Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
norby91
tag
Hali!
Egy ilyen szépséget nyúzok 5 éve, de váltanom kell, mert sokszor lefutok róla "Y" tengelyen. 5500 ft volt anno
Felülettel nincs gondom, frankón siklik az egér - Roccat KPM jaffa talpakkal.
Razer Gigantus / 455 x 455 x 5 / 8300 HUF
Glorious G-HXL / 455 x 405 x 5 / 7000 HUF
HyperX Fury S Pro Large / 450 x 400 x 3.5 / 8000 HUF
KODIAK XXL / 450 x 400 x 4 / 6900 HUFA 4 ajánlott közül melyiket érdemesebb venni? Hely bőven van, elférne az extended is, de akkora nekem nem kell.
Akár ebay is szóba jöhet... bár inkább magyar bolt.
Ha meglesz az új s érdekel valakit, akkor megoldható, hogy tesztelésre elküldöm valakinek, ha még nem volt tesztelve.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
1. Mennyi a keret?
10000-15000
2. Használtpiac / külföldi rendelés szóba jöhet?
Nem/Nem
3. Mekkora hely van az asztalodon, milyen érzékenységgel játszol?
40 cm hosszú x 25 cm magas. 2500dpi/500 polling rate
4. Milyen egérrel fogod használni?
Asus Rog Sica
5. Van-e valami konkrét preferenciád?
Nem volt csak 1 egérpadom úgyhogy nincs. Talán az Asus rog egérpadok.Jól tapadjon az alja mert a mostani(velem egyidős IKEA egérpad csúszkál.) Fa polcon van.
Főleg fps és simulator játékokkal játszom és nem nagyon szeretném hogy nagyon súrlódjon az egerem. Most egy 1999-es IKEA egérpadom van.(kép linkelve )Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz attiati #9589 üzenetére
Az egérpointer mozgásának finomságában. Nincs pixel skipping. Csudás 1:1 közvetítése a mozgatásnak.
Ill. játék alatt a gyors ide-oda cibálás precíz lekövetése.(Amúgy a közhiedelemmel ellentétben a csuklótámasz nem feltétlenül jó mindig az izületeknek. Nagyon sok függ attól, hogy milyen pozitúrában ücsülsz.)
------------------------------------------------------------------
(#9590) MaTpr0F: Csak netezni, office-ozni elmegy, bár a magam részéről már ehhez sem szívesen ülök le minimum MS WMO 1.1a + QcK kombó alatt. Ha az ember megszokja a jót..
Ez pont olyan, hogy CRT / 144Hz után már egyáltalán nem akarsz 60 / 75Hz-es kijelzőket semmire. (Mondjuk előtte se. )[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz attiati #9587 üzenetére
Akkor nem húzhatja sokáig. Jó, persze filléres tétel, de akkor is.
Amúgy én is a kis mérteű, pehelykönnyű egereket favorizálom.
De komolyan, szerintem ha kicsit behatóbban megismerkednél egy olyan példánnyal, amiben értelmes szenzor van (és aztán raknál alá egy értelmes padot is), vissza se néznél.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
attiati
veterán
Vettem egy Fellowes csuklótámaszos egérpadot. Erre hasonlít a legjobban, de pontos típust nem tudok.
Logitech M100 optikai egér meg sem mozdul rajta. Szerintem a tükröződő felület miatt. Meg lehet ezt oldani valahogy házilag? Tartós és esztétikus megoldásra gondoltam. Visszavinni sem tudom. Egércserét hanyagolnám.
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Gondban vagyok.
Bedobtam mosogepbe asus strix speed padot és elvált a szövet a szivacsozott résztől. Mit tudok ilyenkor tenni?
Köszi
Üdvhttp://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Vanir
veterán
Ja, ugyanez itt is. A legtobbet hasznalt padom is kb. masfel evig volt szolgalatban (mondjuk az tovabb lett volna, csak rosszul takaritottam es osszecsesztem a feluletet). Ettol fuggetlenul nem mindenki rendelkezik hasonlo tartossagi igenyekkel, igy ezert szoktuk a tartossagot is szamba venni - mar ahol van rola infonk.
Nem mellesleg a megfelelo tisztitason is rengeteg mulik. -
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Olvasom az ajánlott pad-ok listájában, hogy a Razer Goliathus két fajtája még tesztelés alatt van. Erről van már valami eredmény?
-
-
FSA
csendes tag
válasz Synthwave #9575 üzenetére
Szemely szerint engem peldaul nem annyira hat meg ha nem bir ki 4 evet egy pad, ha 2 evig van akkor 2 evig. Persze ez nem azt jelenti, hogy Artisan padok sokasaga all a szekrenyben, de szerintem ettol fuggetlenul lehet ajanlani a padot, legfeljebb megjegyzesnek oda lehet biggyeszteni, hogy nagyon hosszu tavon nem feltetlen birja.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz TeebyKay #9574 üzenetére
Nálam alapvetően eléggé éles ellentétben áll az "ajánlom" és a "fogalmam sincs, milyen tartós" kettősség (pláne, ha ÁRA is van az adott dolognak).
Igen, akkor már volt vagy 6 éves.
[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
válasz Synthwave #9573 üzenetére
Ezzel csak az a szokásos probléma, hogy nem látunk a jövőbe és nem lehet 10 évet várni azzal, hogy elkezdjünk ajánlgatni egy már rég nem kapható padot. Egyenlőre annyit tudunk, hogy van egy fasza felület, ami simán ajánlható és majd a tapasztalat megmutatja milyen lett a tartóssága.
Gondolom te se 10 év távlatából kezdted ajánlgatni az allsopot hanem már jóval előtte, és lám mennyire jó döntés is volt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz dobragab #9570 üzenetére
Kár, hogy a lolCS felirat ott vírit a sarokban. : / Saját használatra nálam ez már alapból kizárja, akármilyen is - ollóval meg nem esnék neki, mert az barbárság. Meg 8 rongy, ami nem kevés, de inkább sok.
Még ha a felülete jobb is, mint egy sima QcK-nak, a tartóssága egy nagy kérdőjel (és valljuk be, a többi QcK + en bloc new-age SS pad nem igazán ad okot bizakodásra), így meg ennyi pénzt rááldozni az én olvasatomban eléggé a kutya vacsorája szindróma. Számíts a legrosszabbra és akkor maximum csak kellemes csalódás érhet - eddig bejött.
Persze lehet kérdezni, hogy miért Allsop az Isten, meg miért nem sajnálnék rá akár 8-10 rongyot is, ha már felhoztam, hogy a Hyper Beast elég drága, de ezekre már legit válasz van (amúgy ha az ember utánamegy kicsit neten a mindenféle értékelésnek, túlnyomó százalékban átfedésben lesznek a papolásommal); mert nem csak, hogy királyság a felület (ez fontos, viszont nem minden), de itt pl. uszkve TÍZ éves korára kopott el annyira a pad, hogy a Kvékelés helyett már az egyik pinyógéphez száműztem.
Kicsit kiborító, hogy ennyire körülményes lett a beszerzése - na de rant off.Mindenesetre arra tényleg kíváncsi lennék, hogy a színorgiás QcK+-on 4-5 év múlva milyen lesz játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz gtamate2 #9564 üzenetére
Egy QcK meg egy Raindrop között annyi a hasonlóság, hogy mindkettő egérpad. ))
-
Rick3D
senior tag
válasz gtamate2 #9564 üzenetére
Köszi a tippet ! Még gondolkodom rajta. Eddig goliathus padokat használtam M-L-XXL méretekben most valami mást szeretnék. Az összefoglalóban láttam a KODIAK padokat , valóban jó minőség ?
( Nem szeretném túlbonyolítani de kivételesen egy olyan padot vásárolnék ami azért 3 évnél tovább bírja.)[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz gtamate2 #9562 üzenetére
8,13 dodo a másik már 23,11 csak hogy az olcsóbbik még nem értékelt eladó Egyébként az utolsó NY küldéssel már vámköteles pont átlépi a 25.2 dolláros határt. ( Épp most olvastam el a Vámolós stb.. összefoglalót) ha tévednék javítsatok ki.
Ez sem jön hozzánk , legalábbis errort dob ki a szállításra. Most akkor mifene van ? Beesett az eső jól gondolom ?[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Allsop Raindrop XL -ezzel az egérpaddal szemezgetek , low(medium) sensihez alkalmas lenne ? Ha igen tudnátok ajánlani egy helyet ahonnan betudnám szerezni ?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz tothjozsi96 #9556 üzenetére
QcK minőség.
Amúgy 30 fokon kímélőprogram, centrifuga nélkül, oszt jóvan.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz tothjozsi96 #9556 üzenetére
Én trisóval szoktam mosni, az nekem bejött.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz tothjozsi96 #9553 üzenetére
Dzíízusz! Akkor hogy nézhetett ez ki a "tisztítás" előtt?!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gtamate2
veterán
válasz tothjozsi96 #9553 üzenetére
Ennek már a felülete kikopott, nem fogod tudni kitisztítani szerintem.
*Sn0w
-
tothjozsi96
addikt
Megtisztítottam ma az egérpadom simán szappannal, meg fogkefével is sikáltam.. De még mindig tiszta mocskos...
Van benne egy ilyen kiszürkült rész, [kép]
Ezt valamivel el lehet tüntetni, vagy ti mivel szoktátok tisztítani az egérpadotokat?
-
.LnB
titán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ricshard444 #9547 üzenetére
Allsop Raindrop GigaPad XL, amazon.
Minden szempontból kimagasló voltának ellenére nem vészes az ára. Minden forintot ér.
-
Vanir
veterán
válasz ricshard444 #9547 üzenetére
magas DPI mellett jól érvényesülő
Minek a magas DPI? Júzlesz.
Amúgy az ajánlóból bármit, ami tetszik. -
ricshard444
veterán
Sziasztok!
Nem találtam az első kommentben az ajánlott egérpadokat, így megkérdezném:Vak voltam, de érdekelne a válasz.Jelenleg G502-m van és SS 5L-m, utóbbi eléggé megkopott a hosszú évek során. Szeretnék egy tartós, minőségi megjelenésű, magas DPI mellett jól érvényesülő egérpadot. Max ár nincs, ami kétségtelenül minőség én azt szeretném megvenni, mert egy jó egérpad megéri.
Előre is köszönöm!
Ricsi
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz gtamate2 #9542 üzenetére
G-SR: Na igen, csak kérdés, hogy hány évig lesz az. 7-8 rongyos padot valahogy nem szeretnék 1,5-2 évente cserélni. Allsop meg háznál van ~8-9-ből (az ára amúgy ~3,5k - a többi a szállítás; vicc) és azt hosszú-hosszú évekig fogom nyüstölni.
Szerintem a tartósság minimum olyan fontos, mint a felület - ezeknél az újabbaknál meg ugye még nem igazán lehet tudni.Kicsi a 39 x 33 cm? Miben és milyen cm / 360° sensit használsz? Csak azért kérdezem, mert a játékosok valóban mikronnyi részének van ténylegesen szüksége nagyobbra.
Volt jópár QcK-m, régi is, új is, többféle méretben és vastagságban, nem kell őket bemutatni. Most is az van. Tavaly tavasszal vettem, de legszívesebben már cserélném. Nyilván nem csak böngészek meg casual puttyogok, de érted. Értelemszerűen mindenki azt vesz, amit csak akar, de részemről ennyit a minőségükről.
A QcK nálam az abszolút belépőszintet képviseli, aminél lejjebb már nem adom. 1-2 évig jó (addig sem túlságosan kiemelkedő, de azért normális alternatíva), utána next. A régi logós Heavy-k meg 4-5-6 évig húzták - aktív használat mellett persze.
