- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Sziasztok,
Egy T-R42-re szeretnék egy jól használható, hálózati galéria, képnézegető, vetítő programot. Valahogy ezeket a funkciókat együtt nem találtam még meg. A lejátszón gyárilag van egy Explorer nevű alkalmazás, meg telepítettem egy ES File Explorer-t. Ezekkel látom a hálózatot, az smb megosztást, az előbbi egyszerű listában, a másik szebb felületen, thumbnail-ekkel mutatja a képeket. Ha meg akarok nyitni egy képet, akkor mind a kettő feldobja a kérdést, hogy melyik programmal. A gyári galéria, meg amiket eddig találtam, csak azt az egy képet látja ilyenkor, amit a hálózati fájlkezelőből megnyitottam, nem tud képet váltani. Az ES File Explorer feltelepített ugyan egy ES Képnőzegetőt, de az meg vetíteni nem képes, csak egérrel tudom oldalirányban húzással váltani a képeket, a tv-n annyira nem kézreálló, mint egy tablet/telefon képernyőn. Nem lenne baj, ha a távirányító iránygombjaival is működne, de ez már csak hab lenne a tortán. Az is marha jó lenne, ha gyorstárazná, előtöltené a képeket, mert az ES képnézegetőben gyakran várni kell 1-2 mp-et mire betölti az aktuális képet (13MP-esekkel próbáltam).
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 26
- Hobby rádiós topik
- Fujifilm X
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest