Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonczip
tag
Sziasztok.
Steelseries Rival 300-hoz milyen padot ajánlatok?
Segítségetek előre is köszönöm. -
FireKeeper
nagyúr
szerintem válassz valamit az ajánlottak közül, és keress hozzá valami külön csuklótámaszt, vagy valami hasonló hekket (csuklószorító, kis párna, mittudomén) amikről pont pár hozzászólással lentebb volt szó. az alapból csuklótámaszos padok elég szutykok.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
Egér padot keresek, csuklótámasszal, szövetet. Mi az ajánlott?
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
Balion
senior tag
válasz jaffa 2843 #8695 üzenetére
Óriáskezű vagyok, a genius és a kezem közé simán befér, de amit linkeltél is tetszik, rendeltem egyet, ha bejön, rendelek még.
-
jaffa 2843
Ármester
Ezekkel az a baj, hogy a tenyereden is van ezáltal ha nem óriáskezű fingertipes vagy, akkor baromi zavaró lesz, hogy ahhoz ér hozzá az egér.
Ugyanez volt a baj a bandázzsal is, amit még kickbox-ra használtam. Baromi jó, tart meg minden, csak nem érzem benne az egeret.
Én vastag tenisz csuklószorítót használok. [link][ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
.LnB
titán
Bocs, pedig még írtad is, csak félreolvastam. Steelseries-nek volt régebben ilyen glove-ja, de szerintem már nem kapni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Balion
senior tag
Köszi, de valami csuklóra való dolog érdekelne, mint valamilyen gyógyászati segédeszköz
-
.LnB
titán
Biztos van más fajta is, de ma egész nap egérpadokat nézegettem és ezekbe futottam bele: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Balion
senior tag
Tudtok mutatni valamiféle csuklóra rögzíthető puha valamit, ami megakadályozza, hogy bedurranjon a csuklóm rövid úton egér fogástól?
Probáltam csuklótámaszos egérpadot, de nem az igazi. -
-
jaffa 2843
Ármester
válasz FireKeeper #8680 üzenetére
Ebay-en a csomagméret is fel van tűntetve, ami egy centivel nagyobb, mint a pad magassága, szóval nincs fébe hajtva.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Vanir
veterán
válasz FireKeeper #8680 üzenetére
Ezt szerintem senki nem tudja az itteniek közül megmondani.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Vanir
veterán
válasz FireKeeper #8678 üzenetére
Rengeteg ajánlott egérpadnak nincs levarrva a széle, mégis tartósak, szóval ez ne legyen szempont.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz MaTpr0F #8677 üzenetére
én ebay-ről próbáltam be egyet. kicsit félek a tartósságától mert nincs levarrva a széle, de azt olvastam a felülete viszont jó, ezért választottam ezt random kínai helyett.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
őstag
Hello!
A Speedlink Atecs szériáról mi a véleményetek?
Olyat keresek ami a billentyűzet alatt is végig fut, tehát 900 és 1000 mm közötti a hosszúsága.
Van ilyen kategóriában ajánlott?
Csak szövet játszik!
Köszönöm
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Szeretnék egérpadot venni, de szeretném kérni a segítségeteket, mert már annyi féle van, hogy el vagyok veszve.
A szempontjaim amik fontosak számomra:
Méret: 444 x 355-ös Mantis-om van, akkorát szeretnék, kicsit kisebb lehet.
Szövet legyen.
Körbe legyen szabva, vagy legalábbis ne foszoljon a széle. (Mantis-om ilyen szempontból elég gatya már)
Ár: 5000ft körül.Zowie EC1-A-val használnám.
Előre is köszi.
-
vasi89
addikt
Hello!
Unokaöcsémnek keresek egérpadot. Végigolvastam az összefoglalót is, az igények nem nagyok így olyan 4-5e ft körül lőttem be az árat. Ebben az árkategóriában esetleg tudtok ajánlani valamit ami jelenleg nagyon bestbuy?
-
wiERHcSc
tag
Sziasztok,
Logitech G240 szövetjéről van valakinek tapasztalata? 3.999.- sikerült egyet rendelnem.
-
Frozzy
őstag
válasz FireKeeper #8661 üzenetére
Számításaim szerint lehet már jövőhéten vagy azután megjön és akkor csinálok róla képeket meg akár videót is
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz MaTpr0F #8660 üzenetére
én is agyalok rajta hogy jó lenne alátétnek egy ilyen kínai noname 400x900x3-as pad, lehet bevállalok egyet, az ára sem vészes. csak akkor lesz két felesleges padom amit el kéne sózni
-
MaTpr0F
senior tag
Én is valami 4 dolcsiért vettem a 800mm-est, lényegében mecha bill. alátétnek, de kíváncsiságból azt használtam, látni akartam mennyit bír.
Több mint fél éve gyűröm, mostam is már vagy 2x. Egyelőre tökéletesen teszi a dolgát, tracking problémákat sem tapasztaltam. Speed változat van, igaz annyira nem csúszós, de ennyiért még mindig nagyon jó. Nem bolyholódik, fakul, stb. és varrott szélek is rendben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Nem rég rendeltem eBay-ről razer-es nyílván kínai egérpadot. 900x400x3-ast választottam mivel beteríti az egész munkaterületemet. Van valakinek már valamilyen tapasztalata ezekkel az egérpadokkal ? mennyire rossz minőségűek ? vagy meglepően jól használhatóak ? Amúgy 4ezer környékén vettem.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz MarioAna #8656 üzenetére
Valahogy sejtettem, hogy az összeset belegyömöszölik a mini magic boxba.
Írtam nekik, DD4 készséges volt, hogy továbbította az eladónak.. Egyelőre semmi.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Milyen egérpad ajánlott Logitech G900 alá?
-
helltp
aktív tag
válasz MaTpr0F #8649 üzenetére
Köszönöm a segítséget mind a kettőtöknek, akkor lehet nem foglalkozok azzal a +/-1k-val és veszek egy ilyen omen-t. Remélem nem lesz zavaró hogy 2x olyan vastag lesz mint eddig volt.
Próbaképp meg rendelek egy ilyen alisat, ha sértetlenül jön jó lesz tartaléknak.
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
MaTpr0F
senior tag
Remélhetőleg az Alis eladó nem így küldené. Én inkább fizetnék érte pár extra dolcsit, a nagyobb terjedelmű szállításért, minthogy így összegyűrjék.
Valószínűleg csak így fért bele a legolcsóbb méretbe. "Free" shipping rulez.....
Helltp:
Qck még mindig az egyik legjobb, én maradnék annál, ha tetszik.
HP Omen-t meg pár hsz-al előbb SP!T részletezte.[ Szerkesztve ]
-
helltp
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit ráfolyt a hotglue a SS QcK-ra így keresem utódját. Roccat Kova+ alá mi lenne a legjobb 5k alatt? Ez a 320*270*2mm nekem teljesen megfelel. Razer Goliathus-t néztem, a control vagy a speed verzió hasonlít inkább a sima QcK-hoz, jobb ez egyáltalán a QcK-nál? Gondoltam veszek egy ugyanilyet hamár megvan 3,5k-ból, csak megláttam a választékot aztán elbizonytalanodtam, hátha ti tudtok valami csodáról amiről én nem.
Szerk.: Ez a HP OMEN SteelSeries se tűnik rossznak, látom ajánlottátok, gyorsabb ez mint a QcK? Illetve nem tudjátok, hogy alin ezek a 4$-os razerek mennyivel gagyibbak mint az eredeti?
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Megjött a Xiaomi egér pad! Szép kék. Tapintásra nekem jónak tűnik - bár nem értek hozzá és ezen kívül csak egy Glorous XL van
Kicsi dobzba küldtél félbe"törve", szóval várom, hogy kilapúljon. Remélem eltűnnek a törések benne.
Na kicsit teszteltem egymás mellett őket. A Xiaomi érezhetően gyorsabb pad, sokkal könnyebben siklik az egér
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
addikt
Én Heavy-t szoktam meg 6mm vastagsággal. Aztán beraktam a 4mm-es Omen-t. A pad alá ment egy morzsa és hepehupás lett. Heavy-n ezr nem érzed meg. Persze, ha tök egyenes felületen van mindig, szerintem a 4mm is tök elég. Kisebbek pedig szerintem már elég vékonykák. Kopog az egér konkrétan alattuk, mikor lerakom.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Vanir
veterán
Elkezdtük írni az új összefoglalót, ezt be is linkelem ilyen placeholder ajánló gyanánt. Árak és beszerzési hely még nincsenek odaírva.
[ Szerkesztve ]
-
Bandi1214
csendes újonc
Sziasztok!
Szerintetek ez jó egérpad?
ASUS ROG GM50Ha tudtok jobbat ebben az ársávban akkor meghallgatom!
(4000ft körül)[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
múlt héten húztam be egy ilyet: Genius GX-Speed 100P
azt kell mondjam, meglepően jó a cucc, ráadásul gusztustalanul olcsó volt ( >2k). a felülete nagyon jó, a széle igényesen le van varrva, az alja kellőképpen tapad. hyperx fury-nál gyorsabbnak éreztem, de ezt pozitív értelemben mondom, ilyet kerestem. sajna csak közepes méretben van (35x25cm), megnéztem volna valami egész asztalos extended verziót belőle mondjuk 4-5k-ért . vastagsága 3mm, nekem ok. a skorpiós logó nekem mondjuk személy szerint nem tetszik, illetve a piros szín sem igazán adja a zöld-fehér színekben pompázó Krait-em mellett, de lehetne rosszabb (=csicsásabb) is. a megbízhatóság persze kérdéses, de eddig nekem nagyon bejön, ennyiért meg pláne.
illetve vettem egy goliathus speedet is, de az nem tetszett igazán, nem tudom, vajon csak azért éreztem-e (sokkal) rosszabbnak a felületét (mint az újan is fele annyiba kerülő Genius-é), mert használt a cucc. lehet egy alapos mosás meg szilikonspray után máshogy festene a helyzet az alja egy fokkal jobban tapad, mint a geniusé - játék közben az se mozdult el, de ha direkt próbálom csúsztatni, a razert nehezebb. illetve színben sokkal jobban passzolna a Krait-hez.
tisztítást hogyan érdemes? csak simán betolom a csap alá vagy érdemes használni szivacsot vagy valami kendőt? sima csapvíz vagy lehet valami tisztítószert is használni? esetleg gépi mosás?
-
Atomgeszi
nagyúr
Nekem már azt írja, hogy országban van. Remélem a héten már csönget a postás.
Amúgy szerintem az 1 oldalla ezelőtti ALisra gondol, annál 10-11 dollárnál csak drágábban láttam máshol.Szerk:
Vagyis eddig már itt volt, most megint úton van azt írja. Érdekes ez az NL post.[ Szerkesztve ]
-
Revesz
aktív tag
Ha egérpadot teszek rá az egérpadra az mennyire jó úgy? Alin van 80x40cm MI pad olcsón és az jó lenne a mecha alá ennyi pénzért és erre kerül e rá a qck+
[ Szerkesztve ]
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Tudnátok javasolni egy jó egérpadot? Logitech G502 alá menne. Az alatta lévő felület fa asztal.
Nem szeretem a szuper érzékeny egeret így én inkább a nagyobbat hadonászás híve vagyok illetve a többször húzás. Többnyire MMORPG game. ritkábban fps (ott azért gyorsabb az egér beállítása)Jelenleg egy a fotel mellé rakott kis asztalon egy ráterített pokrócon egerészek. ez már működik egy 6-8éve. csak költöznék lassan asztalra és ott a pokróc még hülyébben nézne ki
Köszönöm szépen.
-
access_denied
senior tag
válasz MaTpr0F #8600 üzenetére
Köszönöm a választ, a kemény padok akkor kiestek. Valamit össze kell maszekolnom, nem játékról van szó, pusztán néha kényelmesebb ágyból végignézegetni a leveleket, fórumokat.
Ilyesmire gondoltam, de hát az USÁból rendelve többe lenne a leves mint a hús.
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
Hali!
Kikérném a véleményetek a Zowie G-SR egérpadról. Van valakinek ilyen? Azért nincs benne az ajánlott padok közt mert már régi a lista, vagy mert nem ajánlott? Esetleg van valami más alternatíva, ami nem QcK? -
dobragab
addikt
válasz erik365 #8605 üzenetére
Akkor tessék átmászni teljes verzióra, de ez a direkt link közvetlenül az ÖF-ra vezet.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #8601 üzenetére
vagy akkor lehet inkább úgy kérdezem hogy goliathust szabad-e gépben mosni, vagy inkább kézzel érdemes tisztítani?
-
erik365
senior tag
válasz FireKeeper #8601 üzenetére
Úgy amúgy az összesre vonatkozóan van valami bevált tisztítási eljárás?(a nem msohatóakra gondolok)
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
FireKeeper
nagyúr
goliathust mivel érdemes tisztítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest