Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KraX

    őstag

    Udv Mindenkinek!

    Komplett gepcseren torom a fejemet egy ideje es az osregi CM Stacker 830-as hazamat is nyugdijaznam ezzel a lendulettel. ATX formatum helyett Mini-ITX formatumra valtanek es fel szeretnem tenni az asztalra, mert a kislanyom most tanul jarni es a szamitogepet nagyon szereti. :)
    Egy ilyesmi konfigot neztem ki magamnak:

    Alaplap:
    ASUS Z97I-PLUS

    CPU:
    INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX

    VGA:
    Maradna egyelore a regi SAPPHIRE HD 7850 OC

    RAM:
    Ez is maradna a regi egyelore 2x4 GB

    HDD/SSD:
    Ez is marad egyelore ami a jelenlegi gepemben van (Buffalo 120GB SSD)
    A tobbi HDD SYNOLOGY nas-ban tanyazik mar.

    Hazat pedig ezt neztem ki:
    BITFENIX Prodigy. Olvastam, hogy elegge inog a konnyen hajlo fogantyuk miatt, viszont aranylag jo hutessel es relative nagy belsovel rendelkezik. Ha egy kemenyebb hutot akarok a cpu-ra tenni azt is kepes elnyelni es mindezek mellett VGA-bol is belefer egy 320mm-es is.

    Tobb kerdesem is lenne a fenti configgal kapcsolatban:
    - Egyre kevesebbet van idom jatszani mar jo par eve, de a kiskaput meghagynam magamnak ha esetleg megis elborulna az agyam egyszer. :D Egy minosegi leggel szeretnem majd meghuteni a procit ezert olyan hazat keresek amiben egy nagy torony huto is elferne adott esetben.

    - Nem tulzas-e a fenti alaplap? Nem vagyok mar tisztaban a jelenlegi INTEL chipsetek tudasaval kapcsolatban. Lehet, hogy egy olcsobb varians is tokeletesen eleg lenne es valojaban nincs szukseg z97-es chipsetre.

    - A cpu-bol nem engednek, mert a kozeljovot is figyelembe veve mindenkeppen erdemes mar fizikai 4 szalat hasznalni es dolozok is neha itthon a geppel. (PS, Ai).

    For the God Emperor!

Új hozzászólás Aktív témák