Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz
gtamate2 #9462 üzenetére
Fasza, a meglévő szar speed 2-t nem akarják esetleg becserélni egy nem domború változatra? Vagy én már így jártam, vegyek újat...
Ha mát itt vagyok, nincsen olyan pad, ami 60-70 centi hosszú, de csak 30-40 centi széles? Mert akkor az pont elférne az asztalon a bill alatt is, így nagyon be vannak limitálva a lehetőségek ezekkel a mini padokkal...
-
Solymi81
aktív tag
Sziasztok,
Munkába keresek olcsó, de normális egérpadot, szövet, M-es méret környékén egy MX518 alá.
Lehet külföldről is, hosszútávú tartósság nem annyira feltétel, max 2000-2500 Ft-ig. -
gtamate2
veterán
A Cougar mostantól a kicsi és közepes padjait lapos csomagolásban küldi, hogy ne legyen probléma a kiegyenesedésük.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Steelseries QCK mass padnak milyen a felülete? Teljesen sima ,,speed" ,,szöszmentes" vagy kicsit lassabb nem olyan sima?
-
piero86
aktív tag
Sziasztok!
Milyen egérpadot tudnátok ajánlani egy Logitech G502 alá? Kb 30x30-as méret kellene, kicsit kisebb az sem baj. Az egeret 1200dpi-n használom és leginkább Battlefield-ezek.
A keret amit gondoltam rá olyan max 7-8ezer forint. -
Ispy
veterán
válasz
mayday00 #9441 üzenetére
Én nem régen vettem (kb. 1 hónapja), igaz nem használom napi szinten, de sajnos alá tudom támasztani a hullámozást. Pedig miután megvettem, bedobtam pár napra 3 notebook alá, meg se kottyant neki. Most már azért nem olyan gáz, mint az elején, de még mindig van benne egy kis hupli.
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Adott egy Razer Goliathus Extended Control egérpad. Lassan 2 éves lesz.
Így néz ki most :2 teljes napra raktam rá egy hatalmas nagy enciklopédiát amit még 2db 10kgs tárcsával megfejeltem tehát egy oldalra jutott olyan 23-26kg nehezék. Amikor levettem egy pár centit javult a helyzet de 1 óra után ugyan így nézett ki mint ahogy most ....
Igénybevételtől függően megfelelően tisztítottam 2-4 hetente. ( Nem használtam forróvizet stb... nem volt mosógépben sem.) Nem kajáztam le és ami még fontosabb nem öntöttem rá semmilyen folyadékot soha !
Amennyire tőlem telt vigyáztam rá és tisztán is tartottam viszont ezekkel a felgyülemkedésekkel az istenért nem tudok mit kezdeni ...
Mára már annyira zavaró munka és játék közben hogy utolsó esélyként írok ide , hátha ti tudtok valami okosat mondani .... Valakinek bármiféle javaslata tanács ? ( Úthengert nem tudok sajna szerezni hogy sima legyen)
Ha nem tudom helyrehozni akkor kénytelen leszek venni egyet ... baromira nem füllik hozzá a fogam mert szeretem ettől eltekintve az egérpadomat.
Egyébként az elődjei :
Razer Goliathus Medium control
Razer Goliathus Large control
STEELSERIES QcK Prism -hez hasonló régebbi kiadás
( Iponból vettem szóval elvileg nem kellene kínai vagy japán hamisítványnak lennie ....)
Előre is köszönöm ha valaki tud okosat -
gtamate2
veterán
A Steelseries Qck+ Hyper Beast -et teszteltem, több egérrel/szenzorral is és nem volt probléma a minta még a G203-nak sem.
-
tKb.
tag
Sziasztok! Logitech g203-as egérhez milyen egérdpadot ajánlotok? Játékra. A keret 5000Ft környéke. Plusz lenne egy olyan kérdésem, hogy a mintás egérpadok tényleg zavarhatják az egér működését?
-
Vanir
veterán
válasz
mayday00 #9448 üzenetére
Passz, MM300-at nem ismerem tartósságát tekintve, de nem hinném, hogy rossz lenne. Btw az MM300 gyorsabb valószínűleg.
tKb.: Az ajánlóból bármit. Elvileg nem kéne összeakadnia azok közül semmivel, gyakorlatilag meg passz, nem vagyok biztos benne, hogy mindennel megy, de nekem a fekete-kék-fehér mintás padommal abszolút nem volt baja.
-
mayday00
őstag
Megnéztem ezt a videót, és nagyon elment a kedvem a Cougar Speed 2 -től. Milyen hullámok vannak benne....
Hullámos fos az egész. Fenének kell a gyárba feltekerni..
Simán lehetne szállítani egyben pl 2db vékony karton közé becsomagolva. Nem törne meg, nem lenne benne hullám.
Vasaljam majd ki vásárlás után, vagy rakjam be egy 100 tonnás présgépbe?
-
sNk77
aktív tag
válasz
mayday00 #9439 üzenetére
Nem tudom mennyire ajánlottak, az ajánlóban benne vannak az biztos és reméljük nem csak a kedvező áruk miatt.
Nekem még nem volt és szerintem nem is lesz mert írják, hogy nem akar kisimulni. A mai napig nem simult ki a Zowie TF-X padom, pedig az egyik kedvenc padom ennek ellenére is és 1 éve van meg kb. Valaki rakott fel képet a Cougarról és ott az egész felület volt ilyen, persze zsír újan, talán keresd meg őt és kérdezd meg. Hátha azóta már kisimult neki.
Szerk.: Ne keresd: https://prohardver.hu/tema/nagy_egerpad_topik/hsz_9250-9250.html
Szerintem nem olyan vészes és csak 3 napos.
-
sNk77
aktív tag
válasz
mayday00 #9437 üzenetére
Szia!
A tesztből kiderül, hogy nem simul ki egyből. Kell neki pár nap. A sebességére azt írta Vanir, hogy kicsivel gyorsabb mint egy Zowie SR és nekem az SR nagyon lassú volt a Goliathus Speedhez képest. Olyan érzés volt számomra mintha bele ragadna, bele süppedne az egér. El is adtam ez miatt, én nem szeretem a lassú padokat, legalábbis az SR-t nem szerettem és más lassú padom nem igazán volt.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Kéréseim lennének.
[link]
Ezek a padok milyenek? Sajnos személyesen nem tudtam sehol megtekinteni egyik méretben sem.
Sebességre milyen? Gyors, vagy közepes. Felülete egész sima..? Alja valami tömörebb gumi?
Hasonló mint a RAZER Goliathus Speed. Vagy a Razer gyorsabb, simább felületű?
Szerintetek melyik lenne a jobb választás a Razer speed, vagy a Roccat?
Azt tudom, hogy a Razer ahogy kiveszem a dobozból egyből kisimul szépen. Tökéletesen felfekszik a asztalra.
Roccat is egyből kisimul ahogy kiveszem a dobozból?
Köszönöm a segítséget
-
gabro0
őstag
Mit ajánlotok, hogyan lehetne kiegyenesíteni az egy hetes Taito Control padomat? Volt már egy éjszakát rajta egy köteg újság, semmit nem segített.
Mini méretű és így elég zavaró, hogy csak a közepe használható rendesen.
-
gtamate2
veterán
Roccat Taito 2017 teszt by Vanir
-
gtamate2
veterán
Egér,egérpad,szék akciók a Pixelnél
nip xtrfy L-es pad 3k-ért! (9 helyett), zowie,steelseries akciók mellett.
-
FSA
csendes tag
Új (ismét kék) [Zowie G-SR SE]
OCN-n azt írták EU forgalmazás talán júni vége. -
Vanir
veterán
Van kint két Dream Machines pad elég olcsón (cserébe a szállítással együtt valószínűleg lesz annyi az áruk, mint bármilyen itthon kapható padnak), Ino jókat írt róluk. 450x400x3 mm és 800x450x3 mm-es méretben vannak, full fekete, varrt szél, állítólag jófajta felülettel.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Minap megrendeltem (és mindjárt indulok is érte) egy roccat kone emp-t a pixeltől és ahhoz szeretnék valamilyen egérpad ami árban is jó és nem kell elszállni pénzben.
1. Keret: max 6ezer forint ! (ha nagyon nincsen akkor 7)
2. Pixelnél szeretném venni, de nem jöhet szóba használt. Csak itthon ruházok be magyar garanciával.
3. Hely az van, kb 40-40cm szélesség és magasságban is bár a jelenleg egerem (nagyon komoly hama urage reaper evo) egérrel max ha 30-35 centit szoktam mozgatni fel le jobbra balra. De még tudok csinálni helyet magasságban az asztalon (és fogok is) úgy a magasság semmi képpen se gond a szélesség az marad kb 40-45. Jelenleg érzékenység az 600-1200dpi többnyire. Amikor a windows-ban navigálok akkor 1800. De ez nem biztos hogy mérvadó mivel ez egy "fos" egér ahhoz képest amire beruházok.Többi pontra nem nagyon tudok mit mondani
Habár egy egyéni preferencia az jó lenne ha (88888gondolom ez alap de tudja a fene) ha maga az egérpad nem csuszkálna
Előre is köszi mindenkinek !
-
ribizly
veterán
És akkor még egy kérdés:
Úgy alakult, hogy lett ez Zowie G-SR pad is itthon.
A Zowie mindig tud meglepetéseket okozni, de most van egy kis problémám is:
Nagyon csúszkál a pad az asztalon. Másnak is van / volt hasonló élménye?
Esetleg valami ötlet azon kívül, hogy várjak / "ragasszam le" / ragasszam körbe ?Vagy csak várnom kell?
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Vettem egy Razer Goliathus Control Fissure Edition gamer egérpadot. Remélem, h jól választottam.
Meg vagyok vele elégedve
Már csak egy csuklótámasz kellene külön..
Tudnátok esetleg ajánlani valamit elfogadható áron?
Köszönöm előre is.
-
kazuma921
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Egy kicsit változtattam az ülésemen. Nagyon előrehajoltam, így a súly ráterhelődött a csuklómra. A székem hátul volt, és előre hajoltam mindenhez, illetve azért hogy lássak. Most közelebb húztam a székem, hátradőltem, és kényelmesebb lett minden. A hátam is kevésbé fáj. Hihetetlen, hogy mennyire megszokja az ember a helytelen testtartását.
Nem is fáj már a csuklóm, nem is súrlódik.
-
ribizly
veterán
válasz
kazuma921 #9414 üzenetére
Valószínűleg a félig kemény egérpadod felülete sem éppen puha és ez okozta a sérüléseidet.
Egyészt lehet az egér fogásodat változtatni, hogy ne lógjon le úgy a kezed az egérről, de ez nem a legjobb megoldás. Már csak azért sem, mert az egyéb ízületi problémához vezethet.
A másik, hogy veszel egy szövet borítású padot (pl Steelseries QCK nem túl drága és tuti nem okoz ilyet).
A harmadik, hogy venni egy új egeret, amiről nem lóg annyira le a kezed.
Ha még a low budget megoldásokat nézzük azt lehet csinálni, hogy Te helyezkedsz. Értsd: feljebb ülsz, közelebb / messzebb tartod az egeret, stb. Ezzel hátha sikerül egy olyan pozíciót találni, amiben nem sérülsz.Én mondjuk vennék egy másik egérpadot...
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Lehet ilyen problémával már jöttek mások is (bár kétlem, sehol nem találok erről információt az interneten), de nincs időm végigolvasni 9000+ üzenetet.
Van egy Ozone Neutron egérpadom. Semmi extra, és semmi baj nincs vele. Az egér mozgását tökéletesen követi, szépen siklik rajta, eddig én is és barátnőm is tökéletesen használtuk gond nélkül. Most azonban elkezdtem Overwatchozni, és az az igazság hogy a gyors egér sebesség miatt muszáj volt csökkentenem a DPI-on, mert mindenkin túl lőttem.
Ez azt eredményezi, hogy nem csak a csuklómat kell mozgatnom már, hanem az alkaromat is. Ezzel nem is lenne gondom, de azt vettem észre hogy a tenyerem legalja (mondjuk úgy, hogy a csuklóm teteje, tenyerem alja) része nem csúszik rendesen az egérpadon. Amikor elhúznám oldalra jobban az egeret vagy ilyesmi, érzem hogy súrolódik a tenyerem alja a padon, nem is túl kellemes érzés hosszútávon, illetve folyamatosan pattog emiatt a célzásom. Ha sokat játszok, ki is pirosodik. Olyan mintha "begyalulná" a tenyerem alját az egérpad, az egér alá.
Ez meg mi a fene? Mitől van ez? Rosszul ülök, rosszul fogom az egeret? Lehet egyáltalán csinálni ez ellen valamit? Nincs meg régóta az egérpad, és nincs is pénzem másikra.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
Nordekk #9411 üzenetére
Rossz volt a tracking, irtam is vele ide a forumba.
Bal oldali a butorlap, jobb oldali a szilikonos pad.
Kimostam belole a szilikont samponnal amennyire tudtam, utana jo volt.A spray szerintem sosem fog lekopni, max. a hatasa elmulik. De mivel a tukorsima jarolaprol alig tudtam felmosni, ketlem hogy a pad konnyen engedne.
-
ribizly
veterán
Sziasztok!
Melyiket padot érdemes megvenni 455 x 370 helyre?
Alapvetően ez a Zowie P-SR lenne szimpatikus, mert a nagyobb sajnos nem fér el...
Van bármi ellenérv vele szemben?
Amúgy viszonylag vékony (4mm alatti), minél nagyobb, szegett szélű, fekete, csicsa mentes pad kéne. Az ár mindegy. -
Nordekk
tag
A szilikonozástól nem lesz pontatlanabb kisebb mozgatásokkor?
Ma reggelre száradt meg a padom a mosásból, és most ezen dilemmázok ,hogy befújjam-e vagy nem
A + csúszás mindenképpen jól jön a gyors rántásokkor, de a finom mozgatásoknál is rendben lesz? -
ADAM1337
nagyúr
-
sebixxx
tag
Hellosztok!
Rendelek egy Logitech g403 egeret es ezt az egerpadot neztem ki melle az ajanlott listabol : CM Storm SWIFT-RX - Large - megfog felelni hozza igaz, jol csuszik? Olyan pad kene ami FPS jatekokra is tokeletes, gondolom, ha arra jo akkor barmilyen jatekban megallja a helyet... Fokent jatekra lesz.
Elore is koszonom!
-
ADAM1337
nagyúr
Tudnál linked dobni róla ? (Én speciel 3 húzásra fordulok meg rajta tehát tényleg igénybe van véve főleg egy ow meccse alatt)
Amikor megvettem láttam itt azt, hogy nem ajánlott, de nem értettem miért, közben ismerős vett szövetet és szívott vele, de a műanyagról nem volt pontos magyar teszt. (mármint tartós teszt, aki nyúzta volna)De lőhetek róla képeket így félév után, a jelenlegi állapotáról. (decemberben vettem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Karcmentes Független Apple iPhone 13 Pro 128GB Graphite ! ÚJ 1OO% AKKU !! 1 Hó Jótállás
- Nikon D5300 + AF-S 18-105mm VR objektív + táska
- SanDisk Extreme Portable 500 GB
- I7 4810mq I7 4800MQ 4700MQ 4610 I5 4310 I7 3632QM 3630QMT1000/Gtx1060/770/570 3Gb K2100 2G
- Karcmentes Független Apple iPhone 15 Plus 128GB Green !! 3 Hó Jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest