-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
Szevasztok!
Mit gondoltok, egy PHANTEKS Enthoo Evolv ITX házban mennyire érezné magát kényelmetlenül egy Ryzen 5 1500X (gyári Spire hűtővel), egy GIGABYTE GV-N1060IXOC-3GD GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 Mini ITX OC PCIE társaságában?
Alaplapnak mondjuk egy GIGABYTE GA-AB350N-Gaming WIFI-re gondoltam.
Memóriának lehetne a G.SKILL 16GB Ripjaws V DDR4 3000MHz CL15 KIT F4-3000C15D-16GVGB az ára miatt, nem tudom elférne-e.
Tápnak az FSP Hyper M 500-ra gondoltam.
SSD-nek lenne mondjuk a SAMSUNG 500GB 850 EVO SATA3 2.5" MZ-75E500B/EU.
Kuckóba még kéne talán venni azért 1-2 propellert, de lövésem sincs milyet.
Mit gondoltok erről? Félek a Mini-ITX-től, hogy rosszul választok meg valamit.
Játékra lenne, stream-re, néha vágni videókat ilyesmik.
Köszöntem!Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest