Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
veterán
válasz gtamate2 #12002 üzenetére
Nedves törlőkendővel szoktam tiszzogatni, viszont már 2 éves és a mélyebben ülő szennyeződéseket stb nem igazán tudom kiszedni belőle így. Ilyenkor van az, ha pl valami kemenyebbel "megkarcllom" ilyen barnas vonalat húz...
Simán csap alatt kis mosószerrel kézzel nyomkodjam ki?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
-
Zaied
addikt
válasz gtamate2 #11634 üzenetére
Viszonyítás kérdése ez igaz, meg személyes preferencia. Én egy Kodiak pad helyett se vennék Hyperx-et, ez erősen szubjektív vélemény aláírom. Ráadásul az enyém gyárilag be van szakadva (csak ezzel jártam így eddig).
Most a FaZe az aktuális kedvenc, bár a csapatot nem kifejezetten kedvelem. Gyorsan kirúgta magát, gyors is, nem fekete, nem is vékony.
A QcK Limited nagy csalódás volt, nagyonműanyag a felülete nekem, és be lehet melegedni rajta. A helyet majd kellene valami, ha el akarnád adni a Hyper Beast-ed[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz gtamate2 #11620 üzenetére
Megkerestem, szerintem ez az amiről beszéltünk.
Még mindig irritáló a felülete. A sima rosszabb emlékeim szerint, attól azonnal megváltam anno. Lehet hogy sokall jobb arra már nem emlékszem, de hogy abból ami nálam van ez a legrosszabb ilyen szempontból az is biztos. Az Xtrfy NiP Ice vetekszik vele, de annál nem lett piros a kezem 10 perc után (low sense).
Abba igazad van hogy nem érdes a felülete, de ezt én nem is mondtam.
Pontosabban fogalmazva bőrirritáló hatású a felület. Ha nem tartod rajta a kezed akkor nincs gond vele.[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
válasz gtamate2 #11499 üzenetére
Huh ezt megúsztam, még jó hogy a design beszippantott és a Kodi padot rendeltem.
Igazából eddig akármilyen szövetpadot próbáltam mind visszalépés volt az asztallaphoz képest, egy baj van csak, ha elkopik eléggé macerás cserélni és árban sem az igazi. : D
(#11500) Synthwave:
Köszönöm szépen a segítséget! Ha böngészéshez keresek gyors padot mindenképpen ezt fogom venni, talán ahhoz elég lesz méretben.(#11502) gtamate2:
Remélem a Kodi paddal nem lesz gyors kopás probléma.[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz gtamate2 #11499 üzenetére
A L L S O P
L
L
S
O
P
Szívesen a hasznos közreműködést.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Vanir
veterán
válasz gtamate2 #11353 üzenetére
Én akkor vettem egy Allsopot, amikor volt special edition QcK+ meg egy rakat más pad is nálam. Hype, vagy nem hype, de tényleg nem egy ligában játszik más padokkal. Talán a Sargas 450 SK volt az egyetlen, ami van olyan gyors az általam próbált szövetpadok közül.
Viszont kicsit túl van lihegve ez az egész egérpad téma, az fix. -
ribizly
veterán
válasz gtamate2 #11353 üzenetére
Ha már hype, akkor szerintem általam Kodiak Limited-re van leginkább.
Az Allsop csak akkor merül fel, ha valaki rettenet gyors padot keres. Volt anno egyszerre új QCK+ Limited és Allsop Raindrop XL itthon, de azok nagyon nem voltak egy sebességűek. Az ARXL-en nem bírtam megállítani az egeret (számomra használhatatlan volt), míg a QCK+L-el elvoltam pár hónapot. Több pad vérzett el mellette csúfosan.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
válasz gtamate2 #11316 üzenetére
Köszi gtamate2, Zaied! Jó lesz a QcK+, olvastam, hogy a varrott szél talán tartósabb, de nyomhatja az ember karját. Nekem csak azért kellene a lehető leggyorsabb, mert megszoktam a műanyag padot. Úgy emlékszem régebben a műanyag padok gyorsabbak voltak, a szövetnél, ne manapság lehet már a szövet is van olyan jó.
Remélem azért nem járok úgy, mint a fórumtárs. Egyébként az előző pad alatti simítás a legjobb megoldás? Nem is értem, miért nem kisimítva árulják. Szerintem láttam ilyen Logitech, Razer padokat.[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz gtamate2 #11105 üzenetére
Nem tudtam hogy ez az utód, de mindegy is, mert visszafogott dizájnt kerestem. Nekem a M-es bőven elég méretben, az L-es már belógna a billentyűzet alá, ami zavarna.
Amúgy úgy tűnik az S-es és M-es 3 mm vastagságú, az L-es és XL-es 4 mm.
Kicsit tapadhatna jobban az egérpad alja. Kirúgni pedig nem rúgta ki magát teljesen a szélein. Érdemes súlyt pakolni rá vagy ez még javulni fog?[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
válasz gtamate2 #11008 üzenetére
Azt gondoltam de kemenyebb, puhabb, vagy csak szimplan a G Pro-hoz jobb az altalad ajanlott?
Bocs a sok kerdesert de ez lesz az elso ertelmes egerpadom, eddig csak olcso vackokat hasznaltam.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
minek?:S
őstag
válasz gtamate2 #10808 üzenetére
& hhenry
koszi, bar mi a kulonbseg a 2 pad kozott? A nekem laikuskent csak annyi tunik fel, hogy mind a kettot fel lehet csavarni. (persze nyilvan 2 gyarto, 2 anyag). Valami ehhez fajta merevített "5 retegu" nincs? Hasznaltan megerheti venni 5L-t, ha sikerul elkapni egyet?
Üdv.:M.
-
Rick3D
senior tag
válasz gtamate2 #10232 üzenetére
Szépen kisimult , ennyi pénzért nekem megfelelő bár még mindig nem az amit kerestem mert az egész asztalt jó lenne ha átérné , lehet mellé bepróbálom azt a kínai vackot occóért. Max 2in1-ben üzemelne.
Az anyagával megvagyok elégedve, a minta pedig nem rossz élőben, méreteit tekintve rendben van.
Még csak 1 hete használom de nem érzek különbséget a gyakorlatban (razer goliathus control volt előzőleg)
Az anyagán viszont jól kivehető a különbség de nem tudnám azt mondani hogy melyik a jobb, mind a kettő teszi a dolgát. ( Ámbár ha még esportolnék tutira rávágnám melyik a nyerő )
Köszönöm az ajánlást ! -
ribizly
veterán
válasz gtamate2 #10327 üzenetére
A bakancslistán igazából a HyperX Fury S Pro L van még, mert azt annyian dícsértétek már, hogy ki kell próbálnom egyet. De kétlem, hogy átpártolnék már bármi másra. Ha majd beesik egyszer valami akcióba, akkor lecsapok egyre.
A QCK+ Hyperbeast / Fnatic, ... is érdekelne, de azoknak a design-ja nálam már too much kategória.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Rick3D
senior tag
válasz gtamate2 #10230 üzenetére
Köszi az ajánlást de szerintem jó lesz az egyik cougar control XL , kivételesen tetszik a minta A hyper beast nekem kicsi legalábbis arra a célra amire venném. Szeretném ha átérné az asztalt és egy kulturált külsőt kölcsönözne neki. Már nem játszom e-sport szinten szóval nem igazán pörgök rajta annyira mint régen. Egyébként a beast gusztustalanul néz ki és még azt nem is említettem hogy rühellem a cs:go-t
-
HdRew
őstag
válasz gtamate2 #10218 üzenetére
Igen, én gondolkodtam a Kodi Limited padon is, viszont ezt a HyperX-et meg tudtam venni egy boltból úgy, hogy a 6500 Ft-os árból lejött nekem kedvezmény, így 5000 Ft-ért azt hiszem best buy volt minden tekintetben.
Sok tapasztalatom a padokkal kapcsolatban nincs, de aki normálisabban szeretne játszani, azt hiszem ez kéne legyen a beugró, aztán pedig lehet kísérletezni.
-
Rick3D
senior tag
válasz gtamate2 #10224 üzenetére
Nézegettem dupla varrót (szélei) nincs már vagy ami van nem XL és ami kint japánban van pedig 80~ dollártól indul és valami extrém gányadék a kinézete Életemben nem láttam rondább "új" egérpadot ennél.
Mind a kettő szép darab , a narancssárga alapon fekete és a fekete alapon narancs.Még nem tudtam dönteni
Köszi a segítséget !
Jah még annyit hogy nézegettem Allsop Raindrop XL padokat is. Rettentő sok a szállítása.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz gtamate2 #10115 üzenetére
Akkor itt zavar van az erőben, mert a táblázat mást sugall...
Valaki leellenőrzi ezt?Illetve lehet ez a lassú - lassú/közepes - közepes - ... kategória lista nem annyira reprezentatív.
Nem lenne értelme egy 1-10-es listát felvenni erre?|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz gtamate2 #10088 üzenetére
Fehér billentyűzet biztosan nem lesz (elég, ha a keycap set esetleg majd egyszer kicsit szürkébe hajlik, meg amúgy is fehér a LED). Azt nagyon sajnálom, hogy a fehér G102-mnek annyira puha a bal gombja (légy átkozott Logitech QC), hogy amit ezelőtt sosem tapasztaltam: többször is lenyomtam véletlenül, ezzel pedig kellemetlen módon felhívtam magamra a figyelmet. Pedig azzal lenne az igazi.
Az amúgy biztos, hogy a QCK+ special edition-k (mint pl az említett Hyperbeast) meg a QCK+ Limited nem azonos felülettel rendelkezik azok alapján, amit eddig olvastam, és amit írsz az is ezt támasztja nekem alá.[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz gtamate2 #10085 üzenetére
Na kérem szépen.
Hol is kezdjem. Kezdeném ott, hogy Kodiak barátunk egy hihetetlen fazon!
Tegnap este írtam rá, hogy kéne egy aláírt pad, ma délben már odaadta volna. Végül délután már nálam volt a szajré. Korábban is szemeztem a Kodial XXL-el, de az a design nem volt annyira ínyemre. Majd januárban megláttam ezt a csodát. Egészen addig akartam mindenképpen várni egy vásárlással, amíg innen valaki nem teszteli, erre tessék!Nekem eddig ezek a kedvelt padjaim voltak / vannak:
Steelseries QCK, Steelseries QCK CoD BO Special edition, Xiaomi XL, Zowie G-SR, Allsop Raindrop XL, Razer Goliathus Large Speed, Steelseries QCK+ (HP Omen kiszerelésben), QCK+ Limited és most akkor a Kodiak Limited. Szóval mondhatni már meg sikerült tapasztalni ezt-azt.
Az első, ami feltűnik az az, hogy elég súlyos egy darab. Az eddigi padjaim mind vékonyabbak voltak, ez pedig kis túlzással 2x olyan nehéz, mint a QCK+ Limited. Nálam egy ideje gond van az asztalra tapadással (kb. az Allsop meg a Xiaomi-n kívül minden mászkál, de még a Razer padja egészen a helyén tudott maradni), de ez a súlyánál fogva egészen korrekt módon helyén marad normális esetben. Persze már egy ideje le vannak nálam fogva a padok felül a hangfalaimat tartó kis állvány lávaival, így ez már nem gond. Egyébként tapadást tekintve valahol a Razer meg a QCK+ Limited között helyezném el, ami elég jó hely szerintem.
Amikor kiteríted a padot akkor megvan a WoW érzés. De tényleg. Nem láttam még ennyire megkapó egérpadot eddig. A Razer design-ja nálam a szinek megválasztásával vérzik el, az Allsop is kicsit túl élénk nekem. A QCK+ Limited volt eddig a leginkább jó cucc design-ban, de komolyan mondom ez arra is ráver legalább egy kört. Tudom sokan a QCK+ HyperBeast-et is bírják, de az nekem már a csicsás kategóriába sorolódik. Amit szerintem nagyon fontos megemlíteni, hogy nem fehér a pad. Kb. mindenhol van egy kis "piszkos" hatású textúrázás. Nekem kegyetlenül bejön.
A Logitech G102 Mercury szenzora szépen dolgozik rajta, sajnos nem tudom rá fogni, hogy nem megy a CS vagy a PUBG.De milyen is a pad használat közben?
Kezdjül azzal, hogy egyből kisimul a pad! Na ezt kb. egyik drága gyártó cucca sem tudja még egy hét elteltével sem, csak amelyik eleve kiterítve árulja. Nem tudom itt mitől van, de ez egy hatalmas piros pont (a már eddigiekhez pluszban).
Sebességét tekintve nekem lassabbnak tűnik, mint a QCK+ Limited (és így ezektől is lassabb: Razer GLS, Allsop RXL), viszont ez nem feltétlenül rossz. Nekem tömör teflon talpak vannak az egereimen, és eddig inkább a Speed felé voltam arccal, de ez most meglepett. Sokkal jobban tudom kontrolálni az egeret, mint eddig kb. bármelyik padomon. Ami más még az eddigiekhez képest, az amit az elején írtam: Elég vastag a jószág. Gondolom a QCK Mass padok is ilyen vicces érzetet nyújtanak. Jó érzés rajta tartani a kéz bármely részét. Apropó. Nekem mint kiderült eléggé érzékeny a csuklóm az ilyen olyan padok anyagaira (elsősorban a Zowie G-SR-nél jelentkezett pirosodás, égető érzés). Na itt nem lesz ilyen gond. A felület nagyon kellemes, lágy anyagnak tűnik.Gondolom aki eddig elolvasta az már sejti, hogy én nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Egy aláírt példányt kértem (lásd bal felső sarok), de lehet kéne még egyet rendelni (már ha még van belőle) és azt eltenni, mert ha Kodiak így folytatja (és miért ne tenné ) ebből még akármi is lehet. Én mindenkinek ajánlom!
És halkan jegyzem meg, hogy asszem a többi padom sorsa ezzel megpecsételődött.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz gtamate2 #10077 üzenetére
Én már korábban is szemeztem a kék nagy padjával. Amikor ez megjelent igen megtetszett, de vártam mi lesz róla a vélemény. Na az megjött és így még egy érv, hogy legyen...
Mondjuk akkor kiszórom a felesleget (valamelyik(ek)et: Allsop Raindrop XL, Goliathus Large Speed, QCK+ Limited).|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
tzimash
őstag
-
RexpecT
addikt
válasz gtamate2 #9757 üzenetére
Amúgy így egy hét után Zowie G-SR-ről: Az anyaghasználata nagyon szimpatikus, tetszik hogy nincs batár nagy logó, csak oldalt egy kis varrás. A hátulja elég gyér gumis, nem valami jól tapad az asztalra.
Nekem a kisebb P-SR van, de az alja tényleg nem tapad valami jól, a régi QCK-m az betonstabil volt, de a Zowie egy idő után "elmászik".
-
janos666
nagyúr
válasz gtamate2 #9785 üzenetére
Ki mondta, hogy a nappaliban csináld zárt ablakok mellett?
Biztos van, aki csak fárasztóan körülményesen tudná megoldani kültéren, de legtöbben találnak rá megoldást (sok panelháznak is van nyílt földszinti parkolója, nem csak a vidéki családi házhoz jár kert, de mondjuk kicsövezhetsz vele a városban is a gyalogos járdára éjjel, mikor nincs gyalogosforgalom...).[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
F-ECT$
titán
válasz gtamate2 #9757 üzenetére
A qck nálam nem zavarta a csuklómat, viszont szétnyílt / felfoszlott a használattól ott, ezért gondoltam hogy kipróbálok egy varrottat. Kíváncsi leszek a tartósságára, de ennek megállapításához remélem éveket kell nyúznom
10k-t én se adnék egy ekkora padért, legyen akármilyen jó.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz gtamate2 #9720 üzenetére
Ha nem is 1 hét, de pár nap eltelt, és egyelőre minden jó, 1 apróságot kivéve: a varrás kicsit dörzsöli a csuklómat. Nem vészes a dolog, de egy nem varrot padhoz képest szokni kell.
Amúgy a pad szép, igényes, pontos (amennyire az én casual igényeimnek kell), hogy mennyire lesz tartós, az meg majd kiderül.Dive ever, work never.
-
ribizly
veterán
válasz gtamate2 #9740 üzenetére
Most megyek egy kört ezekkel, és amelyik nem kell azt eladom.
Helyem sajnos nincs annyi, hogy kényelmesen elférjek a nagyobb padokkal, de igaz gondolkodom egy TKL billentyűzeten is és akkor ez megoldona. Mindenesetre most a 450x400 a lélektani max határ, de inkább ettől kisebbekre megyek rá.
Még egy Razer control large-ot (úgy láttam Nálad az a main) is megprobálok olcsón beszerezni és asszem ott lesz a vége.
A Glorious meg HyperX padok is érdekelnek, de azt gondolom, ha már járt a kezem alatt Zowie, Xiaomi, QCK, QCK+, Allsop, Razer akkor kb. mindent láttam, ami ebben a kategóriában érdekes lehet.[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz gtamate2 #9738 üzenetére
Konkrétan erről.
Az volt a gondom, hogy nekem egészen az asztal alsó végébe is leért és ahogy pihent rajta a csuklóm meg az alkarom egy része ott egy ~10 perc használat után már elkezdett ilyen "égető" érzésem lenni. Persze lehet ez csak a nyár miatt volt, de sajnos mennie kellett, pedig állítom eddig az egyik legjobb pad, ami valaha az egérkék alatt volt.
Ami még érdekes volt, hogy a Zowie-k low LOD-on nem nagyon érzékelték (ez mondjuk nem hiba) meg nálam kicsit csúszkált az asztalon (pedig már ilyen bumpon-okkal körberaktam meg az aljára kétoldaú ragasztópapírt tettem, de nem tudtam megoldani. Ez QCK-val meg Xiaomi XL-el sem volt probléma.Most várom az Allsop Raindrop XL-t meg egy HP Omen (QCK+) lesz még beszerezve.
-
ribizly
veterán
válasz gtamate2 #9698 üzenetére
Rámegyek szerintem egy ilyen QCK+ special-ra. Max eladom.
Egyébként nekem a Zowie nagyon nem jött be. Több szempontból sem, pedig tényleg egy nagyon jó minőségű padról van szó.Most úgy alakult, hogy volt egy érintetlen Xiaomi XL még itthon, de a 800-as hossza túl rövid volt, hogy minden kényelmesen elférjen rajta úgy, hogy legalább 400 maradjon oldalt. Úgyhogy ketté lett vágva. Így ha kell van még egy ilyen pakkom most. Ez kevésbé bántja a bőröm. De bízom a QCK+ special-ban.
-
-
ribizly
veterán
-
laskr99
addikt
válasz gtamate2 #9641 üzenetére
2x2 tok mindkét oldalára és lapos. Reggelre szerintem jó lesz.
Egy kis összehasonlítás a régi ikea 1999 egérpaddal.
Ikea:
-Szivacs alja van és kemény ruha teteje
-Csúszik
-inkább a lassabb kategóriába tartozik
-vastagabb
-érdesebb
-tartós(18 éves és csak a szélei jöttek fel)
-kompakt
-mini egér a csíkoknál nem érzékeltHyperx:
-jobban tapad az alja
-nagyobb
-vart szélei nem fognak feljönni
-selymes az anyaga és nem érezni az egér mozgását
-jól néz ki
-vékony ezáltal kényelmes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest