- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci63
tag
Ez olyan, mint az LCD TV-knél a válaszidő- háború. minden gyártó mást és mást ért alatta.
Szerintem tök fölösleges dekázgatni. Ez olyan mint a bringásoknál, mikor már grammra nézegetik a pedálokat, váltókarokat. Én a Myaudio ezen topicban olvasott promlémái miatt döntöttem a Concord mellett. És tudom, hogy 22K-ért nem iPad-ot vettemViszont a megspórot pénzből (iPad) rengeteg mást mindent (pl. príma bringa) meg tudok venni.
-
jlaci63
tag
Hetek óta olvasom a fórumot. 7"-os tabletot szeretnék, de a 7 series topic elég halott ezért itt kérdeznék.
Az olvasottak alapján a Concord Tab One-t választanám, de talonban ott lene még a Myaudio 708 dcc is, amiről - mive új - még kevés tapasztalati infó van.
Az alábbi 220Volt teztje alapján közölt korábbi 7"-os Myaudio gyengeségek szerintetek a dcc-ben is benne lesznek, vagy javul a gép valamit?"Hibának sorolnám még a Myaudio7 tab esetében:
mini-USB-n keresztül nem tölthető a készülék
Az adb driver hiányát
A programok telepítéséhez elengedhetetlen ROM méretét (512MB)
Vastag és gagyi műanyag anyaghasználatot
a 3G USB modem támogatásának hiányát
a gyengébb minőségű érintőt és kijelzőt, ami sok esetben nehezen vagy sehogy nem reagált
a szabad szemmel nem látható magyar nyelvű útmutatót
az office alkalmazás hiányát
a gyengébb teljesítményt "
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest