Hirdetés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzJoco_
csendes tag
válasz
#79335424 #2367 üzenetére
Úgy gondoltam - bár lehet, hogy rosszul - hogy a médialejátszás is egy többletfunkció, illetve azt is, hogy Ti használjátok az általatok megvásárolt terméket médialejátszásra is. Ezek szerint tévedtem, és Neked mindkettő van otthon.
Azt, hogy ki és mit akar venni, vagy hogy ki mit vesz, nem hiszem, hogy bárki megszabhatja. A kérdésem arra irányult, hogy a leírtakat meg lehet-e valósítani androidos miniPC-vel, és ha igen, milyen módon.
Ettől függetlenül nem kell kiabálni a másikkal.
Másik része, hogy a médialejátszós topikban nem túl sok szó esik - ha egyáltalán van - az Androidos termékekről. Ezért is kérdeztem itt, hogy van-e ilyen.
Valamint a 3. topikban, ami az androidos tv-boxok vásárlásához adna iránymutatást és segítséget, pont Te írtad, hogy van erre vonatkozó topik.... [link]Ezen kívül az autógyártóknál pontosan látszik az, hogy valamire nincs igénye az embernek, viszont ha valaki kitalálja, és megtapasztalod, rájössz, hogy ez neked is kell.... ilyen volt például az esőérzékelős automata ablaktörlő. Szóval ha mégis androidos TV-okosítót veszek, lehet, hogy azon fogok youtube-ot nézni, és nem a számítógépen, mivel most nincs ilyen készülékem, így nem tudom, hogy erre a funkcióra szükségem van-e. De miért ne vehetnék olyat, amit adott esetben sokkal egyszerűbb jobb tudással felvértezni, mint amit alapból tud. Illetve miért ne vegyek olyat, ami több mindent tud, mint ami egyelőre kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest