Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz access_denied #8396 üzenetére
Akkor ez miből lehet vajon?
Van ebből annyi mint a piszok ebayen*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Ez mennyire eredeti dolog?
Gondolom ismeritek már*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
access_denied
senior tag
Kicsit vad a weboldal, a QPAD CT LARGE 1,5MM, EGÉRPAD (3802) méretei megegyeznek a medium méreteivel. Szeretem a tartós dolgokat, így ez határon mozog.
Tetszik az egész asztalon elfekvő Razer Goliathus Speed Extended. Nem mindenáron, de ha van olyan gyors, vagy gyorsabb az általad ajánlottnál, akkor lehet, hogy beleugranék.
#8393 strynox
Köszönöm a javítást, ez gyorsabb lehet, mint a Taito?
-
strynox
tag
válasz access_denied #8391 üzenetére
Az csak a sima Steelseries QcK, a pro nem tartozik hozzá, csupán egy utólag hozzátett jelző (professzionális használtra).
-
izee
őstag
válasz access_denied #8391 üzenetére
QPAD CT 5k-ért.
Mármint van végre a varázslónál nem 10k-ért!Nem lesz tartós, de ezt keresed.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
access_denied
senior tag
válasz access_denied #8390 üzenetére
A SteelSeries Qck Pro tetszik, de ilyet már nem találni a gyártó hivatalos oldalán.
-
-
Mustármag
őstag
válasz jaffa 2843 #8388 üzenetére
Akkor türelmes leszek és várok. :|
Köszönöm a segítséget.Gondolom ezek mindegyike tökéletes FPS játékhoz?
Alacsony CPI és érzékenység mellé.[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
válasz dobragab #8386 üzenetére
oh, ez az apróság elkerülte a figyelmemet
Most csak 9"-os verziók vannak
A PURETRAK TALEN-el is hasonló a helyzet. Amazono sincs...
Esetleg más alternatíva ami hasonlóan jól teljesít a raindrop-hoz és nincs arany árban?
QCK Mass-t használok, de valahogy nem vagyok vele maximálisan megelégedve. Meg már kicsi is egy kicsit nincs meg rajta a 360°
-
dobragab
addikt
válasz Mustármag #8385 üzenetére
Ha rá tudod venni őket, hogy idehozzák, igen. Tudtommal csak USA-n belül szállítanak.
Amazonon időnként szokott lenni 1-1 eladónál normális postaköltséggel, összesen 6k körül. Ki kell fogni.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Allsop Raindrop XL-t a gyártó honlapjáról 17$ végösszeggel megéri megrendelni?
-
izee
őstag
Aki fekete 4mm-es QCK+ -t keres, HP Omen markajelzessel megtalalja.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
zzola
titán
Üdv.
ASUS Strix Glide Speed és a Glide Control között mi a különbség?
Speed sűrűn szövött, Control nem annyira. Irányításban ez érezhető? -
Tuvix
tag
Hali
A közeljövőben fogok beruházni egy Logitech G502-re. Ehhez kellene nekem egy jó szövetpad, lehetőleg minél vastagabb, hogy kímélje a csuklómat. Logitech G padokat néztem, de azokat nem találtam az ajánlóban. Olyan rosszak lennének? Vagy az ajánlottak jobb ár/értékkel bírnak?
Köszi előre is
Balázs -
fradi81
veterán
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Még kb 1,5 éve rendeltem ebayről egy "Aula" márkanévvel ellátott csodát. (ő az) Igazából semmit nem vártam tőle, nagyon olcsó is volt (ha jól emlékszem valami 7-800Ft).
Ehhez képest a mai napig ott van az asztalomon, mert nagyon bejött
Nagyon jól siklik, próbáltam QCK-t, és Goliathust (bár ez tuti control volt), de maradtam ennél a kínai cuccnál.
Viszont azért az idő nem neki dolgozik, látszik rajta az elmúlt másfél év: a csuklómnál vékonyodott, és a szövet is elkezdett elválni a gumitól. Most jelenleg elforgattam 180 fokkal, és boldogság van, de azért szeretném valamire lecserélni. (magával a felülettel egyébként semmi baj, fakulni fakult, de nem foszlik, szakad stb)A kérdésem: van-e olyan itthon kapható, viszonylag normálisabb méretű (min 300x250, de inkább nagyobb) szövet egérpad 5k alatt (de ha van 3k környékén is, akkor ne tartsátok magatokban ), ami jó lenne nekem? Tehát: nagyon jól siklik, nem tapad le az egér rajta, ha már erőt fejtek ki rá és lehetőleg tartós.
ZOWIE G-TF speed-del szemezgettem, bár ez kicsit több, mint amit én egy egérpadért szeretnék adni.Ja, és G100S és IMO 1.1a lenne rajta használva. Mindkettőn teflon talpak vannak.
Van itthon egy Aegis X3 is, arról annyit, hogy a polc tetején pihen egy dobozban. Feltekerve legyet lecsapni talán jó. Az nagyon nem jött be.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy hybernálás után Logitech G303 egerem sofwtware-e nem működik megfelelően, csak ha gépet rendesen indítom.
Win10 x64 alatt használom.Ötlet? Köszi
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
magyarmark
csendes tag
Sziasztok, a legelső kis ismertető kb minden kérdésemre választ is adott, de egy kérdésem még lenne: egy 1500 ft-os egerem van, de iszonyat rég szolgál már. Ennek a talpa biztos valami olcsó minőség. Ha veszek egy egérpadot, szét fogja koptatni, karcolni? Nem szeretnék új egeret, de az asztalon lassan mindenhol van egy kis luk, ami zavarja az egerezést, ezért döntöttem az egérpad mellett.
-
izee
őstag
válasz access_denied #8369 üzenetére
Valóban segíthet egy Jaffa féle talp. Kérdés, hogy utána elégedett lennél-e a Taito-val.
-
addikt
válasz access_denied #8369 üzenetére
Ki kell fogni... Néha jobban jön ki, mintha itt vennél egy normális egérpadot.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
-
izee
őstag
válasz access_denied #8362 üzenetére
Sztem a Mionix talpak nem a légátütőbbek, de kijavíthattok, ha tévednék.
-
bbdzyx
senior tag
válasz access_denied #8362 üzenetére
Nem, csak nem Taito-t, az egy fécesz. Még a QcK is jobban csúszik nála. Ha van pénzed, akkor Allsop Raindrop.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
access_denied
senior tag
Mionix Naos 7000 és Roccat Taito páros nem hozott átütő sikert.
Egynek jó a Roccat, de olyan padra is szükségem lenne, amelyik sokkal jobban csúszik. Műanyagot kell keresnem?
-
MarioAna
senior tag
Zowie GT-F Speed (újabb verzió, amin már nincs rajta a SpawN logó) tapasztalatok:
+ rácuppan az asztalra (tényleg, ha egyszer lerakod utána nem csúszik semerre, úgy kell felrángatni).
+ tényleg jól csúszik, nagyon gyors
+ varrott szélek, nagyon jó minőség
+ pontos, semmi probléma nem volt eddig vele (Logitech G100s-el használom)
+ vízálló (ha netalán valami ráfröccsen akkor nem szívja be)
+ vékony (2mm, a Taito-tól 1mm-elvéknyabb az egész konstrukció, de sokkal tömörörebb/keményebb maga a pad)- a parakábel szövetét kiégeti a súrlódáskor (fekete pontok ott, ahol hajlik a kábel), ezért bungeeval úgy kell használni, hogy a kábel ne súrlódjon rajta (nagyon lefogja).
- jaffa féle talpakat annyira nem szereti, a szarrá kopott kínai "hotline gaming" skatez jobban suhant - bár még csak ~ 2 hete kopik, lehet idővel ez is felgyorsul (illetve a kábel sokat fog rajta amikor hozzáér a padhoz).Maga a pad zseniális tényleg, ez a műanyag-szövet kombó feeling nagyon jó. Sajnos ez a parakábeles mizéria most kicsit negatív érzéseket kelt bennem. Ahhoz intézném ezt a kérdést, aki gyári szövetkábellel használja ezt a padot - ott is ennyire durva a súrlódás kábel és pad felülete között?
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
válasz TeebyKay #8357 üzenetére
Ennek nem fog felválni a széle mert le van zárva, rokonnak van ilyen nála láttam meg így jött az ötlet, az ő egere(deathadder) még jobban siklott rajta, bár lehet mert már nem olyan tiszta. Aztán rákerestem a neten gondoltam 5000Ft biztos lesz, mikor megláttam az árát nem volt kérdés hogy meg kell venni.
Az előző sharkoon 1337 sem rossz egérpad annyiért, még használható csak másik géphez kerül.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
bbdzyx
senior tag
válasz RetroFighter #8351 üzenetére
SS QcK/QcK+
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
RetroFighter
tag
válasz dobragab #8350 üzenetére
Gondoltam először, hogy magyarázkodok emiatt, de az összefoglalóban is írták, hogy 2 ezer forinttól van normális egérpad + nem gondoltam, hogy egy olyan topickban, ahol az emberek segítségért jönnek a termékajánlás helyett beszólást kap a delikvens
A helyzet az, hogy nekem ez az egér megvan már 3 éve. Annak idején egyik ismerősömtől kaptam ajándékba egy Razer egérpadot, ami a költözés mellett egyéb megpróbáltatásokat is megélt, mára sajnos szinte használhatatlan. A másik az, hogy konzolra váltottam, szóval nagyon ritkán szoktam játszani, gyakorlatilag ,,nyugdíjba" kényszerült a rágcsálóm, viszont netezésnél így is elviselhetetlen az egér akadozása.
Jelen pillanatban ennyi pénzem lenen rá és megköszönném, ha rosszindulatúság helyett valaki segítene nekem.
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz RetroFighter #8349 üzenetére
35k-s egérnél szerintem ciki, ha csak 2-3k jut padra.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
RetroFighter
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Mad Catz R.A.T. 9-es egeret használok és szeretnék alá egy olcsó egérpadot. Tudom a keret nem túl nagy, de 2-3 ezer forintnál nem szeretnék többet rászánni.
Előre is köszönöm a válaszokat:
Wade -
Skyhunter
őstag
Sziasztok!
Visszaolvasgattam a fórumot, látom, hogy másnak is volt hasonló problémája. Van egy 10 éves elkopott Razer Mantis Speed-em. Ezt váltanám le. Razer Naga balkezes egeret használok. Nem akarok másik egeret, a sok gomb miatt MMO-zni nagyon szeretek vele. Milyen egérpadot ajánlotok helyette? Olvastam, hogy a szenzor miatt bajok lehetnek. Legyen egy Razer Golathius Speed/Controll ? Vagy egy Steelseries Qck? Olvastam, hogy műanyag padot is ajánlanak, de nem akarok műanyagot ( ).
Esetleg más alternatíva? thx.
-
Revesz
aktív tag
Puretrak talent padot honnan érdemes venni? A gyártó honlapján már egy ideje sold out állapotban van...néhány helyen meg rettenetesen drága
-
TeebyKay
őstag
válasz access_denied #8337 üzenetére
De, bármelyiket veheted.
-
access_denied
senior tag
válasz TeebyKay #8335 üzenetére
Közben találtam pár véleményt, mely szerint a Vespula egyik felülete gyorsan elhasználódik, karcolódik. Így az kiesett.
Allsop Raindrop, Puretrak Talent kiesett elsősorban a beszerezhetősége, valamint a mérete miatt, Sajnos csak kb. 25cm * 30-35cm fér el az asztalon.
A Steelseries QcK már könnyebb eset, ebből van megfelelő méret. E mellett a Roccat Taito nem lehet jó alternatíva?
Köszönöm!
-
Shade45
senior tag
válasz dobragab #8334 üzenetére
Akkor gondolom a hasonló árú 2-2.500 -Ft. körüli Razer egérpadok is csak koppintások...
Pedig az értékelések a termékeknél egész jók!
Most, hogy így ezt mondtad, elgondolkoztam, hogy akkor a Koreából rendelt G100s-em 5.500 -Ft-ért szintén hamisítvány lenne?
Tegnap kaptam kézhez, és teljesen elégedett vagyok vele!
[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
válasz access_denied #8332 üzenetére
Igen jobban kopik az egértalp a kemény felületen, felesleges egy ilyen paddal vacakolni szerintem naos alá. A csuklótámasz jó lehet annak aki szereti, de lehet kapni külön olcsón is, és egy szövetpadnál maga a pad bőven elég puha szokott lenni a csuklónak. Szerintem ezt a vespulát még nemigen próbálták itt, akár jó is lehet, de ugyanilyen jól járhatsz egy Steelseries QcK Mass/Heavy-vel, egy Allsop Raindrop XL-el amazonról vagy egy Puretrak Talentel.
-
Shade45
senior tag
Sziasztok,
Rendeltem egy ilyen egérpadot:
Van valakinek tapasztalat vele?
Típust nem találtam, csak annyi, hogy Logitech...
-
access_denied
senior tag
Sziasztok!
Egy Mionix Naos 7000 egérhez szerintetek jó párosítás egy Razer Vespula egérpad?
A csuklótámasz, valamint a két különböző felület is szimpatikus. A kemény felület jobban koptatja az egér csúszkáját jobban koptatja az ilyen felület? Az összefoglalót olvastam, de nem tudtam eldönteni, hogy ez a fajta felület jó lehet-e ehhez az egérhez.
Illetve az is kérdés, hogy ennek van-e értelme, ha igen, akkor melyik vastagságnak?
Köszönettel.
-
drmazsi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy egérpadot ez alá : Roccat KPM
Mit ajánlanátok?
Perpill egy Qck Mass-t használok
Köszi!
Don't hate the player, hate the game ...
-
strynox
tag
Az akkor nagyon jó vétel volt.
-
fuze
őstag
válasz dobragab #8322 üzenetére
Ha csúszni fog mint az őrült, én már elégedett leszek. Illetve majd beszámolok erről a kínai alumínium egérpadról, hátha érdekel valakit.
A cseppek pedig jól illenek a fákhoz és a levelekhez egy kellemes őszi reggelen
(#8324) strynox Tax az amúgy sem lenne neki. 20 EUR felett kell áfát fizetni EU-n kívül.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
-
fuze
őstag
válasz TeebyKay #8319 üzenetére
Egy 2000 ft-os cherry egerem van, ami billentyűzettel együtt volt szettben. (optikai) Szerinted megérné erre is a hyperglide? Egyébként már rendeltem aliról egy 3000 Ft-os noname alumínium egérpadot (xiaomit akartam, de az drága volt és ugyanolyannak tűnt a kettő...) Azért kíváncsi voltam a véleményekre
(#8318) dobragab Ijj basszus ez azért durván ronda azokkal a cseppekkel
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Olyan egérpadot szeretnék, amely akkor is csúszós amikor nyomva tartom a bal egérgombot. Illustratorban szerkesztek, és sokszor érzem úgy, hogy nyomvatartás közben kissé letapad az egér. Esetleg a műanyag vagy az alumínium lehet nekem a jó választás? Látatlanban inkább az utóbbi lenne szimpatikus. Személy szerint. (Jelenleg csupasz asztalon használom)
adms.hu | UI Designer
-
Land
veterán
Qck Mass padot szabad mosni? Ráférne a takarítás. Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Godmax
tag
Köszönöm, egyenlőre ezen kis "ámokfutásom" után úgy néz ki ha megkapom a fizum egy G-TF speed-lesz. Roccat-tal szemben az varrott, szerintem az fontos.
-
Godmax
tag
Egyébként még a Zowie-k tetszenek. Mondjuk egy G-TF speed ?
Roocat vs Zowie ?
-
Godmax
tag
Sziasztok!
Egy ideje használom már a nagyon szeretett Roccat KPMO-mat miután az egeres topikban "helyretettek" és eljött az ideje, hogy tegyek egy próbát egérpad témában is. Az egér alatt jelenleg ez van : Tesoro aegis X4
Nem játszom 800dpi alatt, vagyis szerintem lassú pad passzolna.
Szépen elvarrott szélek, nagy, strapabíró, nekem nem csúszkál, szóval szeretem.
DE
Mivel egér ügyben sem voltam képben, szeretném kipróbálni azt a padot ami ehhez az egérhez szerintetek a legjobban passzol, ha a cél a következők megléte:
-lehetőleg semmi csicsa (valami buborékos csodát látok több helyen, hogy mekkora király, na azt ne )
-strapabíró szélek (azért vettem eleve varrottat, hogy ne pöndörödjön, mert én alkarral fetrengek rajta)
-csússzon, nagyon csússzon
-mindenképp szövet legyen
-legyen nagy, de kb ennél nagyobb nem kell (persze lehet nagyobbis, de ...)
-mérsékelt ár (10-et nem szeretnék erre költeni, de az 5-10 ezres kategória jöhet azért)Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok!
Ez csak azért olcsóbb mert fránya COD-s edition? AMúgy ugyanaz mint a sima QCK? Mert ennyiért bagó lenne.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani szövet egér padot főleg fps-re, jelenleg G400 az egerentyűm. Legalább 30 cm széles kellene, ami még elfér. 5k+- amit szánnék rá.
Köszi
-
Tomi_Sci
őstag
Azt lehet tudni, hogy Amazonon miért 85k HUF egy Puretrak Talent?
Viccet félretéve, honnan lehetne ezt beszerezni a gyártói oldalon kívül?
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
strynox
tag
Sziasztok!
Egy SS Rival 100-am van, a hozzá kapott QcK egérpaddal használom. A felhasználói élmény jó, bár csúszhatna jobban is. Egy Artisan padra gondoltam. Casual felhasználásra lenne, inkább a felhasználói élmény javítása a cél, mintsem a kompetitív előny. Lenne egy pár kérdésem. Az Artisan pad mennyivel jobb, mint pl. az itt elég sokat emlegetett allsop raindrop (ha jobb egyeltalán). Megéri a befektetés, érezhető lesz a különbség? Esetleg érdemes lenne várnom, amíg 1-2 év múlva lecserélem a rival 100-at és egy komolyabb egérhez tudnám majd használni? Köszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest