- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
- 

SanyiSay aktív tag válasz  body007

üzenetére body007

üzenetéreGyalulásban igazad volt, mert én is jobban szeretem a tiszta rendszert, ám az XP ben nincs.  
 Mivel sokkal egyszerűbb a telefonok mókolása win alatt, ezért elég népszerű ezen oprendszer a hithű linuxosok körében is. Van pár játszópajtás itt a prohardveren egyéb topikokban is aki csak ezért tart fenn egy particiót annak ellenére hogy nem használna wint soha az életben. Van pár játszópajtás itt a prohardveren egyéb topikokban is aki csak ezért tart fenn egy particiót annak ellenére hogy nem használna wint soha az életben.
 Arról nem is beszélve hogy XP x86 szerintem a leg driver támogatottabb oprendszer jelenleg.
 Még most is vettem egy vacak műszert és csak XP-n futnak a segédprogramjai. Ezért kell virtuális gépen is tartanom egy XP-t.
 Ha meg írok a gyárnak hogy helló, win7, x64 vagy valami? ...hát vissza sem írnak.
 De neked legyen igazad, most felteszem az általam eddig került linuxot aztán resszkessen, ha nem megy valami egyből. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bluetooth hangszórók
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- XPEnology
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van pár játszópajtás itt a prohardveren egyéb topikokban is aki csak ezért tart fenn egy particiót annak ellenére hogy nem használna wint soha az életben.
 Van pár játszópajtás itt a prohardveren egyéb topikokban is aki csak ezért tart fenn egy particiót annak ellenére hogy nem használna wint soha az életben.