- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Annak idején az Elite 120-ban is ez volt az, ami a leginkább nem tetszett
uuu Elite 120 Ez volt az első ITX házam és bizony így visszagondolva elég vegyesek az érzéseim azzal a konstrukcióval kapcsolatban. Én leginkább a kilógó tápot nem tudtam megszokni, és valahogy olyan nagynak hatott az egész, fene tudja mindenesetre én gyorsan túladtam rajta!
Srácok ha már SFF engedjétek meg nekem, hogy bejelentsek egy kis apróságot
most jöttünk az orvostól: kisfiam lesz!
...hihetetlen érzés
-
Pedig szerintem nem butaság a hátra lógó tápegység: az alaplapból hátrafelé mutató kábelek miatt amúgy sem lehet a falig tolni a házat (kedvencem a helyhiány miatt a kasztni hátrafelé rugdosó júzer), így legalább védi a hátsó csatikat valami. Tápkábelből meg kell venni egy derékszögű változatot öccázér'.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest