- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gegsite #3481 üzenetére
Sztem fölösleges gyártani. Egy router ház tökéletesen megfelel, olyat meg fillérekért, vagy ingyen lehet szerezni, hisz nem kell, hogy működjön. Én is stick belsőn gondolkodtam és akkor marad egy csomó hely. Eleinte úgy gondoltam, hogy egy usb -s router lenne a tuti, de aztán rájöttem, hogy a négy lan port fölösleges, viszont nincs egybeöntve a házzal. A helyére mehet egy HUB. A maradék helyre gondoltam a lan adaptert és a szivargyujtós adaptert (ami a HUB -ot is ellátná), a ventit és talán még egy 2,5 -ös külső tár is beférne. Én már szereztem is egy TP-Link 741ND -t. A tárhoz ez kicsi, de nekem ott a NAS. Viszont egy külső powerbankot talán be lehetne ügyeskedni és akkor közvetlenül arról kapná a kütyü a stabil tápot. Így nem kéne neki stabil külső ellátás és egy áramkimaradásnál sem áll le. Vagy amikor a kölyök(macska) kirántja az usb -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SoundBlaster X-Fi
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest