Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
PROTRON
üzenetére
Hmm, nincs igazad, amikor "itx házat" mentem venni, akkor bizony kétszer is törvénysértést követtek el egy garanciális ügyintézés alatt lévő, korábban vásárolt termékemmel kapcsolatban, kaptak szépen egy levelet, amiben felhívtam ezekre a törvénysértésekre a figyelmüket, és elálltam a szerződéstől, ugyan 60 nap után, de jött vissza a pénzem. Ilyen céggel, aki sem a törvényeket, sem a vásárlóit nem képes megfelelő szinten kezelni, én kerülöm, és mindenki mást is erre biztatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest