- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shader
aktív tag
válasz
#79335424 #2438 üzenetére
Ha teljesen képben lennék, nem kérdeznék... :-)
Az ES-szerver opciókban van egy kapcsoló "aktív,vagy passzív" . Elvileg, ha aktívba van kapcsolva, akkor ő a szerver. A UPC-routert amolyan átjátszónak gondoltam. Minix (a szerver)---router----note. Hátha gyorsabb és stabilabb a kapcsolat,hiszen a minix lan-on kapcsolódik. És feltételezzük,hogy a technicolor router wifije is gyorsabb. De.
Állìtólag tudja a router az FTP-t, a UPC debilre butította. (Az opciókban ott van a helyi hálózat beállítások,szerver ip,alhálózati maszk,DHCP eng.) Szal értem én, hogy így nem a router a szerver, hanem a minix. A routernek meg kellene mutatni a minix felé az utat, és azt,hogy csak onnan fogadjon adatokat, ne a netről.
Lehet, hogy hülyeség, de nem ilyenkor kellene a routert bridge üzemmódba kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest