Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tekintsük ezt a választ tájékoztatónak, a téma első érintésének!
Kernel - rom függő ez a vibrálás. Érdemes a kernelt és a romot egyben cserélni, mert az újabb kütyükön már nem érvényesek a régi alternatívák. Pl. van, amikor a frekvencialépcsők kiosztását a system -be, vagyis a romba teszik, így hiába cserélsz kernelt. Ez általában a gyári romoknál szokott előfordulni. Nekem nem ilyen kütyüm van és ehhez már típusspecifikus tapasztalatok kellenek.
Ha jól tudom, a sleep mód a build.prop -ban egy -1 értékkel végtelenítve van (láttam a sort, de csak tippelek). Egyébként sem tartom jónak a kütyü "sleepelését".
Az usb -hang működni fog, mivel külön kimenet, független a monitortól. Ha kényelmesen szeretnél ilyen funkciókat használni, akkor javaslom, hogy kezdj megbarátkozni az automatizáló programokkal. E-Robotban Tamás (a fejlesztő) és én is tudok segíteni. Kétmagos kütyün nekem egy parancsikonra automatizáltan futtatott shellparancs kapcsolja ki a képkimenetet. Ettől a kütyü minden funkciója működik, csak nem ad képet, tehát a monitor sleepbe kerül. Ezt persze lehet mindenféle feltétellel variálni. Pl. ha a lejátszón van sleep és kilép, akkor annak eseménye is kiválthatja a parancsot. A vissza parancs pedig billkombinációra fut le. Négymagoson a kikapcs működik, de vissza már nem kapcsolt. Viszont az egy olyan romon történt, ami teljesen eltérő volt a többihez képest, ezen pedig még nem próbáltam. Ha E-Robotot használsz, akkor tudom neked exportálni a parancsot. Arra is van megoldás, hogy ilyenkor a kütyü ne reagáljon az egérre. Ezt úgy oldottam meg, hogy készítettem egy átlátszó widgetet, aminek nincs kattintási művelete. Ezt felnagyítottam teljes képernyőre és kimenetkikapcsolásnál automatikusan aktiválódik. Így az egér a widget fölött van, de mivel nincs kattintási funkció, ezért nem tud véletlen bevitelt produkálni. Hozzáteszem, hogy van még némi finomítani való a módszeren, mert a tálcára akkor is reagál, ha nincs tálca.
Szóval a lehetőségek végtelenek. I love this game!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest