Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
Még jó, hogy a Razer nem ilyen. Vagy mégis? Na várjunk csak.....
Én nem vettem észre semmi tracking gondot, amit minta okozna. Pedig anno még próbáltam is direkt a mintán is játszani, hogy hátha bezavar-e. És ráadásul ez egy Alis párdolláros koppintás, szóval nem azért mert hű de szuper gyártó készítette. Bár gondolom ez szenzor függő is (3310, 3366, 3988, 3095, MLT04 járt rajta eddig).
Btw, kis update az olcsó alis razerrel:
Most már szerintem jó fél éve nyúzom, nem keveset, 2x mostam, de nem szöszölődik, és nem fakul/kopik.
$4-ért még mindig nagyon jó deal volt. -
KAMELOT
titán
Én most vettem ASUS SHEATH nagyon brutális. Nagy és jó anyagból van. 9k volt csak
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
hardy555
tag
Sziasztok!
Régi Fnatic-os QCK+-om szeretném nyugdíjaztatni, és méltó utodját keresem.
4 pad-ot néztem ki: Qck Heavy, Zowie G-SR, Zowie GTF-X, XTRFY XTP1 f0rest.
Ezek közül melyik a legjobb ? Esetleg más? (Roccat pl.)
Low sens. Gamer vagyokVálaszokat előre is köszi
★ Work Hard Play Hard ★
-
Vanir
veterán
A Logik nem szokták sokáig bírni (főleg a hard padok) külső információk alapján, de személyes tapasztalataink annyira nincsenek velük, azért nincsenek az ajánlóban (meg mert eléggé outdated már az egész).
Helyette:
- SS QcK
- Glorious G-L
- Zowie P-SR
- Zowie P TF-X
- Razer Goliathus -
Ano
senior tag
Sziasztok!
Egérpadot vennék ... a kiszemelt az egy Logitech G440 egérpad lenne, de az ajánlóban nem találni ... sőt 1 logitech sincs benne ... akkor ez ennyire felejtős?
Az új rágcsáló előre láthatóan egy RAZER DeathAdder 2013 lenne ... célfelhasználás az elsősorban FPS játékok lennének ... szóval mit ajánlotok a logitech helyett?
Méretben lehet kb akkora mint a logitech (340 x 280)
Köszi előre is!
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
kemotox
addikt
Hát emberek én nemtom miafos van ezzel a QCK-val, most mostam ki, de már megint fehér foltos. És tényleg a kezemtől olyan, pont abban a vonalban lett olyan, ahol az undorító kacsám van. Viszont egy enyhén nedves ronggyal ha megtörlöm azonnal jó lesz. Szóval nagyon gyorsan és könnyen takarítható.
Másnak nem ilyen? Leprás lennék azt mállik a kezem vagymi?
-
MaTpr0F
senior tag
Új Taito 2017 pad széria.
Remélem olyasmi ára lesz mint a mostani Taitoknak. Az enyém már kezd elfáradni. -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Logitech G403-hoz milyen ajánlott egér pad van? Valamit enged a programjában is állítani, de most nem jó a gépem, nemtudom megnézni melyik pad az.
Jelenleg egy ebayes szövetet használok.
Gondolom mindenképp érdemes minőségi padra váltani. FPS játékokhoz.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
mormota79
tag
Sziasztok!
A történet: van egy 7 éves steelseries mmo gaming egerem és egy szintén 6-7 éves műanyag steelseries s&s padom. Tökéletesen működtek együtt de az egér kezdte megadni magát. Vettem egy asus strix claw egeret amit ha meg se mozdítok akkor is mozgatja a kurzort balra lefel átlóban. Ahol jobban ki van fényesedve az egérpad ott folyamatosan máshol kevésbé. Azt hittem az egér rossz de nem mert akármi más felületen tökéletes. Na szóval a pad megy a kukába.
Kérdésem a következő:
Kellene egy egérpad. Normális szövetpadom nem volt még soha de nagyon szerettem a műanyag padot.
Vegyek egy új műanyagot ss 4hd vagy 9hd. De kicsit fosok tőle hogy azon rendesen menni fog e vagy beszéljetek rá egy szövetre
Köszi -
Laraxior
titán
Megérkezett a korábban nem javasolt "Razer Goliathus" (900x300)egérpadom
~3500HUF-ért.
Rosszabbra számítottam az elmondásotok alapján. Végülis eddig csak az asztalon ment az egér, úgyhogy a semmitől jobb
Kellemesen csalódtam. Erőteljes gumiillata van, itt-ott kósza az oldalán a varrás, de összességében.. na majd jövök egy év múlva, hogy milyen állapotban van*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
tarti19
senior tag
Sziasztok. SS QcK Mass s a Mass pro között van érdemi különbség?
Szeretnék váltani egy minőségben egy jobb padra s nagyjából 6K-ig mennék el. Logitech G502-vel használnám s csak cs illetve wow fut a gépen.
Természetesen szívesen veszek minden gondolatot a tapasztaltabbak köréből.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
izee
őstag
Mondjuk a sok színes is mind 4mm-es és versenyen csak azt használnak
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
nejad
aktív tag
Hellosztok! Van egy SS Rival 100 egerem és hozzá egy SS Qck padom és kicsit nehezen akar rajta csúszni, meg néha picit pontatlan is, és nem tudom eldönteni, hogy a pad nem jó hozzá vagy csak simán ilyen szar ez az egér. Ez az első ilyen drágább egerem de a 2k tescoban vett canon vagy milyen egér jobban szuperált egy nonáme 1,5k szövetpaddal. Milyen más padot ajánlanátok hozzá. Kösz!
-
Anonymus23
veterán
Látom, de a honlapjuk megtévesztő, mivel 3-ból 2 helyen az van írva a QCK Mass-ra, hogy 27cmx32, egyetlen helyen van a 28,5cm, és mindez egy oldalon belül.
Már mindegy, valamit majd kitalálok, az azért luxus lenne, hogy az egérpadhoz vegyek most íróasztalt[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
izee
őstag
válasz Anonymus23 #8451 üzenetére
a Qck 27-es, a Qck Mass 28.5-es.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
addikt
Adok érte egy QCK mini-t. De én inkább a helyedbe leflexelném.
kemotox: ez meg aláírásnak is elmenne: "Egy nagy baj van ezzel a QCK-val. Olyan, mint a száraz bőr. by kemotox"
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
kemotox
addikt
Mások bezzeg hogy örülnének annak a centinek...
-
Anonymus23
veterán
Megvettem a SteelSeries QCK Mass-t, mivel 27x32cm-nerk volt írva a honlapján, és nekem 27,5cm helyem van.
Errefel megérkezett a cuccos, és hát 28,5x32cm
Nézem megint a honlapját, mondom biztosan én néztem be, de nem ott 27x32cm.
Jól megszívtam, mert csak úgy fér el, hogy a billentyűzetet rárakom a padra[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
kemotox
addikt
válasz jaffa 2843 #8448 üzenetére
És már koszosan érkezett a gyártósorról? Nagyon hamar elkezdett fehéredni. Szerintem csak simán az a sápadós ijedős fajta.
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
válasz kemotox #8445 üzenetére
Egy nagy baj van ezzel a QCK-val. Olyan, mint a száraz bőr.
Kimostam, eltűnt a fehér folt a közepéről, tök fasza. De már megint rajta vannak ezek a fehér cuccok. Kicsit valami súrlódik rajta és ott fehér lesz.Mindenesetre annyira vadiújszerű lett, hogy inkább megtartom, nagyon jó kis cucc. Meg hát visszaváltottam G100s-re és annak valahogy annyira nem tetszik az asztal, mint az IME3.0-nak.
-
addikt
válasz kemotox #8441 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy bebaxom a zuhanyzóba, majd a rózsát olyanra állítom, mintha plazmavágó lenne (legalábbis a bőrömnek már konkrétan nem kellemes ). Átmegyek vele párszor, majd mikor jól átázott már megdörzsölöm valami textiles anyaggal (büdös zokni a legjobb), úgy hogy arra folyékony szappant raktam. Utána jó sokáig kell öblögetni a plazmavágóval, mert habzik.
Pont most akarom csinálni én is a Heavy-n.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
kemotox
addikt
Nacsá
QCK-t hogy lehet tutibiztosan megtakarítani? Langyos szappanos víz? Vagy mosópor is mehet? Dánke! -
TeebyKay
őstag
válasz Anonymus23 #8438 üzenetére
Teljesen jó, én is össze vissza forgatom az egérpadom attól függően hova van rakva
-
Vanir
veterán
válasz Anonymus23 #8438 üzenetére
Jóvanazúgy.
-
Anonymus23
veterán
Kinéztem magamnak egy egérpadot, a mostani egy noname, de eléggé viharvert már, van vagy 10 éves.
A kiszemelt: SteelSeries QCK MASS
Ahogy látom ez 32x27cm, viszont nekem a billentyűzet tartón ami még hely van az pont 27cm.
Lehet, hogy hülye kérdés, de csak megkérdezem, bár véleményem szerint mindegy, de mindegy, hogy hogyan van elfordítva az egérpad?
Elviekben egy FPS vagy akció játékban a fel/le ugyanolyan fontos mint az oldalirány, de mondom ki tudja..
Kösz a korrekt és gyors válaszért! (nyomnék rá a rendelés gombra );) - The Power of the Light Side
-
kokokka
őstag
Én ezt vettem a múlt hónapban :
És csak hogy jó napod legyen :
Remélem erre gondoltál. Én egyébként nagyon örülök, hogy rászántam magam a megvásárlására, eddig eszméletlen jó a pad. Gondolom az is marad....
[ Szerkesztve ]
-
Qmi
tag
Razer Goliathus Speed Large 2013 padot vennék, de pár webshopban a "kifutott" jelzőt látni a termék neve mellett. Másik pár webshopban meg 8k helyett 12k-ért adnák. Leálltak gyártással vagy csak szünetel? Erről tud valaki bármit is?
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Glorious G-XL első benyomások:
Nagyon hamar kisimult szinte teljesen egyenletesre, a szélei kicsit még púposak, de idővel lelapul majd.
Kicsit büdi.
Nagyon jó a glide.
Eléggé vékonyka a Corepad C1-hez képest.Kicsit bővebb teszt soon, bejáratom egy kicsit addigra.
-
-
skyli
senior tag
válasz strynox #8407 üzenetére
cseréltem sima logitech teflonról hyperglide-ra a csúszásgátlókat és most már kellemesen gyors nem lehet végigpöckölni az asztalon mint egy léghokit, se szájjal elfújni, de így már nem rossz még a szilikon spray-t ki fogom próbálni rajta
Összességében szerintem egy normális szövetpad, 30x40cm és 1750ft volt kb áfával. Nekem megérte (X2 Xpad) -
KisTücsök
addikt
Köszi!
Lehet felemelem a keretet, ha 10k alatt tényleg nagyon jót lehet kapni, és évekig kitart. Ez a 2-3k már...
STEELSERIES QCK HEAVY PRO GAMING
Zowie G-SR fekete egérpad
Glorious G-HXL Heavy Extra LargeVélemény? Az SS látom ajánlott, de képekről a felülete úgy tűnik a másik kettőhöz képest, mintha a szövet csak rá lenne ragasztva, nem jön az fel idővel? Most a kis CM storm-om olyan, és már mindenhol fel van jőve. Ha érthető mire gondolok...
-
Vanir
veterán
válasz KisTücsök #8419 üzenetére
PCX-en nézd a Glorious G-HXL-t. Egy ezressel túllépi a keretedet, de megéri.
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Van olyan szöveg egérpad, ami nagy (>40x30) és kellően vastag (5-6mm) 6k alatt? Már évek óta egy CM storm-ot nyüstölök, ez kicsi is, meg vékony is. Bajom nem volt vele, de ideje váltani, ha már egeret is cserélek.
-
Vanir
veterán
No, a héten érkezik hozzám egy Glorious G-XL, beszámolok majd róla röviden, meg hosszabban is.
-
jupp008
senior tag
Sziasztok,
Prohardveres nyereményjátékon nyertem egérpadot. Jelenleg ezt használom egy G502 -vel.
Van valakinek tapasztalata vele ill. konkrétan a kérdésem az lenne mennyire "jó" egérpad is ez.
Használat során semmi negatívot nem tudok elmondani vele kapcsolatban, azonban mégis mintha lenne egy kis "hiányérzetem", amit jobban sajnos nem tudok megfogalmazni.
Főleg FPS, TPS -el szoktam játszani.[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz 30z.Samu #8411 üzenetére
Abszolút nem hülye kérdés.
SS QcK variánsok, attól függően, hogy mekkora felületet használsz ki, kiemelkedően a QcK Mass és a QcK Heavy szokott lenni az ajánlott.
Zowie G-SR / P-SR (ezek lassabbak), vagy P-TF X / G-TF X (ezek gyorsabbak)
Razer Goliathus
Allsop Raindrop XL (Amazon) -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Egy hülye kérdéssek fordulnék hozzátok. Tudtok FPS játékokhoz ajánlani egy jó egérpadot, ami nem is túlságosan drága? Válaszotok előre is köszönöm!
Sic Parvis Magna
-
kokokka
őstag
válasz zatnikutel #8408 üzenetére
Az attól függ
-
zatnikutel
csendes újonc
jó helyre írok ?
-
skyli
senior tag
megvettem
hát elsőre érdekes. a csuklómnak kényelmesebb sokkal, mert nem vág az asztal széle, pedig nem lógatom le az egérpadot viszont nem csúszik olyan jól mint az asztallap (ez ilyen laminált kamu-fa bútorlap, enyhén erezett, de csúszós viszonylag).
Szóval az asztalhoz képest nem csúszik annyira, nagyobb erő kell az elmozdításához, kicsit olyan, mintha gumis lenne a felület és visszafogná. Feljebb kellett vennem a dpi-t jócskán, hogy hasonló érzés legyen kezelni, mint az asztalon. Akkor, ha csúszósságot szeretnék, akkor a szövetpadokat felejtsem el? >< de lehet hogy megszokom
-
skyli
senior tag
Sziasztok!
Erről (X2 XPad) mi a véleményetek? Milyen lehet?
-
izee
őstag
[link]5 éves Allsop raindrop xl, hirdetésben a képek.
Padok 2005-ig.
Melyek közül az X-raypad is kapható.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest