Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bencenc32

csendes tag

Sziasztok,

lennenek kerdeseim a torrentezessel kapcsolatban.

Tegyuk fel, hogy a piratebayrol vagy mas nyilvanos torrentoldalrol letoltok egy aerosmith diszkografiat es seedelem mondjuk 2-3 oran keresztul, vagyis nem csak letoltom, de megosztom is. Sors ugy hozza, hogy valamiert engem sorsolnak ki a jogvedok es megjelenik nalam a rendorseg. Kerdeseim:

1, illegalis letoltesert (film,zene stb.) tarthatnak-e hazkutatast vagy csak gepeket foglaljak le, ne adj isten, elozetes letartoztatast is kaphatok vagy azt csak durva dolgokert (szemelyisegi jogok megsertese, pedofil tartalom, internetes fenyegetes stb.) kaphatok ?
    2, Mi van akkor, ha lefoglaltak minden adathordozot, de nem talaljak rajta a keresett illegalis adatot ? A letoltesi folyamat bizonyitasa eleg a vadnak vagy az csak gyanunak felel meg ? Amikor kierkeznek a rendorok megnezik mik vannak a gepeken ?
    3, Internetes letoltesek ugyeben van elevules ? Mi van akkor ha a letoltestol szamitott 2-3-6 hónap, ne adj isten 1 ev utan keresnek meg, hogy tilosban jartam ? Mert ugye a szolgaltatok ha jol tudom 2 evig kell, hogy megtartsak az ip cimet. Ilyenkor hogy bizonyitsam az artatlansagomat ?

Tudom, kicsit paranoias vagyok, de ez akarmikor megtortenhet "elvileg", persze nem tul nagy az esely.

Új hozzászólás Aktív témák