-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
Én is mini erőművet szeretnék építeni, legalább 5-6 évig szeretném használni, a mostani asztali konfigom végső határait elértem és már rég elavult (775-ös platform). A gépház nagy és sok helyet foglal az asztalon...
Nézegetem a házakat, tetszik a Fractal Design node 304, de nagy gondom, hogy a háznak tőlem jobbra van helye. Azért gondoltam ilyesmi házra, mert a lehető leghalkabb gépet szeretném összerakni léghűtéssel... emiatt az amúgy nagyon tetszetős Node 202 kiesik, pedig Pöttön kolléga konfigurációja nagyon bejön.
Nem létezik balos USB csatlakozós, power gombos node 304 vagy hasonló házzal találkozott már valaki?
Lesz még kérdésem, de még a topic átolvasásánál tartok és 100x kibeszélt témát nem akarok felhozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest