Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
Sziasztok.
Genius GX-SPEED P100 gamer egérpadot nyugodtan be lehet írni az ajánlott egérpadok közé.Több mint fél éve használom, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Elég nagy a mérete. 355 x 254 x 3. Jó anyagból van. Hátulja gumírozott telibe, nem csúszkál az asztalon. Stabil az egész pad. Jó a felülete, teljesen sima. Nagyon jó csúszik rajta az egér. Logitech g203. Szinte siklik. rajta. Az egéren ráadásul a gyári talpak vannak. De így is nagyon jól csúszik. nagyon könnyen takarítható. Szinte elég egy vizes ronggyal lemosni. Körbe van szegve a széle, sehol sincs elválva. Nem kopik, nem válik el sehol.
Annak ajánlom aki szereti a gyors, sima padokat.
Könnyen takarítható. Jó minőségű. Nem utolsó sorban olcsó. 1700ft körül van.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Logitech G203 egér alá mennyire lenne jó választás a
Steeleries QCK Heavy egérpad? Megfelelően csúszna rajta? Azért választanám ezt, mert ez vastagabb gondolom jobban kímélné a csuklómat..G203 kapna természetesen jaffa féle új talpakat.Nem lőnék nagyon mellé evvel a paddal?
Köszönöm.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Steelseries QCK mass padnak milyen a felülete? Teljesen sima ,,speed" ,,szöszmentes" vagy kicsit lassabb nem olyan sima?
-
-
mayday00
őstag
Megnéztem ezt a videót, és nagyon elment a kedvem a Cougar Speed 2 -től. Milyen hullámok vannak benne.... Hullámos fos az egész. Fenének kell a gyárba feltekerni.. Simán lehetne szállítani egyben pl 2db vékony karton közé becsomagolva. Nem törne meg, nem lenne benne hullám.
Vasaljam majd ki vásárlás után, vagy rakjam be egy 100 tonnás présgépbe?
-
mayday00
őstag
Köszönöm a infót.
Cougar Speed 2 padok mennyire ajánlottak? Ahogy olvasom elég nehezen simulnak ki.. Érdemes ilyet venni szerinted? Volt ilyen paddal esetleg dolgod? Vagy felejtős kategória a hibája miatt?
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Kéréseim lennének. [link]
Ezek a padok milyenek? Sajnos személyesen nem tudtam sehol megtekinteni egyik méretben sem.
Sebességre milyen? Gyors, vagy közepes. Felülete egész sima..? Alja valami tömörebb gumi?
Hasonló mint a RAZER Goliathus Speed. Vagy a Razer gyorsabb, simább felületű?
Szerintetek melyik lenne a jobb választás a Razer speed, vagy a Roccat?
Azt tudom, hogy a Razer ahogy kiveszem a dobozból egyből kisimul szépen. Tökéletesen felfekszik a asztalra.
Roccat is egyből kisimul ahogy kiveszem a dobozból?
Köszönöm a segítséget
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Vettem egy Razer Goliathus Control Fissure Edition gamer egérpadot. Remélem, h jól választottam. Meg vagyok vele elégedve Már csak egy csuklótámasz kellene külön..
Tudnátok esetleg ajánlani valamit elfogadható áron?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Szólánc.
- Politika
- Két új Poco érkezett - jönnek Magyarországra is!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest