Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metal213
tag
Az jó, mert 1 hónappal a megjelenés után még nincs egyik szolgáltatónál sem... vicc.
-
janeszgol
félisten
Ez jó. Én is kezdek lemondani a sima 17-ről. Van 16-om (meg 15 Plus), de nagyon tetszik a sima 17 által hozott változások. Na nem a 120 Hz, azt meghagyom a hülye gyerekeknek.
Az előlapi kamera, a kettős kamerafelvétel. Az SoC is lényegesen erősebb lett (mint a 16 a 15-höz képest). Illetve ami a legjobb, hogy az ultraszéles 48 mpx-es lett. Én nem tartozom azok közé, akik a megapixelszámot jelentéktelen dolognak tartja. Nem ez dönti el a kamera minőségi besorolását, de lényeges eleme.
Ha az i18 SoC-ja 2 nm-en jön, akkor viszont lehet azt is kihagyom, mert a csíkszélességváltás ritkán sikerül elsőre jól.Miért mondok le? Mert a Vodánál tudna nővérem hosszabbítani, és kértem ez legyen, cserébe meg adok neki egy jó tabletet, mert neki meg arra van szüksége. És a Vodánál nem nagyon rendelhető meg a 17. Várok még pár napot, aztán belépek nővérem fiókjába és rendelek neki egy Samsung Galaxy Tab S11-et. Az a tablet nagyon pöpec lett.
-
-
-
-
csakany2001
senior tag
Alacsony gyártásszámmal jöhetne egy Mini is, ha az Air féle irány nem jött be.
Kíváncsi leszek a 13 Mini-nek mikor lesz utódja.
Amúgy a Fold szerintem Apple-nél sem fog tarolni, ráadásul ha nem sikerül jól igencsak nagy prezstizs veszteség lesz. Én a helyükben nem kockáztatnék egy ilyen modellt, ami a Samsung esetében is szervízet járja még sokadik generációnál is... -
joey04
titán
Nem egy kiemelkedő frissítés, de jobb mint a 15-16 széria.
-
"Még kér a nép, most adjatok neki!" by P.S.
-
judas13
veterán
Tényleg náluk csapódik le a telefon eladások utáni nyereség ezer százaléka kb. De, hogy a 80-85%-a az biztos.
-
janeszgol
félisten
Csak a minőségben ne látszódon meg ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő