- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba cy lus
addikt
válasz Melorin #111998 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ennyi különbség lesz a két fejes között! Úgy érzem helyre került szinte minden ami a 650-ben zavart. Nem olyan fátyolos a hangja, nincs zavaró mélyközép rátelepedése a zenére, egészen hihető hangzása van.
De ez csak az említett láncban volt így. Olyan láncról, ami a 650-nel is elbír, nincs köztük tonálisan sok difi.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Úgy 1 éve teszteltem itthon egy HD650 fejhallgatót. Nem igazán voltam megelégedve a hangjával. [link] Akkoriban HD600-at kerestem, de mivel nem volt épp eladó, úgy voltam vele, hogy a kettő szinte egyforma, így nem fogok próbát tenni a 600-al is a 650 bukása után. (hiba volt)
Tegnap hazahoztam egy HD600-at. Szinte nem is volt használva az előző gazdája által. Made in Ireland.
Nem gondoltam volna, hogy ennyi különbség lesz a két fejes között! Úgy érzem helyre került szinte minden ami a 650-ben zavart. Nem olyan fátyolos a hangja, nincs zavaró mélyközép rátelepedése a zenére, egészen hihető hangzása van.
Ezt tuti megtartomVan itt valaki aki a gyári kábelének a végére (3.5 jack helyére) 4 pines XLR-t szerelt?
-
stellaz
veterán
Ma ismét voltam Nova mesternél, ahol megint csodákat hallottam. Tulku G7-esét és a Cayin együttállását majd a másik topikban megírom.
Viszont a Nova által tuningolt HE400SE itt van a fejemen. Hallottam Nova két dapjáról is az utcán és itthon a ZenDacV2-ről (ballanced kimenet). Ez a fejes gyári állapotában már járt nálam és akkor nagyon nem tetszett. Most viszont, mintha egy másik fejes lenne itt. Egyáltalán nem szedi úgy szét a hangot, nem tűnik alul hajtottnak, feszes mélyekkel, nagyon szellős, tágas hangja van és nagyon finom is a hangja, sehol nem szúr, nem kiabál. Egyetlen hibája van talán, hogy magasabb hangerőnél elég csúnyán elkezd betorzítani. Mondjuk lehet, hogy az a hangerő egyébként már sok is lenne a fülemnek, mert most sem halkan hallgatom és így ok.
Nagyon szuper lett, elvileg jövő héten tudom majd a PowerDacról is meghallgatni, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy azzal milyen lesz még, ha ennyire dicsérve van ez az együttállás.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Valkűr #111988 üzenetére
A nagyobb teljesítmény nem feltétlenül nagyobb hangerőt jelent. A CompositeAmp 10x-es erősítésen szinte mindent fülsiketítően hangosan hajtott, de csak 300mW-tal. A nehezen hajtható HiFiman HE400 és AKG K612 Pro a Schiit Magni 3+-ról (2,4W @ 32 ohm) is megtáltosodott utána, de a Topping A30 Pro (5,5W @ 32 ohm) hozta el a megváltást. A Denon D5200 is erről szól a legjobb dinamikával, hiába könnyen hajtható. Mondjuk az a CompositeAmp-ról is gyönyörűen szólt high-gain mellett.
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Valkűr
addikt
válasz Dorien #111987 üzenetére
Annyira nem később 2 hét múlva kb…Mindent nem lehet egyszerre annyira azért nem vagyok eleresztve. Most csak próbáltam felmérni a terepet. Amúgy pont tegnap vettem észre, h tekertem volna feljebb a hangerőt es a kis dongle elfogyott.Maximumon volt a hangereje. Valóban kell ide a naftalin…👍Pedig mindig abban a tudatban voltam, hogy kisebb ohmszám konnyebb hajthatóság..
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz closedown #111985 üzenetére
Valószínűleg 16-17ezer Hz felett már semmit se hallasz (de 20ezer felett tuti nem) szóval szerintem ez ne legyen szempont a vásárlásnál. Viszont a 110AP-nak vékonyabb, és hártyás párnája van, elvileg az a kényelmetlenebb és a kevésbé strapa bíró fajta is. Csodákat egyiktől se várj.
[ Szerkesztve ]
-
closedown
csendes tag
Sziasztok,
Sony MDRZX-110AP és MDRZX-310AP között van kb. 2-3000 Ft különbség, de jellemzőkben csak annyit találok, hogy az előbbi 22.000 Hz-ig tud, az utóbbi 24.000 Hz-ig.
Megéri ezért az ártöbbletet vagy van esetleg más különbség is, ami elkerülte a figyelmemet?
Köszönöm, ha valaki tapasztalt megnézi! -
Polllen
nagyúr
Van itt köztetek Audeze Maxwell felhasználó? Érdekelne, hogy felbontásban milyen vezetekés fejhallgató szintjét éri el.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
-
Valkűr
addikt
válasz Dorien #111978 üzenetére
De ahogy olvaslak benneteket, azért a mostanihoz képest a DX3Pro+ a 2x1800mW-al is messze jobb lenne mint amivel most hajtom. Mert ez még egész vállalható ár érték arányban van azok közöl amiket nézegettem. Egyébként egy dolog ami zavar, hogy a fulpárnája engem szur, zavar, vagy irritál egy idő után, nem tudom miért. Van ezekhez valami jobb párna?
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz Dorien #111978 üzenetére
Na jó de ez használtan 85, újan ez is 140. És mikor vásárlásra kerül a sor nem biztos, h lesz épp eladó. Természetesen értem amit mondasz, és logikus..Na majd látjuk. Mindenesetre igy is tetszik a hangja, mi lesz ha hajtva is van rendesen
-
Dorien
veterán
válasz Valkűr #111972 üzenetére
Egyrészt: Topping L70 85k-ért hol?
Másrészt: Ki a franc akar mindenhez balanced kábelt vadászni? Single-ended módban viszont csak 2,3W @ 32 ohm a teljesítménye, míg az A30 Prónak tökmindegy melyik kimenetére dugod az adott fejest, ugyanúgy tolja ki az 5,5W @ 32 ohm kraftot. Ilyen SE teljesítményt nagyon kevés erősítő tud 200-300k alatt. (A70 Pro, A90 Discrete sem)Nagy impedanciásokhoz (300-600 ohm) meg nem vagyok biztos, hogy ez a Topping vonal feltétlenül ajánlott lenne. (A Sennheiser HD600, HD580 Jubilee-vel semmi érdemlegeset nem csinált a CompositeAmp ellenében.) Oda én a csöveseket próbálgatnám.
De ha tényleg olcsó egybemegoldás kell, akkor inkább vedd azt a 100 USD-s PowerDAC-ot.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
-NoVa-
addikt
válasz Valkűr #111972 üzenetére
E1DA PowerDAC V2? Dícsértem eleget, lehet pro-kontra érvelni, de ez képes a 400SE-t jól hajtani. Érdemes mellé beszerezni öntapadós hűtőbordákat...
-
Dorien
veterán
válasz fattyu #111971 üzenetére
Elhiszem, te hallottál már 1-2 dolgot.
Nálam csak az A30 Próval futotta ki magát, de úgy nekem elég sok mindent megvert. A régi HE400-at meg az iBasso SR3-at nem, de amúgy kevés nyitott fejest tennék egyértelműen fölé, akármilyen nevetséges ára van most. Régen ezek a HE400-as szériás fejesek 100k körül mentek, pedig a Ft sem annyit ért akkor, mint most... [link]"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Valkűr
addikt
Igen abból nekem is volt a Sennheiser mellé, egyenlőre rendeltem egy fiiot, ha szükségét érzem akkor majd ha megjön a fejes erősítő akkor rendelek valami komolyabbat.
-
fattyu
veterán
válasz Dorien #111970 üzenetére
dugtam 1.5 2 és 4 wattos dologba is. a linkelt kis vacak csodát csinált vele.
és csak hogy mennyire nem csak dícsérem.kölcsön volt nálam.
de már úton van a saját is
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Dorien
veterán
válasz Valkűr #111962 üzenetére
Ha már SMSL SH9-et nézel, akkor ne pöcsölj, HE400se-hez ilyen kell: [link]
(Ez 5,5W-ot tud 32 ohmnál, az SH9 "csak" 3W-ot.)chAMP-ról is próbáltam, de nem tudja azt a dinamikát megközelíteni, mint az A30 Próval.
Fattyú diszkont DAC/AMP-ja is jó választás lehet, ha egybecucc kell...
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
Akkor marad valami nagyobb Dac/amp … Az SMSL SH-9 elvileg 6 wattal operal, a Topping A30 is hasonlo. De már igy is tetszik amit megmutat magábol
[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
-
fattyu
veterán
válasz Valkűr #111965 üzenetére
160mw édeskevés annak a fejesnek.
a marketing annyi mindent elbír.mondjuk ez is csak egy szám, amit linkeltem az 600 mw tud és papíron a planarok alapvetően wattokat tudó dolgokról szoktak életre kelni
de azért 160mw nagyon kevés egy planarnak. a he400senek is.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Valkűr
addikt
Mondjuk tény, h jelenleg erőben az ibasso maxon jár majdnem, de majd a szimmetrikus kimeneten jóval erősebb jobban hajtja majd amíg nem veszek füles erősítő
-
Valkűr
addikt
válasz fattyu #111961 üzenetére
Nem olyan rossz ám az ibasso….
Az iBasso DC06 Pro hordozható DAC (digitális-analóg konverter) és fejhallgató erősítője kettős ES9219C DAC chippel, hangerő vezérléssel és 320mW teljesítménnyel 32 Ohm-on. NDK oscillátor és FPGA algoritmussal a minimális zaj és részletgazdag hangreprodukcióért, valamint 16x MQA dekódolás mellett 100-lépcsős hangerő vezérlés az iBasso UAC applikáción keresztül. Type-C bemenet, 3.5mm-es egyvégű és 4.4mm-es szimmetrikus kimenet.iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Valkűr #111962 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nekem ifi zen dac v2-ről is tetszik a hangja. (Nekem kell hozzá a truebass, de azzal odabass ) + van lehetőséged balacedről hajtani. V1 van is aprón tűrhető áron. Persze más DAC/AMP-ról nem beszéllek le, csak megjegyzem, hogy van ilyen is.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Valkűr #111958 üzenetére
jobbak. koherensebbek jobb a tonalitás, természetesebb.
de. részemről és ez egy vélemény.
most hogy hallottam szinergiában szólni a he400se-t. már itt is fent áll hogy nüansznyi javulásokért fizetsz egyre többet. adott esetben meg cserélned kell a cuccot is amiről szól mert az uj elvileg jobb lehet szarabbul szól erről...miről hajtottad?
-
Valkűr
addikt
Hát halljátok ez HIFIMAN HE400SE tényleg egy kapudrog. Mert ha ez így szól akkor elgondolkodtam hogy szólhatnak a nagyobbak, pld a HIFIMAN EDITION XS, vagy az Ananda Nano. Mondjuk ettől az ára miatt nem vártam ilyen hangot. Picit féltem, mert pár helyen az olvastam kevéske a mélye, ami fura mert nekem nem kevés, szerintem ha több lenne az lehet néha sok lenne. Van valakinek a nagytesokbol valamelyik, miben más azok hangja, megérik azok is az árukat, jobbak annyival mert 180-240 közt mozognak.
-
Gzula[HUN]
addikt
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz gretzky77 #111955 üzenetére
Korrekt. El fog kelni szerintem így is gyorsan. Én spec pont leszartam volna, sőt még előny is lenne nálam, hogy nem mocorog el onnan, ahol beállítottam. A kedves vevő meg rendeljen Hifiman.com-ról másfélszer annyiért, de továbbra is tartom, hogy IMO csak nem jött be neki, és ebbe kötött bele.
-
gretzky77
veterán
válasz gretzky77 #111954 üzenetére
Nem szeretnék senkit rossz szájízzel elengedni, elég régi tag vagyok, nem ér ennyit az egész huzavona, inkább visszaveszem ha úgy van és vagy rendbehozom és eladom, vagy vállakozó kedvű felhasználónak "ár" alatt továbbadom. Abszolút használható a fejes, apró kényelmetlenség és persze benne van a pakliban, hogy nálam még nem is állt fenn ez a "hiba", de ezért is írtam, hogy sajnos én sem voltam körültekintő, hogy alaposan ellenőrizzem! Köszi azért a tanácsot!
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
válasz Gzula[HUN] #111952 üzenetére
Sajnos én sem voltam elég körültekintő nem néztem át rendesen igazából árába adtam el, úgyhogy sokkal olcsóbban nem tudja megvenni.
-
gretzky77
veterán
válasz Gzula[HUN] #111952 üzenetére
Még nem, de egyeztetünk meg írtam a kínai shopnak is
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz gretzky77 #111951 üzenetére
1. Visszavetted? Első körben egymás közt célszerű rendezni.
2. A garanciális ügyintézés elég körülményes így Kínába.
3. Nem akarom a kedves vevőt becsmérelni, de én úgy gondolom, hogy így is jó áron jutott hozzá a fejeséhez (aprós árra gondoltam). Meg szerintem ezen a szoruláson lehet segíteni. Lehet rájött, hogy olcsóbban is hozzá tud jutni, csak így próbál kihátrálni. De tökmindegy, a vevő szava "számít" minden esetben.
4. Hasonló okok miatt szoktam bele írni a leírásba, hogy garit nem tudok vállalni. Ha ezzel lassabban, vagy olcsóbban tudok valamit eladni, egye b@ssz@.[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Sziasztok nem tudom maradhat e a poszt, kellene egy kis segítség. Rendeltem én is az akciós Hifiman HE400 se fejesből, meg is jött, kibontottam meghallgattam, de alaposabban nem néztem át, ment vissza a dobozba és eladtam, mert az én kis fiio usb c-s dacom karcsú lesz neki. Viszont akihez került, jelezte, hogy a bal oldali méret állító szorul, nem csúszik olyan szépen, alig merte kihúzni! Esetleg találkozott már valaki ilyesmi problémával, lehet valahogy orvosolni vagy van esély, hogy akár a kínai eladó visszavegye? Bár egy apró malőr (az én részemről) miatt a refund és visszaküldés 15 napjából kifutottam! De írtam az kínai shopnak is
-
-NoVa-
addikt
válasz bitrograde #111948 üzenetére
Forzából akad itthon, egyik kedvenc lett némi járatás után.
Persze ha arányosan mérem, a budget 400SE v2 + PDV2 + Openheart 2.5 balanced drót együttállásra kell rámenni.
-
bitrograde
senior tag
válasz -NoVa- #111947 üzenetére
Mire egyébként az ember összevásárolgatja a rendes kábelt, csatlakozókat, ónt (+posta), meg hozzászámolja a keresésre-szerelésre időt, nem is olyan sok az a 60-100USD/EUR. És annyiért meg egy FAW (használt is akad) általában többet tud. Használtban meg egész jókat lehet kifogni, más gyártótól, pl. a head-fi-n.
-
emiki6
veterán
válasz stellaz #111944 üzenetére
De a fejeskábel egy niche termék. Nyilván egy jó kis szerelt cordial kábelt megkapsz ennyiből, de szerelt balanced fejeskábelt nem gyártanak.
Nem hiszem amúgy, hogy szar lenne az a fiio.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Valkűr
addikt
Tudtok mondani nekem 2x3,5-4mm balanced kábelt Hifimanhez nem agyament 40-70 ezres árakon? Hazai vagy europai beszerzéssel..
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Valkűr #111935 üzenetére
Igen, nagyon. A HE400se (és a régi HE400 is) rendesen skálázódik egyre erősebb meghajtással. A Topping A30 Pro ~5700 mW-tal hajtja, de nem lennék meglepődve, ha egy még combosabb / komolyabb erősítő további hangminőség javulást eredményezne. Egyébként ez nem az összes HiFiMan planárra érvényes, pl. a Sundara Closed-Back inkább az illesztésre finnyás.
-
Valkűr
addikt
válasz Gzula[HUN] #111934 üzenetére
Igen azt tudom, kérdés hogy ez magát a hangminőséget befolyásolja -e, vagy milyen szinten.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Bulletron #111930 üzenetére
Jó az Alpha S, de amit hozzá adnak dongle DAC-ot, az egy fos. Nagyon duLván. Aztán a textil párnája is a legalja. Ebből adódóan ár/érték arányban rosszabb, mint a "sima" Alpha, de annál kiegyenlítettebb, és a csúszkákkal jobban szabályozható a mély mennyisége.
Mivel a DAC nélkül rövid, talán 1m-es csak a vezetéke, így kell majd mellé valami hosszbbító kábel, vagy rendelni a sima Alpha kábeléből, ami ha nem is sokkal de hosszabb.
Napokban volt pont szó róla, hol olcsó (bocs, de nincs időm most vissza olvasni) a Fosi K5 pro jó lehet a célra.
Szerk.: Megvan! De alin is van. (A Fosi olyan egyébként, mint a Schiit, ajánlott hozzájuk Fostex fejhallgató - Dorien után szabadon)
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Bulletron #111930 üzenetére
A HyperX Cloud-ok jók, amennyiben a Takstar Pro 80 alapjaira épülnek.
Olcsó DAC/AMP tipp: [link] (Ez nagyon baráti ár, újonnan 40k)
2.5mm Balanced output
Output power: 195mW@32ohm3.5mm Single-ended output
Output power: 125mW@32ohm(A szintén aprón árult Fiio KA1 kemény 45mW@32ohm-ot tud.)
A mikrofont meg az alaplapira dugod.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Valkűr #111928 üzenetére
Ha az erősítő a balanced kimeneten nagyobb teljesítményt ad le, akkor igen.
Általában ez van, de pl. a Topping A30 Pro-nál teljesen mindegy, mire dugod a fejest.Mondjuk azt kétlem, hogy SMC csatis HE400-at vettél, inkább HE400se lesz az.
[ Szerkesztve ]
-
Bulletron
friss újonc
Sziasztok segítséget szeretnék kérni fejhallgatót keresek 40 ezer forint körül.
Jelenleg ilyenem van Sennheiser EPOS GSP 600
Ezt néztem ki magamnak.: HP HyperX Cloud Alpha S (HX-HSCAS)
Hozzáértők véleményét kérném, hogy megfelelő vagy másikat ajánlotok?
Pár infó.:
1.) Otthoni használat
2.) FPS videójáték ahol a hang minden pl Tarkov, valamint legyen mikrofonos.
3.) 40.000-45.000 körül gondoltam.
4.) Új.
5.) fül körülit keresek.
6.) Zárt fajtájú legyen.
7.) FPS videójáték ahol a hang minden pl Tarkov, szóval tudjam tisztán megkülönböztetni a benti kinti mozgásokat falon át lévőket stb.
8.) Nem szempont honnan veszem.
9.) LGA 1151 AORUS Z390 PRO-s alaplapom van remélem ez segít.
10.) Amennyiben külön erősítőt/külső hangkártyát ajánlotok az adott fejhallgató ajánlásotokhoz 20.000 körüli összegre gondoltam erre.Köszönöm mindenkinek aki segít!
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! Aki használ Hifiman HE400, érdekelne hogy van -e értelme Balanced kábelt használni mellé?
-
Dorien
veterán
válasz F_Zolee #111923 üzenetére
Nem igazán. De az AKG K612 Pro, K701, K702, Q701 meg a régi K240 Monitor, Sextett jól sikerült fejhallgatók - ha korrektül meg vannak hajtva. A Superlux koppintotta le ezt a design-t kb. verhetetlen ár/érték aránnyal.
-
-
F_Zolee
veterán
Hello
Nem tudja valaki, hogy Superlux fejhallgatóhoz(HD681 EVO) hol lehet fejpántot venni vagy mi az ami jó rá? Googlen még a gyári oldalt se találom.
-
-
btraven
őstag
Fejhallgató még azt is befolyásolja, ki milyen zenét szeret.
Ossian magyar együttest még nem hallottam (jól) szólni, de az M565C-vel kiváló. Csodálkozom is hogy ez ennyire jó minőségű együttes? De máson már egyáltalán nem szól olyan nagyszerűen. -
exciplite
tag
válasz M0ng00se #111911 üzenetére
Szia!
Meze 99 Classics/Neo. A gyári párnával rettenetesen dús, túlzó mélye van, a közép és magas kárára. Ezt könnyen lehet orvosolni másik fülpárnával, és sokkal kiegyenlítetteb lesz. Én ilyennel használom (balról a második hibrid párna), a méyle már nem annyira nyomulós, de van neki rendesen, a közepe picit lagymatag, picit érdemes megpiszkálni, valamint a magasa is megtáltosodik, túlzottan is, azt is érdemes lehúzni picit. 4 eq beállítással egy vállalahtó fejes lehet belőle. -
M0ng00se
őstag
Sziasztok,
már egy ideje használom a Audio-Technica ATH-M40x fejesem, de lehet hogy lecserélném ugyan ilyen kategóriásra, de inkább hanyagolnám ezt a "monitor" vonalat, szóval inkább valami olyasmi érdekelne ami inkább a mélyek felé irányul.
Tudok ilyet ajánlani?V6
-
fattyu
veterán
Itt a hirdetés ezek sem rossz képek
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz jippa #111905 üzenetére
iszonyuan összehallgatnám egy ss100-al.
Nagyon távoli emlék de de arra emlékeztet. és ráadásul gyanítom amiről hallgatom nem is a legjobb barátja de oltári nagyot zenél...csak ez nem egy satu és egész hosszan kényelmesnek (na jó ez sem az de a sansui abban nekem kriminális volt, léptékkel jobb)
hát ez bakancslistás volt....a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest