Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz FireKeeper #58398 üzenetére

Hogy jelentkezett ez a pumpa levegősödés?
    Én tuti beraktam volna egy ilyen kis tartályt pluszban, igaz eléggé kísérletező kedvű vagyok...
    amúgy a pc alkatrész nem repülőipar, viszont a cégek pont az ilyen online térben forgó userek esetében nem szeretnék, ha egyetlen rossz termékről egy háromsoros kommentet 5000 ember olvasna, ez ugyanaz, mint a balatoni lángos, fagyi, hekk, nem azért nem engedheti meg, hogy rosszat csináljon, mert kizárólagosan belső igénye van, hanem az addig felépített imázsát döntené romba egy ilyen blama.

Lásd pl a samsung esetét is, inkább visszavásárolta az összes hibás note 7 készüléket, és igyekeztek is elfelejteni a 7-es szériát, csak hogy ne tapadjon semmi rossz hír a samsung márkanévhez.
    Szóval ha kommersz, ha nem, amíg sok gyártó autót és telefont nem képes megfelelő minőségben gyártani, az én tapasztalataim szerint pont a pc ipar híres arról, hogy egy egy készülék hamarabb avul el, mintsem hogy tönkre menne, és akár 10-15 éves alaplapok, tápok, videokártyák is mennek a mai napig hiba nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák