Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Asrock J4105-el jött elő megint egy rejtélyes hiba. Nem tudok a bios-ig eljutni.
Gép bekapcs->hagyom boolni->Win kezdő kép és minden ok, de ha DEL-t lenyomva BIOS-t akarom elérni akkor fekete képernyő, nem ad képet. Ezt leszámítva teljesen jól működik. A korábbi fekete képernyős problémát egy teljes sw frissítés megoldotta, erre csak most lettem figyelmes. Találkozott itt valaki ilyennel? Ötlet? Próbáltam DVI kemnetről is (HDMI átalakítóval) de úgy is ugyanez.Köszi, Pakmara
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Androidos fejegységek
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gép bekapcs->hagyom boolni->Win kezdő kép és minden ok, de ha DEL-t lenyomva BIOS-t akarom elérni akkor fekete képernyő, nem ad képet. Ezt leszámítva teljesen jól működik. A korábbi fekete képernyős problémát egy teljes sw frissítés megoldotta, erre csak most lettem figyelmes. Találkozott itt valaki ilyennel? Ötlet? Próbáltam DVI kemnetről is (HDMI átalakítóval) de úgy is ugyanez.