- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drachande
tag
válasz
Tomi_Sci #9199 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Cougar Control 2-t és amikor kivettük a dobozából, faterom megtekerte a csavarodással ellenkező irányba, hogy kiegyenesedjen. Nem tudom, hogy ez okozta-e, mert a felületét előtte nem néztem, de ilyen furcsa "barázdák", (törésszerű) vonalak voltak rajta. Az egér szenzora meg-megugrik rajta. Elképzelhető, hogy a dobozból kivett, fordítva feltekerés okozott ilyet, vagy a barázdák és ez az ugrálás normális addíg, amíg teljesen ki nem simul a pad?
Sorry, félrenyomtam, új bejegyzésnek szántam, nem válasznak.
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok!
Egy tipp a padok tisztításához: én ilyen állatszőr tisztító hengerrel szoktam átgörgetni a padot. Minden lakberendezési boltban kapható, henger alakú. Bentről szoktam kifelé tisztítani vele. Nekem bevált!
Üdv
Dani -
ribizly
veterán
válasz
m4rk.89 #9192 üzenetére
Amikor majd megérzed, hogy az kb. 30g amivel könnyebb a másik mennyit számít, akkor térjünk erre vissza.
Az itteni guruk egy része 50g alatti egeret használ, mert az a tapasztalat:
- Az az egér a jobb, amelyik könnyebb!
- "A nagyobb egérpad jobb!" (Csak, hogy ne legyen teljesen off)
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
ribizly #9191 üzenetére
Minimum súllyal, még az alsó takaró panelt is levéve használom az egeret és szerintem tökéletes.
Csak CSGO-val játszom ott meg fixen 400dpi van és 1000hz + win 6/11, tehát nincs szükségem semmi extrára, még a világítás is ki van kapcsolva.
EC2 + QcK Heavy elég epic páros, majdnem minden profi ezzel játszik.
Eladni biztos nem adom, mindig megtalálnak az agyhalottak. -
ribizly
veterán
válasz
m4rk.89 #9190 üzenetére
Azért ne fájjon a szíved! A g502 után felüdülés lesz játszani egy arra tényleg alkalmas egérrel (itt elsősorban a súly csökkenése miatt írom ezt, mert nyílván nem lesz annyira testreszabható (DPI-, led állítás, gombok testreszabhatósága, onboard memory) egy Zowie, mint a g502. Hidd el tudom miről beszélek, mert én a g500-ról váltottam g403-ra és a mai napig nem értem hogy bírtam egy olyan "téglával" bármit is csinálni, főleg kompetitív FPS-t játszani.
).
Szóval inkább add el jó áron a mostani szettet és ugorj bele egy jobb összeállításba. -
ribizly
veterán
válasz
m4rk.89 #9187 üzenetére
Amúgy kb.
De itt az összefoglalóban a srácok ezt már leírták, hogy pont e miatt nem ajánlottak a Logitech pad-ok. Egyénként ez tényleg szívás, megértem. Hiszen kb ugyanúgy néznek ki, mint a Steelseries QCK-k, "csak a logo" más, de mégsem.
Mindenesetre, ha a felület nem kopott ki, csak a színe ment el egy kicsit, akkor az még nem kéne, hogy jelentősen befolyásolja az egér működését. A szenzor a konzisztens felületre érzékeny, a színekre nem annyira.
Jah, és felejtsd el a dörzsit! A puha anyag, meg meg a langyos víz a Te barátod.
Viszont, ha ezt eldobod, akkor javaslom az összefoglalóból bármelyik olcsóbb pad-ot. Rosszabbul semmiképpen nem jársz.
Amúgy meg pöpecül fest az a talp szett! -
m4rk.89
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #9186 üzenetére
oké akkor elégettem egy 20-ast?
Szerkeszve: kalibrálva driverrel nem szaggat az egér sehol...
-
-
m4rk.89
aktív tag
Hello! Tudnátok segíteni tisztítással kapcsolatban?
Elég hosszú utat jártam be és sajnos kezd már elegem lenni...
G502 egérre raktam a jaffa féle vékonyabb hyperglideból majd vettem hozzá egy G440-et.
Driverben beállítottam hozzá a megfelelő felületet és kb. 1 hétre rá a glide lepolírozta a padot, 8500 HUF kukába.
Vettem hozzá G640-et, beállítottam a profilt, majd használtam 1 hónapot és szemmel szinte nem is látható kosz folt szerűségek kezdtek el rajta megjelenni. Ha ezen a felületen ha áthaladt az egér akkor beszaggatott rendesen, ami CSGO közben elviselhetetlen.
Megpróbáltam forró vízzel és szappannal megtisztítani ennek a szivacsnak a durvább felületével és most már teljesen használhatatlan. Kép ez egérről és a padról.
Tudnátok tanácsot adni?
-
megema
őstag
válasz
holozis_HUN #9179 üzenetére
Köszi! Igen, nagyon kényelmes.
Alapvetően elégedett vagyok vele, de Mac-en sajnos BT-vel nem tökéletes, Unifying vevőt kell használnom. Az ára alapból túl volt az ingerküszöbömön, régóta gondolkodtam rajta. Múlthéten pár napig leakciózta az MM 21 ezerre, így végül lecsaptam rá.
Tegnap CS:GO-ztam vele, szerintem teljesen használható. Bár profiknak nyilván számítana a késleltetés...
-
cellukx
tag
válasz
Vismajor01 #9166 üzenetére
Csatlakoznék. Már 2. hete használom és nagyon jó. Szintén E-nél vettem egy ötösért
-
T1k3
tag
Csak ne kopna a gumírozás.
(#9176) TeebyKay: Nem, tényleg 2D-s.
(#9177) [Prolixus]: Kockázat nélkül nincs rizikó? (Nem mellesleg a komfort érzeten sokat dob.) -
T1k3
tag
válasz
[Prolixus] #9170 üzenetére
Aliexpress-ről rendeltem, egész pontosan innen.
A szállítás gyors volt de félbe volt hajtva a pad - ez így nem fedi teljesen a valóság, inkább úgy fogalmaznék, hogy meg volt tűrve. Ennek ellenére szerintem vállalható (, ellentétben a kép minőségével
).
-
znb
tag
Sziasztok, közérdekű: itt újra van jó áron CoolerMaster Swift-RX XL extended pad, másnap megjött, és szerintem ennyiért nagyon jó vétel, esetleg az ajánlott Glorious / Xiaomi XL mellé még egy opció ha valaki még ilyet szeretne éppen. Én anno elcsesztem hogy nem vettem, aztán felment az ára 13k felé, aztán meg eltűnt teljesen, és most végre megint van. Amúgy nagyon jó kis pad, előtte is volt egy ilyenem M-es méretben, és nagyon bevált.
-
S4LK3R
csendes tag
válasz
Köszi a gyors valaszokat.
A boritas anyaga milyen, durva vagy selymes -
T1k3
tag
Megjött nekem is ali-ról a Xiaomi XL. Ugyan "félbe volt hajtva" a csomagolásban de első blikkre vállalhatónak tűnik.
-
Scooby
aktív tag
válasz
+1. Ha még mindig akciós az e-nél!
-
S4LK3R
csendes tag
Szisztok, egy Zowie EC2-A egeret használok amihez szeretnék egy minimum 40 cm egérpadot max egy 10 a keret. Karbol játszok s 400 dpi.
Előre is kőszönöm a segítségeket
-
megema
őstag
válasz
junior11 #9162 üzenetére
Nézd meg egy kicsit feljebb, amiket nekem ajánlottak. Azoknak a padoknak a gyártói oldalán írják, hogy lézereshez is jó. Legalábbis a QcK-nál és CM-nél biztosan.
Én a QcK-t választottam, mivel a konkrét CM és Glorius típusokat nem találtam meg hazai boltokban. Ma veszem át.
-
junior11
veterán
Sziasztok, olvasgatom, hogy lézeres egér alá nem nagyon ajánlott a szövetből készült egérpad. Milyen lenne jó nekik? Tudnátok ilyen célra pár darabot ajánlani? Köszi.
-
Ruinous188
csendes tag
Sziasztok!
Zowie P-TF Speed padról van valakinek tapasztalata?
A P-TF-X ajánlott, de ilyet nem találtam ott, ahol venni fogom.
köszi!
Ruinous
-
Vanir
veterán
Perixx DX 1000 XXL (900x430x3) durván leakciózva UK Amazon-ról 7-8k környékén itt van szállítással együtt, ha valaki be akarja próbálni. Ennyiért nagyon nem rossz.
-
Skynet258
veterán
Sziasztok, a mostani egérpadom (Ozone) széle mostanában állandóan összeakad az egerem kábelével (Roccat Kova 2016), emiatt vagy valamilyen szegett megoldás érdekelne, vagy olyan ami garantáltan nem kezd el a széleken karcolgatni.
A verzió: Asus GM50 (tetszik mert szegett szélű)
B verzió: Steelseries Qck (jókat írtatok róla, de nem szegettEgyéb?
Túl sokat nem költenék rá, játszok néha de nem vagy hardcore gamer.
-
válasz
ribizly #9147 üzenetére
Szintkulonbseg valoban zavaro lehet. De nalam allando problema hogy bemegy ala valami morzsa, ón darab meg ki tudja meg mi a retek es azonnal karistolja a pukli az eger aljat, vagy olyan erzes mint amikor mazchboxoztal kiskorodban a hazilag keszitett rampan. A 4+mm mar van olyan merev, hogy ezt nem erzed meg.
Eleg idegesito mikor headshot elott pukliba akadsz.De szorszalhasogato majom vagyok tudom.
-
ribizly
veterán
Attól függ. Nekem pl az jön be, ha szinte egy szinten van az asztal szintjével.
Az ilyen 2 mm-es padok ezért igen kellemesek számomra. A deskpad-nál ugye az egész alkarom rajta van...
Viszont ez egy egyéni preferencia, meg felhasználás kérdése szerintem. Ha mondjuk valaki high sensitivity-n tolja és csak csuklóból (jellemzően nem HC kompetitív FPS-eket), akkor ott egy "apró", zselés, csuklótámaszos pad is jó tud lenni... -
ribizly
veterán
válasz
freeknight #9144 üzenetére
Igen. Február 15-én rendeltem és tegnap (02.27) meg is érkezett.
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
régi steelseries 5l padom 8 év használat után kezd kicsit elkopni ezért elkezdtem nézelődni egy csere után.
elsősorban grafikához használom, játszani nem szoktam, így inkább a precíz irányítás az elsődleges szempont.
ez a 3 között dilemmázok: xtrfy xgp1 vs roccat taito 2017 vs roccat taito control.
akinek már volt szerencséje kipróbálni mindhármat (vagy csak az egyiket) szívesen meghallgatnám a véleményét.
köszönöm. -
ribizly
veterán
válasz
[Prolixus] #9139 üzenetére
Igen, így azért majdnem dupla ár. Igaz, még így is talán a létező legjobb ajánlat. Mondjuk a tartósságára kíváncsi leszek.
@(#9140) megema
A QCK-val semmiképpen nem jársz rosszul! Én éveken át azt használtam sokáig lézeres, később optikai egérrel és minden esetben kiválóan teljesített. Mivel mosható, így elég sokáig tud kiszolgálni.
Nálam most kb 3 éves, és most megy be a munkahelyemre, mert hibátlan állapotban van.
Mivel pedig csupán egy apró, kulturált Steelseries logo van az egyik sarkában, ezért elég szolid kinézete van az asztalon. Jah és a 2mm-es "vastagsága" miatt, szinte fel sem tűnik, csak azt veszed észre, hogy siklik rajta az egér.
Még annyi előnye van a minimal design-nak, hogy forgatható. Szóval, ha mondjuk a csuklód alatti része elkezdene kikopni, akkor csak fordítasz rajta 180 fokot és újra "új az élmény".Lehet a topic gazdái tudnak éppen valami jó / jobb ajánlatot, ezért várj egy kicsit, hátha kapsz egy jobb tippet, mert én csak néhány típust ismerek és a saját tapasztalatomat tudom mondani. Az Ő kezük alatt rengeteg megfordult már és sokkal tapasztaltabbak.
-
megema
őstag
Sziasztok!
Vásárlásban kérném a segítségeteket. SteelSeries QcK-t nézegettem.
1. Mennyi a keret? - Max. 6 ezer Ft, de minél olcsóbban.
2. Használtpiac / külföldi rendelés szóba jöhet? - Igen, de az újat preferálnám.
3. Mekkora hely van az asztalodon, milyen érzékenységgel játszol?
320x270mm-es még elfér. Gépen nagyon ritkán játszom. Átlagos használatra, esetleg grafikázásra kellene.4. Milyen egérrel fogod használni? - MX Master
5. Van-e valami konkrét preferenciád?
A lényeg az egyenletes siklás és a finom indulás lenne. Minta minél kevesebb legyen. -
ribizly
veterán
válasz
[Prolixus] #9137 üzenetére
Nem fogta meg semmi. De még ha meg is fogta volna, erre aztán vámolhattak volna...
Nekem még elvileg 3177,- volt ingyenes szállítással. Mintha most már lenne szállítási költség is.
Mindenesetre ebben a méretben ez éri meg a legjobban.
Szerintem nincs különbség amúgy a színek csomagolásában, szóval a kéknek is ilyen csomagban kell érkeznie. -
[Prolixus]
addikt
-
ribizly
veterán
Ez az ami az ajánlóban is volt.
Teljesen korrekt!
A csomagolás meg elég masszív így is, úgyis már önmagában a pad elég merev a méretei miatt is.Egy kis update is akkor
Beraktam a helyére. Hát... elég NAGY!
Pont akkora amúgy, mint szerettem volna.A "lassúság"-ról
Elvileg ez egy lassabb pad, mint a Steelseries QCK. Na már most ez biztosan igaz, ha egy új / rendszeresen karbantartott SS QCK-hoz hasonlítjuk. De az én ~3 éves, "csak használt" pad-omhoz képest nem lassú. -
ribizly
veterán
Na srácok! Megérkezett a Xiaomi XL pad!
Szerintem mindenki nyugodtan rá is repülhet, mert a csomagolás ennél nem is lehetne korrektebb:
A pad szépen feltekerve van egy "kötelekkel" zárható hengeres, szürke csomagolásban, amely amúgy egy ilyen elég masszív "pattanós zacskós" megoldásba van beletekerve.
Itt vannak a képek.
Nehogy rendeljek még egyet...Mondjuk nem mondom, kicsit vastagabb, mint amilyen a QCK és amire számítottam, de simán jó lesz.
-
Gee_-
tag
Sziasztok
Van egy Deathadder elite egerem és szeretném lecserélni a talpát és egy jó egérpadot vásárolni hozzá.
Abba kéne a segítségetek hogy milyen talpat vegyek és hozzá milyen egérpadot.
Körülbelül 15ezer forintot szánok rá és körülbelül ilyen méretet : 355 x 254Előre is köszönöm a segítségetek.
-
demerion
tag
Sziasztok!
"Régi" G-SR tisztításához az összefoglalós módszer ajánlott? Mosógépet nem igazán merném kipróbálni, mert elkezdett foszlani pár helyen. Van amire esetleg még oda kell figyelni? Qck Massnál egész jól működött a csap alá berakom és megdörzsölöm szivaccsal egy kicsit módszer.
Köszi. -
molnaRm
csendes tag
Kedves forumtársak!
Véleményetek szerint melyik az a pad, amely Extended méretű, és legjobban hasonlít a zowie gs-r-hez? -
Vanir
veterán
válasz
Vismajor01 #9125 üzenetére
Vegyél egy HP Omen-t, nemrég linkelték, hogy valahol akciós. 5k, ha minden igaz. Ebay, Ali tele van fakekkel, nem is próbálkoztunk eddig velük.
-
Vismajor01
addikt
Valaki tud olyan alit/ebayt akitől eredeti padok jönnek? Egy qck heavyre fáj a fogam, a masst kinőttem, a vastagság viszont kell
-
Scooby
aktív tag
Ma elhoztam a HP Omen-t! Hát mit mondjak hatalmas a pad! A kis régi Razer Goliathus amit váltott kb 3 szor beleférne! Teljesen jól működik a lézeres Logitech G700s egérrel!
Köszönöm a segítséget!
Üdv
Dani -
Vanir
veterán
Azért színeződik el, mert az elhalt bőr, meg egyéb kis koszok szépen bekerülnek a szálak közé. De amúgy mosógépbe vele 30 fokra kímélő mosásra aztán jobb lesz. Nagyon kevés olyan pad van, ami nem veszít a glide-ból idővel. Allsop Raindrop XL például tudtommal ilyen, ha neked megér annyit.
A Cougar 2-es padok szerintem legalább hetek, de inkább hónapok alatt simulnak ki talán végleg egyenletesre. A kettes jelölés nélkülieket még nem próbáltam, majd adok valamelyiknek egy próbát, ha lesz rá keret (valószínű, hogy azok könnyebben kisimulnak, lévén 1 mm-rel vékonyabbak és nincsenek beszegve).
-
depzoo
tag
Koszonom mindenkinek a valaszokat.
Tanulmanyoztam az ajanlot de ezuttal velemenyeket is szerettem volna. A felvalas nem is zavar annyira mert eppen hogy van (nem is felvalik inkabb hanem "bomlik" de nem zavaro).
Ami a QCK-ban zavar hogy a csuklom helyen elszinezodik, illetve sosem nyeri vissza azt a gyari feluletet, ugy erzem veszit a siklasabol. Olvastam praktikakat ra, hogy pentek 13-an teliholdkor mossam pasztorizalt vizzel meg fujjam be wd40-el stb de egyik se valt be teljesen.
Ha jol latom ez a HP omen egy rebranded QCK de tenyleg jo ajanlat, ingyen ki is szallitjak! Megfontolom.
Jelenleg angolban vagyok, itt most 8 font ( < 3000 HUF) a perixx dx-2000xl, azt irja 4 mm vastag mint a hp omen.
Ha valaki meg tudja erositeni hogy van olyan jo a felulete mint barmelyik masiknak akkor elfogadom a rikito gagyi feliratokat rajta es beruhazok ra. Ha pedig megsem jo a felulete akkor megmaradok az omen-nel.
Koszonom.
Szerk.: utananeztem a cougar padoknak es nagyon tetszik. Hasznalt innen valaki ilyet? Miert mondod hogy nem simulnak ki? Sokaig tart neki vagy tenyleg nem lesz soha teljesen sima?
-
Strayer
csendes tag
Logitech MX1100-as lézeres egérhez keresek egérpadot.
A keret max 7000
FPS játékra lenne.
Köszönöm -
Vanir
veterán
válasz
FireKeeper #9117 üzenetére
Cserébe nagyon nem akarnak kisimulni...
depzoo: Perixx nem rossz, de ahogy linkelték felettem van a HP Omen, az baromi jó ár-érték arány jelenleg. De amúgy a Glorious padjait csekkold ki, ha a felválástól tartasz. QcK-nál kicsit gyorsabb felület, varrott szél.
(Én nem értem amúgy, nálam soha nem volt semmi baj a QcK-kal, pedig vagy 3-4 biztosan járt már nálam.)Btw van egy ajánló az összefoglalóban.
-
depzoo
tag
Sziasztok!
"Milyen egerpadot?"
Kb 5000 Huf-ot szanok ra. Merete minel nagyobb annal jobb de ne legyen nagyobb mint 40 cm, textil/hibrid, minel vastagabb annal jobb (hogy jo legyen a csulkonak). Valamelyik ajanlott optikai egerhez lesz majd.
Alapesetben QCK Mass lenne a valasztasom de volt mar 2 minim es mind a 2 elszinezodott kb egy ev alatt, 2 ev utan pedig valik fel a szelen a szovet pedig nalam uri dolguk van mert vigyazok mindenre es felek hogy a mass is igy jarna.
Ahol vagyok ott elerheto a perixx marka de allitolag vegyes a minosege.
Otletek?
-
junior11
veterán
Sziasztok, le szeretném váltani egy jobb minőségű egérpadra a jelenlegi HAMA-t, ettől jobbat szeretnék, ami ne csúszkáljon, stabilan maradjon az asztalon, ne kunkorodjon fel a széle idővel
Hely nincs vmi nagy az asztalon, úgyhogy vmilyen mini változatot részesítenék előnyben, de jöhet normál méretű is talán. Gigabyte eco 600 és Logitech RX1500 egérhez lesz. A jelenlegi HAMA olyan műanyagféle borítású, jobban szeretnék szövetből, és tartós legyen.
Steelseries QcK mini, Lenovo Y gaming, HyperX Furo Pro jó lenne a célra? Vagy esetleg tudnátok még ajánlani pár darabot, hogy legyen miből választani? Köszi.
-
Strayer
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy adott egy Logitech MX 1100-es egér amihez most vettem egy Razer Goliathus egérpadot, csakhogy mikor mozgatom rajta az egeret akkor a cursor összevisza ugrál. Mi lehet a baj és mi lehet az esetleges megoldás? Eddig egy mübőr napló volt az egérpadom amin nem tapasztalom ezt a problémát.
köszi elöre is a választ
-
Sn4k388
tag
Sziasztok
A lehető legolcsóbb egerpadot keresem aminek az egyik hossza legalább 350mm és legalább 5-6 mm vastag lehetőleg szövet legyen a teteje.
(Nem egerpadnak kell hanem bill elé csukló támasznak)
-
Monolith
tag
Nekem is, de nálam megkopott ugyanennyi idő alatt. Fél évig ment rajta SteelSeries Rival (ennyit bírt a görgője...) másfé éve Mionix Naos 7000 gyári talpakkal, persze lehet én húzom mindig ugyanott, vagy teflon talpat kellett volna használni
Így már darabosan szalad a kurzor, meg rendszeres takarítást igényel mivel kemény, rágyógyul a por.
Adódik is a kérdésem: Naos 7000 alá, milyen hibrid/szövet a best buy? Illetve mit ne tegyek alá, 3-5 ezer forintért? Azt hiszem adns-3310 a szenzora.
-
Vanir
veterán
sNk77 jóvoltából hozzájutottam egy infóhoz: Abyssus 2014 + Zowie G-SR / P-SR nem jó párosítás, olyasmit produkál, mint a QcK + Aby kombó. Bele is írtam az összefoglalóba.
Ja, és a 3.5G KinzuAdder is ugyanazt produkálja a G-SR-en, így feltételezhetően a sima DA 3.5G is.
-
Scooby
aktív tag
válasz
FireKeeper #9105 üzenetére
nincs nagyon alternatíva sajnos! Ami nálam alap az a vezetéknélküliség! És többet se nagyon adnék mint a 25.000Ft egy egérért. De meghallgatok minden lehetőséget! Használtat sem szeretnék.
Üdv
Dani -
Scooby
aktív tag
válasz
FireKeeper #9103 üzenetére
Köszönöm szépen! Az összefoglalót elolvastam és ott nem ajánlott a szövetpad a lézeres egerekhez.Vagy ez már más lézer technológia?
Üdv
Dani -
Scooby
aktív tag
Sziasztok!
Egy Logitech G700s egérhez melyik egérpad az ajánlott?
A HP Omen megfelelő lenne? Most nagyon jó áron be tudnám szerezni.Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest