Hirdetés
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokodile
csendes tag
Sziasztok nem tudom megfelelő topicpban vagyok, ha nem akkor kérlek linkeljetek be és átdobom oda a kérdést!
Van egy lenovo m75q mini pc, (Gyártoioldal)
Ryzen 2200ge procival és 2*8 giga 2666os rammal van szerelve, ha pl csgot futtattom rajta
akkor ha bekapcsolva hagyom multi core renderniget, tehát minden magot használja, akkor 130-140 fps röl ugrál lefele 30 ig és hwinfo szerint throtlingol a proci. (Ha kikapcsolom akkor alacsonyabb fpsel de stabilan megy és nincs throtling.) Viszont semmelyik kijelzett hömérséklet nem ad erre okot, 60 fok alatt van a processzor.
Igy elkezdtem a vrm-re gyanakodni ennek sajnos nem írja ki hwinfo a hőmérsékletet. Igy a hővezető padjait kicseréltem de nem lett jobb. A géphez 60 wattos tápegység van csak elképzelhet hogy van valamiféle kommunikáció a tápegység és a gép között és emiatt szabályozhatja le? Mert fogyasztás mérve megnéztem 60-70 watt köré szökik fel a játék alatt.
Már tényleg nem tudom mi lehet, csak találgatok...
Ha bárkinek van valami ötlete szivesen fogadom, esetleg 11 ker környékén egy teszt erejéig 135 wattos táppal szívesen megnézném, ha valakinek van és rá is ér
Köszi mindenkinek előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Gumi és felni topik
- NVIDIA® driverek topikja
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest