Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Sziasztok! Nyáron a Pecsánál lekapott a kamera: mindkét oldalról behajtani tilos tábla után parkoltam 10 percet. Kiküldték a büntit 50.000ft. Amikor felhívtam őket mondták ,hogy lehet fizetési kedvezményt kérni, 2200ft-os okmánybélyeget ragasszak a kérelemre. Mivel ez közigbírság, itt méltányossági okokra nem lehet hivatkozni... Megkérvényeztem a 2200ft-os bélyeggel a részletfizetést. A múlt héten kaptam választ, 3 részletben fizethetek ,de mivel a "jogerőre emelkedés" előtt írtam a kérelmemet ezért az fellebbezésnek számít, és 8 napon belül küldjek még 2800ft-os okmánybélyeget, mert annak 5000ft az illetéke.
Az előző levelükben az állt, hogy 10 napon belül fellebbezhetek/én majdnem 1 hónap múlva írtam/,sehova nem írtam fellebbezést,hanem kérelmet, és sehol nem jelezték, hogy a jogerőre emelkedés után írjak, ilyen nem is szerepelt a papíron ,hanem ügyintézési határidő.
Ezt a döntésüket is 5000ft-ért megfellebbezhetem!
Kérdésem: nekem honnan kellene tudnom, hogy előbb ne írjak mint a jogerőre emelkedés? Máskor a késés miatt szabnak büntetést, most azért mert előbb adtam fel a levelet! És én nem fellebbezést írtam!
Nem akarok még 2800ft-ot fizetni !Mit tehetek? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest