-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
A mobilitás nekem nem követelmény. Meguntam a nagy dögöket. Végigjártam anno mindent. Nagy szerverház, villogós neonok, világítós venti, stb. Meguntam. Játék nem téma, mint írtam is, így fölöslegesen plusz teljesítményért nem fizetek. Egyre inkább törpültek a konfigjaim. A mostanit megnézheted az adatlapomon. Amikor ezt a gépet megcsináltam, akkor a kicsi méret és a közepes teljesítmény kellett. Aztán a Zen (azt 3k-ért vettem rosszként, megcsináltam magamnak és azóta is megy) adott egy sugallatot, h teljesen passzív legyen a gép. Az is megvolt. Most jött ez a ház, most az a sugallat, h legyen még kisebb.
Laptop nem kell (még, meg ugye ott a hangkártya téma is). Jó nekem a kis asztali is. Külső USB-s házam is van. Tápok is ki vannak már nézve. Eladom a mostani lapot+cpu+hűtőt és már vissza is jött az Asrock cucc ára. Kicsi, halk, nem zabál sokat, és elég a teljesítménye. Jelenleg ez az elképzelésem.
Külső szemlélőnek lehet úgy tűnik, h olyan vagyok, mint egy hülye picsa, de ha már megcsíptem ezt a házat, akkor szeretném is belakni és használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest