- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: AI a grillsütőben
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
Én a OneNona Store-ból rendeltem kettőt is. Akkor még nem volt spanyol postázási lehetőség. Ne a legolcsóbbat rendeld, hanem a Pro-50est. Annak memóriaszivacsos a párnája, abban van a magic. Egyébként V hangzású. Nem annyira közvetlen a bass, mint egy SL EVO-ban, de nincs belőle hiány.
#90819Botivagyok: Az árkategória legkiegyenlítettebb hangja a Shure SRH440, de anyagminősége nem a legjobb.
Ha az EVO-nak tetszik a hangja, de jobb anyagminőséget akarsz, akkor szintén az OneOdiot tudom ajánlani. Ha sok neked az "EVO-s bass", akkor esetleg M40X, Beyer 240pro, Yamaha MT5.#90820sutyi^: Philips shp9500 vagy 9600. A 9500-as flat, a 9600-as meg inkább bass felé hajlik. Helyedben inkább megnyújtanám a keretet, és egy akciós X2HR-re vadásznék Amazonon. Az egy nagyon jó fejes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN