonyolítja a sávszélességet befolyásoló Single Link és Dual Link, ami csak a DVI-D és DVI-I kábeltípusok esetében jöhet szóba. Leegyszerűsítve a problémakört, a Single Link DVI-on keresztül átvihető maximális szabványos felbontás 1920x1200 pixel 60 Hz-es képfrissítés mellett, míg a nagyobb sávszélességgel rendelkező Dual Link DVI esetén 2560x1600 képpont is átvihető, szintén 60 Hz mellett.

Hogy az átvitelre használt kábel Dual Link vagy Single Link, azt a DVI kábel csatlakozójában lévő középső 3x2-es lábcsoport megléte vagy éppen meg nem léte határozza meg. Értelemszerűen a meglévő lábak a Dual Linket jelentik, míg a hiányzók a Single Linkre utalnak.

A kompatibilitási kérdéskör itt egy picit egyszerűbb, mint a DVI-A, DVI-D és DVI-I esetében, ugyanis a fogadó eszközön (monitor, projektor), illetve a forrás készülékeken (például VGA kártya) néhány kivételtől eltekintve mindig Dual Linknek megfelelő lábkiosztás van, azaz megvan a középső 3x2-es blokk. Ez esetben elméletben a Single Link és a Dual Link kábel használata egyaránt lehetséges, azonban hogy melyiket kell használnunk, azt a használni kívánt felbontás határozza meg." - nem értem, hogy miért nem megy bele a kábel a monitor csatlakozójába.
    Valóban laikus vagyok a témakörben, de ezért kérek segítséget, hogy van-e olyan amit nem tudok, és ez okozza a problémám.

Új hozzászólás Aktív témák