Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencenc32
csendes tag
Sziasztok,
lennenek kerdeseim a torrentezessel kapcsolatban.
Tegyuk fel, hogy a piratebayrol vagy mas nyilvanos torrentoldalrol letoltok egy aerosmith diszkografiat es seedelem mondjuk 2-3 oran keresztul, vagyis nem csak letoltom, de megosztom is. Sors ugy hozza, hogy valamiert engem sorsolnak ki a jogvedok es megjelenik nalam a rendorseg. Kerdeseim:
1, illegalis letoltesert (film,zene stb.) tarthatnak-e hazkutatast vagy csak gepeket foglaljak le, ne adj isten, elozetes letartoztatast is kaphatok vagy azt csak durva dolgokert (szemelyisegi jogok megsertese, pedofil tartalom, internetes fenyegetes stb.) kaphatok ?
2, Mi van akkor, ha lefoglaltak minden adathordozot, de nem talaljak rajta a keresett illegalis adatot ? A letoltesi folyamat bizonyitasa eleg a vadnak vagy az csak gyanunak felel meg ? Amikor kierkeznek a rendorok megnezik mik vannak a gepeken ?
3, Internetes letoltesek ugyeben van elevules ? Mi van akkor ha a letoltestol szamitott 2-3-6 hónap, ne adj isten 1 ev utan keresnek meg, hogy tilosban jartam ? Mert ugye a szolgaltatok ha jol tudom 2 evig kell, hogy megtartsak az ip cimet. Ilyenkor hogy bizonyitsam az artatlansagomat ?Tudom, kicsit paranoias vagyok, de ez akarmikor megtortenhet "elvileg", persze nem tul nagy az esely.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest