Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kazuma921

    aktív tag

    Sziasztok!

    Lehet ilyen problémával már jöttek mások is (bár kétlem, sehol nem találok erről információt az interneten), de nincs időm végigolvasni 9000+ üzenetet. :(

    Van egy Ozone Neutron egérpadom. Semmi extra, és semmi baj nincs vele. Az egér mozgását tökéletesen követi, szépen siklik rajta, eddig én is és barátnőm is tökéletesen használtuk gond nélkül. Most azonban elkezdtem Overwatchozni, és az az igazság hogy a gyors egér sebesség miatt muszáj volt csökkentenem a DPI-on, mert mindenkin túl lőttem. :D Ez azt eredményezi, hogy nem csak a csuklómat kell mozgatnom már, hanem az alkaromat is. Ezzel nem is lenne gondom, de azt vettem észre hogy a tenyerem legalja (mondjuk úgy, hogy a csuklóm teteje, tenyerem alja) része nem csúszik rendesen az egérpadon. Amikor elhúznám oldalra jobban az egeret vagy ilyesmi, érzem hogy súrolódik a tenyerem alja a padon, nem is túl kellemes érzés hosszútávon, illetve folyamatosan pattog emiatt a célzásom. Ha sokat játszok, ki is pirosodik. Olyan mintha "begyalulná" a tenyerem alját az egérpad, az egér alá.

    Ez meg mi a fene? Mitől van ez? Rosszul ülök, rosszul fogom az egeret? Lehet egyáltalán csinálni ez ellen valamit? Nincs meg régóta az egérpad, és nincs is pénzem másikra.

    We aren't welcome in the heavens, our place is down there.

Új hozzászólás Aktív témák