- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Breaking news! (Asus z170i pro)
Sajnos az ASUS illetékesei semmit nem tudnak mondani elérhetőséggel és várható árral kapcsolatban.
Úgyhogy csak ezt tudom tolmácsolni én is.Egyébként remélem, ez a lap nem olyan lesz, mint a RoG GK2000-es billentyűzet, amiről másfél éve jelent meg az első infó és még mindig nem kapható... És még ma sem tudnak róla semmit mondani, hogy egyáltalán mikor jön.
Tudom mar unalmas, de gondoltam megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest