- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt hiszem sokan ismeritek azt a (rovid ideig tarto) erzest h 'megerkeztem'.
megjott a minisforum bd795se lap a 7945hx procival, ami egy skylake 6130-at valtott nalam. eg es fold! megdobbento a kulonbseg az uj cucc javara. es mivel ebben van integralt gpu (610m, tudom, tudom) ezert az egyetlen pcie slot-ba be tudtam tuzni egy munkahoz valo halokartyat, nem kell riserrel egy gpu es egy halokartya. a ket m.2 helyre ment egy-egy felteras x4 ssd (az egyik win tesztelgetni, masik linux, de kesobb a windows helyett egy titkositott ssd lesz a linux alol hasznalva, ceges forraskod csak titkositott meghajton lakhat) es kapott 2x32G so-dimm-et (5200-on jarnak csak). procihutonek feltettem egy t30-as phanteks-et (nehogy a venti legyen a szuk keresztmetszet) mert pont befert a hazba es mert nagy kedvenc ez a venti.
75W-ra van allitva BIOS-ban a proci, igy minden magot terhelve 4500-4600MHz-et tart hosszabb idon keresztul is (10 perc alatt sem esett le).
be-sz@-ras!
ugy allitottam a ventiprofilt bios-ban h ha a proci eleri a 70 fokot, akkor maxon jarjon. na olyankor azert durva hangja van, de nem is tolti ideje nagy reszet igy. magat a hutobordat nem akarom bolygatni, bar lattam elvetemulteket gpu vizes blokkot ratenni.(nem er megkerdezni h egy 16 magos 32 szalas procit miert kellett lecserelnem egy masik 16c32t-re!)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest