Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
zodo: A procid milyen stepping és milyen VID? Nekem is Athlon II X4 van, C2 stepping, 1.325V VID és van L3 (
) és én is gondolkodok egy mini-ITX konfigban (és a SilverStone SG05/SG06 ház meseszép, áááá, kell egy ilyen.
) és az az Asus lap iszonyat megtetszett.
Másik ami tetszik a Gigabyte H55-ös, de ezzel van egy-két kérdésem, meg a DFI P55-ös (az elrendezése miatt), de LGA1156-hoz procit is kellene cserélnem, de ez most nem lényeges... (pedig nagyon beleült a bogár a fülembe, hogy használtan egy i5-750 vagy i7-860...
egy SG05-be egy LGA1156-ra építve egy i7-860, kicsit komoly lenne)
kisza25: Azt nem tudod véletlenül, hogy a Gigabyte H55 lapjára milyen procihűtők férnek el úgy, hogy VGA is elférjen? Az te AC Alpine 11 rev2-dről tudom, hogy elfér kis barkáccsal, de pl Scythe Shuriken? (nem Big Shuriken)
És egy jó kérdés, az SG05 FSP SFX tápja milyen hangos?
Az AMD-s megoldás nem is volna rossz, mert lényegében lap-RAM-ház+táp csere kell hozzá, meg a sallangok, mint procihűtő, DVD-író...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Sorozatok
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gigabyte B760 GAMING X DDR4 alaplap, LGA 1700 foglalat
- CORSAIR DOMINATOR TITANIUM 32GB 2DB 6600MHZ
- OCZ XTC Platinum OCZ2P8004GK 2 x 2 GB DDR2-800 MHz Kit
- ASRock FM2A78M Pro4 AMD FM2+ alaplap, + Quad Core A8 5600K processzor
- UPDATE 01.02. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és én is gondolkodok egy mini-ITX konfigban (és a SilverStone SG05/SG06 ház meseszép, áááá, kell egy ilyen.
) és az az Asus lap iszonyat megtetszett.