Egy üzletben kirakott tesztpad nem hiszem, hogy túlságosan mérvadó lehet; közel sincs az annyit használva (és olyan intenzitással), mint egy rendszeresen (akár napi szinten) órákat gép előtt ülő user esetében.
Azt viszont tanúsítom, hogy egerek szempontjából a Steel garanciális ügyintézése példás.Pont az ellenkezőjét veszem észre a minőség-kérdésnek, ahogy haladunk előre az időben. Nem csak a padoknál, de az egereknél is (meg tengernyi más cucc esetében szintúgy - sajnos).
Néhány példa: nézz meg egy MX300-at. Istenkirály szenzor + elpusztíthatatlanság. Ami nekem volt, a TIZEDIK évében szorult egy kis kábeljavításra és annyi. Még a mikrokapcsolói sem küzdettek. Uszkve ugyanez az MX500. Vagy MS Intellimouse 1.1a; 9 évesen 2 mikrokapcsoló kellett bele. Vagy MS IME 3.0; 7 évesen full patent volt, az enyhén lötyögő görgőt leszámítva. Az első Razer DA-k és DB-k között is számos darab ért meg valódi aggastyánkort. Ma meg már örülsz, ha valami a sok-sok Mátyásért cserébe legalább 2-3 évig húzza.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz jaffa 2843 #9541 üzenetére
Ja, az a retek.
-
gtamate2
veterán
válasz Synthwave #9537 üzenetére
A GS-R valóban drága, de ettől függetlenül jó cucc. A HyperX cucca amúgy nagyon hasonló anyagú, csak picit a TF-X és a GS-R között van, a GS-R-hez közelebb, hasonlóan minőségi és 7k körül vihető itthonról is.
A Raindrop szerintem kicsi. A QcK-ról annyit, hogy van a Pixelbe az első szériás új logóval ellátott Heavy tesztpadnak bedobva és még mindig bírja a strapát, szerintem még mindig jók minőségre ezek a vastagabb cuccok, a vékony 2mm-esről már nem mondható el ugyan ez.
A tartóssággal az a gond, hogy nem lehet mérni, max saccolni. Tesztbe pedig nem lehet ezért objektívan vizsgálni tartósság szempontjából, de a jobb márkák elég sokat fejlődtek az utóbbi időben, szóval nem hinném hogy gond lesz ezzel.
*Sn0w
-
dobragab
addikt
válasz TeebyKay #9538 üzenetére
Akkor valoszinuleg hibas, elso szerias dog. Probald ki masik padon, amin a LOD magasabb.
(#9539) [oWn]f4te
Igen, az a peldany nalam kotott ki, azota is azt hasznalom, bar atment nemi valtozason.
- nyikorgott a jobb klikk
- kabelhiba
- pixelmaszkalas
- kapcsolohibaTalpcsere, kapcsolocsere, reszeltem a jobb klikknel levo pocokbol. A kabelet mult heten javitottam / csereltem negyedszer, a legujabb parakabelre. A masodik javitasnal a kabel csatlakozojat felig kiteptem forrszemestul a nyakbol, azt is megfixeltem. A felso burkolatabol kifaragtam ~5 gramm muanyagot, igy most kb.
63 g korul lehet.[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz TeebyKay #9538 üzenetére
Az jóféle. Levetted az eredeti glideot és úgy raktad rá, ugye?
Amúgy simán lehet maga az egér is. Nekem is egy ilyen darabom volt. Minden baja volt már ~3 hónaposan; mászó kurzor, halódó mikrokapcsoló, kontaktos kábel. Persze a garanciális ügyintézés is egy rémálom volt, aminek a vége az lett, hogy fu, és eladtam az egész hóbelevancot alkatrész árban.
Amíg működik, bitang darab, de szerintem az egyik leghulladékabb módon összetákolt Logitech (meg úgy általában "komoly" egér). Csak a környezetemben 4 halt le (az enyémen kívül), nagyon rövid időn belül.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz gtamate2 #9534 üzenetére
Szerintem megvolt mind a kettő.
: >
A QcK-k tartóssága már közel sem olyan, mint amikor még a régi logóval szállították őket. A régi Heavy pl. szintén nagyon korrekt minden szempontból.
A G-SR jó pad, viszont drága és nincs 4-5-6 éves tartós teszt - az élettartam, ami ebben az árkategóriában (meg szerintem úgy általában is, a régi nagyokból kiindulva) elvárható lenne. Ennyi pénzért sokkal inkább rendelek egy Allsopot, mert arról 100% tudom, hogy ki*aszott jó pad ÉS egy örökkévalóságig tart, ha nem bográcsozol rajta - és még igen kellemesen is fest az asztalon (bár ez utóbbi ugye szubjektív).
[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
Srácok az mitől lehet, hogy G100s SS Qck Masson a kurzor folyamatosan kúszik a monitoron?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Tomi_Sci #9209 üzenetére
Egen, Mantis top 3.
1) Allsop Raindrop GigaPad XL
2) Everglide Titan MonsterMat
3) Razer Mantis Speed / ControlNálam 5 éves korában került nyugdíjazásra - viszont ha csak casual játszogattam volna + hétköznapi felhasználás, még bele lehetett volna tenni 1-2-3 évet simán, mert ANNYIRA nem volt lelakva.
Szerintem ezekhez képest kb. minden más junk-kategória, ha minden szempontot figyelembe veszünk.
Ez a kijelentés talán némelyekből vad ellenállást vált ki, szóval inkább úgy mondom, hogy van a legfelsőbb szövet / Fibertek echelon (ezek) és van minden más.Persze az 1)-es kivételével (na az se minden sarki zöldségesnél) a trió manapság már a beszerezhetetlen kategória, csak, hogy jó legyen. Bánom is, hogy anno nem tankoltam fel mindegyikből legalább 3-4 darabot.
Ha hasonló minőséget akarsz újonan, rendelj egy Allsop-ot (persze, ha nem olyan hulladék egered van, ami a szabályosan váltakozó mintától kikészül). A vicc, hogy szotyiáron van, csak a szállítás miatt nem lesz olcsó, de minden fillért megér. Ha vigyázol rá, az átlag hasznos élettartam legalább 6-8 év imo. Egy Logi MX300-zal dream team. : > Ha majd valamikor lesz némi fölös gempám, egy egészséges 2 darabot majd én is idehurcoltatok.
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz jaffa 2843 #9527 üzenetére
El tudod képzelni, hogy 10 darab Raindropnak milyen mennyei illata volt?
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Vanir
veterán
válasz Synthwave #9522 üzenetére
100%-ig igazat adok annak, hogy meg lehetett volna kérdezni, ebben ludasak vagyunk. Ugyanakkor avatarostól be vagy linkelve az összefoglalóba, mint az eredeti iromány szerzője.
Nem braggelésből ment a kommentem az idő/pénz/energia befektetéséről, csak azért, hogy volt - van vele dolgunk így is bőven.Mellesleg tényleg végtelenül hálás vagyok az eredeti itteni, valamint az egeres topikos összefoglalóért, nagyon nagyon sokat segített.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz TeebyKay #9521 üzenetére
Szerintem nem mutat semmit. Maximum azt, hogy a másik topikból kiindulva pontosan tudtam, hogy mi fog várni, ha idekattintok és lám, igazam lett. Csak önigazolás, semmi más.
Nem mintha az én munkámban nem lett volna számtalan óra és egy rakat pénz. Jófejségből. Meg ideg, hogy a pszeudo-analfabéta / write-only krumplik számára még pluszba be kell pötyögni századszorra is dettó ugyanazt, ami amúgy benne van a topik fülszövegének ötödik sorában is, csak 1 percnél többet kellett volna szánni a dologra az érdeklődő oldalon - ami ugye, mint tudjuk, luxus-elvárás kategória.
Igen, itt kezdtem azt érezni, hogy a folyamatos energia / idő / pénz input 1-2 emberen kívül (akik nagy valószínűséggel amúgy is viszonylag képben vannak) senkit sem érdekel igazán és valós haszna nem sok van, mégis foglalkoztam vele még egy ideig. Aztán egy "bocs, lehet?" se. Tudod, ha más nem, azért jól esett volna.
No mindegy, a látszat ellenére most már tényleg nem érdekel, csak kikívánkozott a dolog.
Aki zsír padot akar venni, az rendel egy Allsop XL-t akármennyiért, a többiek meg írnak-olvasnak naphosszat.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"időt, energiát és pénzt nem spórolva"
Igen, ahogy az alapok születtek, a nulláról. Miképpen a másik topikban is. Ahol szintúgy nem voltam megkérdezve.
Tudod, elvek és etikett, meg babér..
Mindegy, nothing new.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Heh, na erről sem kérdezett meg senki, hogy felhasználhatja-e.
-
Vanir
veterán
Dream Machines DM Pad XL teszt
Spoiler alert: ajánlott, ha hazánkban majd olcsón hozzá lehet jutni akkor különösen ajánlott lesz. -
gjohnny
tag
Sziasztok,
Új egeret fogok venni, és kellene hozzá egy jó egérpad is.
1. Mennyi a keret? Max 10 ezer.
2. Használtpiac / külföldi rendelés szóba jöhet? Csak új, magyarországról.
3. Mekkora hely van az asztalodon, milyen érzékenységgel játszol? Kb. 30 cm magas és 35 cm széles hely van a billentyűzet mellett. 1200 dpi-val használtam a régi A4tech egeret.
4. Milyen egérrel fogod használni? Logitech G403.
5. Van-e valami konkrét preferenciád? Működjön rendesen a g403-al. Fekete egérpad kell, max kisebb mintákkal.Köszi előre is.
Üdv, gjohnny[ Szerkesztve ]
-
FSA
csendes tag
Van itt valaki aki [Zowie G-SR SE-t] szeretne venni?
Alternate.de-rol ausztriai ismerosomhoz rendelek jovo heten, aki majd 21.-en adja at nekem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha mégis lecserélném akkor a Razer Goliathus-ból a speed vagy a controlt vegyem? T1k3 írta hogy neki ettől az eladótól félbehajtva volt az egérpad. Én is tőle rendeltem, igaz én kértem tőle, hogy feltekerve küldje és ne félbehajtva és úgy is küldte hengeres csomagolásban. A lényeg hogy aliexpressről ez az eladó ajánlott szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csak azért kérdeztem mert Xiaomi xl feketém van, de erről az összefoglalóban olvastam hogy nem jó párosítás a razer egerekkel. Nemrég vettem Razer DA Elite egeret és ehhez keresek új egérpadot. Ha jól értelmezem az összefoglalóból én high sens (kicsi mozdulatok) játékos vagyok. A lényeg hogy olyan egérpadot keresek amin a billentyűzet is elfér. Ebben tudnál segíteni? Köszönöm
-
törölt tag
Xiaomi xl egérpad az control vagy speed?
-
gtamate2
veterán
Na szóval Cougar helyzetjelentés.
A Control 2 nem simult ki egy hete, de felülete amúgy sem valami szimpatikus, nagyon messze van egy jó control padtól.A Speed 2 kisimult, teljesen jól használható, nem irritálja a csuklót, 4k-t az L-es méret röhögve megér. Kodipadhoz hasonlít leginkább a felület, egy sima QcK-tól szerintem jobb anyagú, ráadásul varrott a széle is. Simán ajánlható darab szvsz.
Az Arena Black megvan egy ideje, nem nagyon tapasztaltam problémát vele. Nagyon hasonló felület, mint a Speed 2 esetében, ha nem zavar az, hogy nem valami magas, akkor simán jó cucc. főleg hogy 6-7k környékén hozzá lehet jutni. Anomáliákat nem tapasztaltam egyik általam tesztelt egérrel sem.
*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest