Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lézervágás, gravírozás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Teclast Tablet Topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Objektívek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci63
tag
Ez olyan, mint az LCD TV-knél a válaszidő- háború. minden gyártó mást és mást ért alatta.
Szerintem tök fölösleges dekázgatni. Ez olyan mint a bringásoknál, mikor már grammra nézegetik a pedálokat, váltókarokat. Én a Myaudio ezen topicban olvasott promlémái miatt döntöttem a Concord mellett. És tudom, hogy 22K-ért nem iPad-ot vettem
Viszont a megspórot pénzből (iPad) rengeteg mást mindent (pl. príma bringa) meg tudok venni. -
jlaci63
tag
Hetek óta olvasom a fórumot. 7"-os tabletot szeretnék, de a 7 series topic elég halott ezért itt kérdeznék.
Az olvasottak alapján a Concord Tab One-t választanám, de talonban ott lene még a Myaudio 708 dcc is, amiről - mive új - még kevés tapasztalati infó van.
Az alábbi 220Volt teztje alapján közölt korábbi 7"-os Myaudio gyengeségek szerintetek a dcc-ben is benne lesznek, vagy javul a gép valamit?"Hibának sorolnám még a Myaudio7 tab esetében:
mini-USB-n keresztül nem tölthető a készülék
Az adb driver hiányát
A programok telepítéséhez elengedhetetlen ROM méretét (512MB)
Vastag és gagyi műanyag anyaghasználatot
a 3G USB modem támogatásának hiányát
a gyengébb minőségű érintőt és kijelzőt, ami sok esetben nehezen vagy sehogy nem reagált
a szabad szemmel nem látható magyar nyelvű útmutatót
az office alkalmazás hiányát
a gyengébb teljesítményt "
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Apple Pencil 2 (második generáció)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Viszont a megspórot pénzből (iPad) rengeteg mást mindent (pl. príma bringa) meg tudok venni.