Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Aktív témák
-
-= CsoCso =-
tag
Üdv TTS!
Múltkor voltam nálad, router-hez vettem kis ''silent mod''-ot
most volt időm összerakni; jelzem: kitűnően és halkan megy minden...
Kis gixer volt; a hővezető paszta úgy be volt száradva hogy csak, meg elég durva fúrás-faragás kellett mire minden befért, de a végeredmény nagyon
!
Mégegyszer nagyon köszönöm!
-
-= CsoCso =-
tag
Tegnap eljutottam végre a TTS kft főhadiszállására. Hát egy nagy
!!! Gratula; a hangulat és a kiszolgálás első osztályú! 
Nagyon köszönöm a cuccokat, csodásan muzsikálnak a gépemben! Ez a Rheobus is dekoratív, arról nem is beszélve, hogy két marék kábelt+potit szedtem ki a gépemől neki köszönhetően...
[Szerkesztve] -
-= CsoCso =-
tag

jólvannacsakvicckedvéért (lásd: nRu3 : Bővebben: link)
sz'al kábé mikor mehetek (ha mehetek)?
#2101 ? -
-= CsoCso =-
tag
Na és mi a különbség az elmélet...
Akkor szólsz majd, ha mehetek érte? (én is Óbudán vagyok, megpróbálnék odatalálni...)
Jut eszembe; nem tudsz véletlenül olyan (fekete) előlapi panelt, amin kapcsoló is van? Nem akarom, hogy a neon folyton világítson.
Viszont most, hogy már a procimat is tekergetni kell majd, végképp nem akarom a potikat a házban elszállásolni.
[Szerkesztve] -
-= CsoCso =-
tag
Üdv!
Nekem Noiseblocker S2 -es kellene. Szintén dobozos, potival, csatival... a 2600+ -os procimra. (egy TT SilentBoost bordára... elvileg elég kellene hogy legyen)
Vagy tudtok valami még csendesebb ventit?
Aktív témák
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
most volt időm összerakni; jelzem: kitűnően és halkan megy minden...
!

Péntekig nem tudok, vagyis inkább nem AKAROK elmenni (ZH-hegyek, elővizsgák), mert tudom hogy abból úgyis gép-szerelés-, hallgatás-, tesztelés lenne!