Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Hi all!
Lenne pár kérdésem:
Jó árban (4k) tudtam venni egy számomra szép ITX-es házat. Megéri ebbe olyan alaplapot keresni, amibe át tudnám tenni a régi cuccaimat [E3300 (LGA775), 2*2 Gb DDR2 800 Mhz, min. 3 db sata2 és egy PCI aljzat]?
Vagy ha eladom őket és veszek vmi "egybecuccot" akkor jobban járnék?
Egyáltalán mi számít most jónak ebben az ITX-es világban?
Nagyjából semmit nem csinálok a gépen (msn/skype/net/film/zene), de ez alá egy olyan vas kéne, ami nem homokórázik, ha el akarok indítani vmit. Viszont az nem lenne hátrány, ha nagyon halk (ergo passzív) lenne.
Valaki legyen szíves segíteni nekem, mert abszolút nem vagyok otthon ebben témában.
Köszöntem!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest