Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
body007 #4718 üzenetére
Gyalulásban igazad volt, mert én is jobban szeretem a tiszta rendszert, ám az XP ben nincs.
Mivel sokkal egyszerűbb a telefonok mókolása win alatt, ezért elég népszerű ezen oprendszer a hithű linuxosok körében is.Van pár játszópajtás itt a prohardveren egyéb topikokban is aki csak ezért tart fenn egy particiót annak ellenére hogy nem használna wint soha az életben.
Arról nem is beszélve hogy XP x86 szerintem a leg driver támogatottabb oprendszer jelenleg.
Még most is vettem egy vacak műszert és csak XP-n futnak a segédprogramjai. Ezért kell virtuális gépen is tartanom egy XP-t.
Ha meg írok a gyárnak hogy helló, win7, x64 vagy valami? ...hát vissza sem írnak.
De neked legyen igazad, most felteszem az általam eddig került linuxot aztán resszkessen, ha nem megy valami egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogwarts Legacy teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest