- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
body007 #4718 üzenetére
Gyalulásban igazad volt, mert én is jobban szeretem a tiszta rendszert, ám az XP ben nincs.
Mivel sokkal egyszerűbb a telefonok mókolása win alatt, ezért elég népszerű ezen oprendszer a hithű linuxosok körében is.Van pár játszópajtás itt a prohardveren egyéb topikokban is aki csak ezért tart fenn egy particiót annak ellenére hogy nem használna wint soha az életben.
Arról nem is beszélve hogy XP x86 szerintem a leg driver támogatottabb oprendszer jelenleg.
Még most is vettem egy vacak műszert és csak XP-n futnak a segédprogramjai. Ezért kell virtuális gépen is tartanom egy XP-t.
Ha meg írok a gyárnak hogy helló, win7, x64 vagy valami? ...hát vissza sem írnak.
De neked legyen igazad, most felteszem az általam eddig került linuxot aztán resszkessen, ha nem megy valami egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- CNC topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest